caos svi

!
ja sam oduvek znala da zelim da se bavim time da na bilo koji nacin pomazem drugima sto sam i dobila kroz dva zanimanja,srce mi je puno kada pomazem nekako ljudima i nasoj planeti
i oduvek sam znala da sam umetnica

sve je to ok,lepo,super
ali mi je nekada neciji hobi bilo koji bio gubljenje vremena-u fazonu bolje idi spavaj!
danas sam ne tw-u cula kako je voditelj pitao ucesnika "da li imate hobi?" a gost je odgovorio kratko i odlucno "ne"
ajoj! kako je meni to danas nepojmljivo da neko nema hobi ,bilo kakav,jer to cini zivot selepim,to je zivot i ono sto nas cini srecnim,tek sam to tada shvatila.
okruzena sam ljudima koji imaju tako razlicit hobi da se ponekada odusevim
origami, taj-bo, madjionicarski trikovi, boks, nadogradnje noktiju, joga, streljastvo, sakupljanje viceva,... predmeta sa Beti Bu (ili kako se pise to vec), gitarista koliko hoces.....umetnika,
organizatora seminara...lovci,ribolovci,kamperi... ljubitelji zivotinja,nakita,informatike pa cak i kamenja (obicnog kamenja ne poludragog)... filmofili.... oni sto skupjaju recepte i neguju baste...ma sta hoces !

:-):-)
kada se usudis da dozvolis sebi da radis ono sto volis nikada nije dosadno,krenes od nule!
ponekada pomislim-kako su ti ljudi svoji! kako je predivno to!
kako su zabavni!
ne mozes a da ostanes ravnodusan!
ne mozes a da ne potrazis sebi nesto sto volis kada vidis njihovu strast,srecu,predanost,napor,odusebljenje...
pozelis da se "pronadjes" i nadjes toliko stvari pa ne znas gde ces pre
kao ja sada

zato me nema na forumu nesto puno u poslednje vreme

hocu da naucim svasta