Kafić "Dobre vibre"

Danas ti je rođendan? Na čemu si zahvalna? Kako si počela? Predstavi se :)
Brida

Re: Kafić (ex. Dobro jutro, dobar dan, laku noć i lepi snovi

Post by Brida »

Hvala sto pitas za mene :D Sanco se posvetio radu na sebi :bravo: Predano radim na tome :rofl:
DenVik drago mi je da si srecna i da uzivas. :veselica: jeste jedan od najlepsih gradova.. :veselica:Uzivaj :zdravica:
Život se nikome na ovom svetu ne duguje. Ni majci ni deci, ni prijateljima, nijednom idealu! Život je moje, jedino moje neprikosnoveno pravo. U šta ću ga satreti moja je lična stvar.
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

ma Jo,se vratila gnevna od doktora raznih koji zakazuju preglede za 3-4 meseca
nedaj Boze da bilo kome doktori "pomazu"
nego da ne iskaljujem svoj bes ovde...

ljubim vas sve! uzivajte!:-*:-*:-*:-*:-*

pozitiva,nema na cemu! :-)
pratim ja te sezonske trendove :-D ili oni prate mene :-D
svejedno :-)
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Felisiti

Post by Felisiti »

DenVik, uživajte i za nas tamo, :ruzha: uuuuh mnogo volim Beograd, svaki put me iznova očara kad dođem.
Iako sam za grad u kome sam studirala odabrala Novi Sad, imala sam tamo rodbinu pa mi je bilo lakše tako, Beograd mi je uvek ostao veeeeeelika ljubav. :)
U kome mi se svašta nešto lepo dešavalo. :)

Jovanice, kakvi doktori, jesi li dobro? :ruzha:
Može li se nekako pomoći? Zajedno smo uvek jači. :)

Pozitiva, radujem se zbog tvoje stočetvorke, ne menjaj frekvenciju! :)
najzad

Post by najzad »

Evo mene u nocnoj smeni :shok: basta radi i nikoga na vidiku. :trazhi: Moga Ziku, jedva cekam da nam veseo i pun ljubavi, doleti, pazi cetvrtkom si obecao ispunjenje nasih zelja, ja sad zelim da ti se najbolje moguce dogodi i da nam ponovo, sto pre uveseljavas ovo mesto :ruzha:

Danas sam se suncala i kupala kao usred leta, doduse u termalnom bazenu 36' na otvorenom ali posle svake saune sledilo je gnjuranje u 18'.Bilo je bozanstveno jer se kompleks nalazi u podnozju brda koje je prepuno mirisa procvalog drveca, nove trave i poljskog cveca a ptice cine dodatno ugogjaj svojim nadovezujucim cvrkutom.Opustanje i lepota svega okolo mene ubacilo me je u novu dimenziju pa se sada osecam ko leptirica. :zdravica: svima koji jos navrate a ja odoh da odgledam film koji nam je preporucio nas novi clan pa cu u krpice.
Da za DenVik cu da ostavim numeru u temi za mjuzik da joj ulepsam ugodjaj,ako stigne da odslusa jer znam da leprsa i da je u sedmom :andjeo: :veselica: :veselica: :veselica: .
Član 257

Post by Član 257 »

Razgovaraju Pozitivina i DenVikijina mama u parku: P."Moja ćera je u Vortexu." DV."A,moja je u Minhenu!"
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

Dobro jutro svima :)
uh kako mi pticice divno pevaju svakog dana ovde kad se probudim, ma cvrkucu po ceo dan ... jooooj sve bi ih izljubila (kad bi mi dozvolile :) ) slatke male pticice :) volela bih da mogu da vam snimim zvuk i posaljem <3 <3 <3 prelepo!
pravo da vam kazem mesec dana sam pred spavanje slusala pre preseljenja ovaj besplatan snimak a zivela sam u kraju punom vrana i svraka i golubova koji su koristili svaku priliku da mi unakaze terasu i naptavili gnezdo iznad mog kreveta imaju srecu sto su imali male ,sada moje pticice jos lepse zvuce nego ove sa snimka ;) i lepo su vaspitane ;),koga zanima moze da skine kada se registruje http://www.podsvest.com/view-item/14-po ... redak.html
i dobila sam i reku samo sto je daleko 3-4 ulice od mene :)

ne brini Felisiti , imam zdrav sum na srcu (to je kao kada se rodis sa klempavim usima, ja sam rodjena sa oba :D nista strasno, ali valja proveriti :) )

