Kupovanje YouTube viewova

Ovde se nalaze teme koje su neodređene u smislu da su previše opširne.

Zarad lakšeg snalaženja na forumu molim vas da teme postavljate oko jednog specifičnog pitanja i da probate što više da suzite oblast o kojoj pričamo. Na taj način svi ćemo se lakše snalaziti i forum će biti usmeren i lak za snalaženje.

Teme ovde su zaključane, vredi ih pročitati jer ima divnih postova, ali jednostavno su previše neodređene.
Locked
katarina

Kupovanje YouTube viewova

Post by katarina »

Ljudi da li neko zna na kojem sajtu provereno mozes da kupis youtube viewse ? Cula sam da za 100 evra moze da se kupi milion pregleda i da mnogi to rade pa me zanima da li neko zna ? HVALA VAM =)
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Re: Jedno pitanje nevezano za ZP :))

Post by Ivan Spg »

Hehehhe Katarine nemamo pojma :D Mislim da može (ja se bavim web developmentom) čuo sam za takve neke stvari u vezi apple app store-a itd pa kontam da je moguće :)
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
katarina

Post by katarina »

Hehe ajde molim te ako saznas javi mi :D bas mi bi trebalo hitno :D znam da jako puno to njih radi,ali me zanima sajt preko kojeg to mogu da obavim,jer ima mnogo njih,verovatno su neki lazni :D
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

Preporučujem ti da isprobaš :) Znaš kako kaže Del Boy "ko reskira profitira". Ja se time ne bavim tako da ne mogu da ti dam neke preporuke :)

Zaključavam temu, brišem...
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Locked