Kafić "Dobre vibre"

Danas ti je rođendan? Na čemu si zahvalna? Kako si počela? Predstavi se :)
Ivan Spg
Gradska Čistoća
Posts: 684
Joined: 19 Aug 2012, 19:58
Location: Novi Sad
Contact:

Re: Dobro jutro, dobar dan, laku noć i lepi snovi

Post by Ivan Spg »

Samo zakoni univerzuma imaju vlast :drugari: Ja se ovde samo igram razrednog starešine. To što vam dosađujem sa raznim pravilima je deo moje kompleksne ličnosti :lud: :lud: :lud:
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
User avatar
DenVik
Posts: 870
Joined: 24 Jan 2013, 21:14

Re: Dobro jutro, dobar dan, laku noć i lepi snovi

Post by DenVik »

O Drug Clan, sto si se podmladila. Prija ti ovo prolecno sunce..?
Jo10, ljubim tu pametnu i lepu dlakavu glavicu( avatar odlican)
Pozdrav od nas ( ne) ogranicenih :pardon:

Spoygg, vlast je vlast, nemo da si skroman, vezbaj sad dok jos mozes ( pa makar bio i pomocnik razrednog staresine), a ti sa sve tim tanjirom i viljuskom u tom kolacu stvarno delujes, nekako, opasno( gladno)
Last edited by DenVik on 15 Apr 2013, 18:18, edited 1 time in total.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
User avatar
jovanajovana10
Posts: 362
Joined: 17 Nov 2012, 16:24

Re: Dobro jutro, dobar dan, laku noć i lepi snovi

Post by jovanajovana10 »

DV, dok sam trazila avatar sam nasla i ovu pricicu a slicica je bila ilustracija price (prevescu je nekako ako ima potrebe Ivane) :

There is a Native American legend of an elder telling his grandson about the two wolves that live within each of us.
One wolf is evil. He feeds our anger, fear. sorrow, resentment, greed, envy, ego, hate, and lies.The other wolf is good. He feeds our joy, love, hope, peace, humility, kindness, generosity, truth, and compassion. These two wolves are fighting inside of us for control of who we become.
The grandson thought about this for a moment and then asked his grandfather, “Which wolf will win?”
The grandfather simply replied, “The one you feed.”
Which wolf are you feeding?

Clanica se nimalo nije promenila :)

upoznala sam neke ljude pa sam morala da napisem takav predhodan post ;)
zapitala sam se u sekundi ''gde vam je sirina u sagledavanju stvari'' ... i taman kada sam to htela to da izustim , kucnulo me je nesto po glavi i krenula sam mojoj kucici da vidim sta ima na forumu novo :)
:*
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
User avatar
tanita
Posts: 162
Joined: 31 Jan 2013, 18:11

Re: Dobro jutro, dobar dan, laku noć i lepi snovi

Post by tanita »

Eee pa dragi moji evo i mene,pristigoh. :kul:

Upravo sam razmišljala o tome da otvorim novu temu gde bih pitala ostale ratnike, koje su im omiljene tehnike? i šta je vama lično najviše pomoglo u samospoznaji? ukratko neki lični izbor i iskustvo. To bi ujedno bila kao neka naša zajednička recenzija na ove ponudjene tehnike sa foruma, i ostale naravno.
I razmišljajući o tome vidim da je Sanco baš jutros pisala kako joj neke tehnike prijaju neke ne. Eto pa ako Antonio nadje za shodno, moze usvojiti predlog? :svekul:
i evo još jednom da ponovim Sancov citat: ,,Ratnik svetlosti mora imati strpljenja u teškim trenucima i biti svestan da se svemir zaverio u njegovu korist, makar mu to trenutno i ne izgledalo tako.,,

Love for all :andjeo:
User avatar
Zika
Posts: 690
Joined: 19 Aug 2012, 23:17
Location: Kanada
Contact:

Re: Dobro jutro, dobar dan, laku noć i lepi snovi

Post by Zika »

Auuuuuuuuuuuuuuuuuu, al ste se razgalamili od Zlatibora do Fruške Gore i Beograda, ne može čovek mirno da spava. :shok:
User avatar
Zika
Posts: 690
Joined: 19 Aug 2012, 23:17
Location: Kanada
Contact:

Re: Dobro jutro, dobar dan, laku noć i lepi snovi

Post by Zika »

E sad malo ozbiljno (umem i ja da se uozbiljim ko prase kad piški).
Malo da se pohvalim. Pre neki dan sam se rešio da posle 11 godina pauze odem kod doktora. Razlog je bio što mi se podigao a kažu da je opasno kad se krvni pritisak podigne. Pošto se moj doktoe odavno penzionisao morao sam da nadjem novog doktora i tako odem u kliniku. Doktor mi se pretstavio a i ja njemu ipitao me kako sam (uobičajena formalnost) kako mi je zdravlje. Zahvalim mu se na pitanje i kažem mu da je i jedno i drugo OK i podignem se da podjem kućimisleći da je to sve brzo gotovo. Medjutim on me je zaustavio i ponovo me upitao na šta se žalim. Pa da počnem od penzije...i shvatim na šta je mislio. Kada smo se sporazumeli na šta mislimo rekao mi je da će me poslati na niz testova i uputio me na test krvne slike i da mi stave 24 sata monitor za pritisak. Još mi je rekao da će da me stavi na neke lekove za sniženje pritiska sa čim nisam baš bio zadovoljan.

Juče sam ponovo bio kod doktora jer su rezultati stigli. Prvo mi je rekao da ne može da nadje rezultat za pritisak koji je trebao da bude u njegovom kompjuteru, kaže da nešto nije u redu sa njegovim kompjuterom. Mislim se ja u sebi i kažem to smo rešil, baš dobro.

Rezultati za krvnu sliku su bili u kompjuteru i kaže da je sve perfektno i šećer i džigerica, bubrezi, štitna jedino imam neku vrstu anemije jer mi je nizak sadržaj gvoždja. Na putu kući sam svratio u radnju i kupio nogice (svinjske naravno, šta ste mislili) rep, kolenice i još svinjarija i danas sam skuvao pihtije i eno ih hlade se. Kupio sam i kore i sireve i malo kasnije ću da napravim gibanicu a za koji dan ću i jedan burek. Sve sam to ovih godina spremao i uvek je bilo fino, bez problema. Naručio sam kod mesara i jedno parče sirove slanine da istopim, jedu mi se čvarci. Ni mast mi nije problem jer je lepo namažem na svež hleb i stavim alevu papriku preko masti a to me potseća na mlade dane. Moći ću sve to da jedem bez griže savesti jer mi je kolestorol OK.

U pihtije stavim i tucanu ljutu papriku a posle stavim na vrh dosta seckanog belog luka i alevu papriku pa ako ih neko voli tako spremljene neka dodje imam baš dosta.

Što se tiče gvoždja sutra ću ići na otpad da kušim par kilograma pa će i to da se reši. Znači da nemam nikakvih problema jer se sve da rešiti.

Kod mene je prošlo pola dana a kod vas se bliži vreme za spavanje pa vam želim laku noć.
Volim vas sve mje drage Ratnice i Ratnici
image6.gif
image6.gif (114.89 KiB) Viewed 385 times
image5.gif
image5.gif (55.38 KiB) Viewed 387 times
User avatar
DenVik
Posts: 870
Joined: 24 Jan 2013, 21:14

Re: Dobro jutro, dobar dan, laku noć i lepi snovi

Post by DenVik »

hahaha :rofl: :rofl:
Ziko, Ziko, nemoj da preteras sa sipkama i sipkicama, moze to gvozdje da bude i u nenormalnoj vrednosti( npr, da se uvati plesan, budj, rdja :ludiranje: ), ali drago mi da ti ne znas sta je to. I neka ti je prijatno. Bas ste cudni vegetarijanci, vi u Kanadi.
I laku vam noc dragi narode.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
User avatar
Član 257
Posts: 803
Joined: 25 Oct 2012, 11:30
Contact:

Re: Dobro jutro, dobar dan, laku noć i lepi snovi

Post by Član 257 »

Raja,moram da vam se pohvalim. Danas,ceo dan moj prijatelj i ja u autu. Jurimo tamo-vamo,obišli Beograd šest puta. I na kraj upadamo u neki špic,i on počinje da se dere na mene kao manijak (došao do zaključka da sam ja zadužena da pazim kako on vozi i da sam ja njegova druga zena koju stalno kritikuje i na koju se stalno dere). 1. nisam se rasplakala kao pre 2.nisam izašla iz auta i poslala ga na veoma intimno mesto 3. nisam mu rekla da ne može samnom tako da razgovara 4.nisam se osećala povređeno 5.nisam tome pridala paznju niti to kasnije analizirala...Okrenula sam se i pomislila da je potpuno u disharmoniji i bilo mi žao da ga tamo ostavim i rekla sam: "Ti to glumiš lava iz Metro Golden Majera? Je l' to 7:15 majke ti? Mada ne znam jesi li tigar il' lav,skini cipele da vidim koliki su ti nokti na nogama." I tu oboje pocnemo da se smejemo. Lepo je bit osvešćen. Lepn je biti uskladjen i jak sam sa sobom.
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
User avatar
sarah
Posts: 495
Joined: 05 Sep 2012, 13:24

Re: Dobro jutro, dobar dan, laku noć i lepi snovi

Post by sarah »

Jaoh 257 kaka si mala slatkica na toj slici :andjeo:

Žiko gurmane ti znaš sve šta valja, šta kažu kanađani za te pihtije mora da im se dopadaju :bravo: i kavurmu i škembiće da probaju isto :svekul:
Post Reply