Clan , imama utisak da si puna viceva :D :D :D
:***********
ja se nadam da ce se Zile brzo vratiti sa gomilom dozivljaja , imace da pise i pise :)
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
DenVik

Post by DenVik »

D nam lep dan.
Vi ste moja grupa za podrsku, znate ono sto Ameri imaju za sve i kad ih ujede komarac?? E, pa vi ste moja ozbiljna Svetla grupa za podrsku. I mnogo mi znacite.
Vic je pravi, u pravu si drug Clan i ja sam u Vortexu, a moja majka misli da sam preko granice :veselica:
A dje je Najzad? Termal, spa, ovo ono, a? Bogami, na pravim mestima se trazis, eeee, gde su meni prosle moje godine, ja kopala po sebi, :budala:
Jo, bar nemas krive noge, cuj sum ovde, sum onde, nemo te ptice da mnogo slusas, jeste sve to lepo, ali nema preterivanja..lj
Felis, zamalo da se Vik i ja preselimo u Nsad, bili smo cesto, zbog nekih zdrav.kontrola za njega i dopao mi se grad i okolina, a ko ce ga znati, sve sto se desava dobro je sto je tako..
Sanco, nemo kopas preduboko, mozes da nadjes vodu( u kolenu, u uvetu, tako)i ja tako kopala a vidi Najzad, ona nas sve presisala i buc, pravo u bazen..znaci-opustanje, smeh, muzika, setnja, forum, ljubav...
Ljubim vas( i volim :ruzha: )
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Brida

Post by Brida »

DenVik extra si :bravo:
Vodim racuna :D
Last edited by Brida on 26 Apr 2013, 14:37, edited 2 times in total.
Život se nikome na ovom svetu ne duguje. Ni majci ni deci, ni prijateljima, nijednom idealu! Život je moje, jedino moje neprikosnoveno pravo. U šta ću ga satreti moja je lična stvar.
Član 257

Post by Član 257 »

Sedim na balkonu,pijem kafu,rešavam sudoku,skinula se,sunčam svoje zmijsko telo (izgledam kao zmija koja je pojela šešir iz Malog princa),noge su mi toliko bele da komšiluk navlači roletne...lep dan. Pozdrav
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
pozitiva

Post by pozitiva »

Član 257 wrote:Razgovaraju Pozitivina i DenVikijina mama u parku: P."Moja ćera je u Vortexu." DV."A,moja je u Minhenu!"
ahahahahahahahahhahah :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica:
clanice mja koji si ti lik :veselica: :veselica: :veselica: :veselica:
Dv ahahahah :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: Najzad ovo Najzad ono ...ahahahah, a Najzad opisuje tamo neki raj
Najzad daj nama malo :mig: :mig: :mig: :ludiranje: :ludiranje: :ludiranje: :aloalo: :aloalo: :aloalo:
Dv :bravo: :bravo: :bravo: za Vortex, lepo mesto, a?
jeste ga ostali posetili? :mig: :ludiranje:
i sanco i jo10 :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :zdravica:
"Pozitiva, radujem se zbog tvoje stočetvorke, ne menjaj frekvenciju! :)"
Felisiti draga, ne menjam ni za sta na svetu
:veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica:
hvala

aloooooo, gde ste muskiiiiiii
jeste li za sankom ili pod sankom? :mig: :ludiranje:
sta se plasite?
ne ujedamo majke mi
nosim samo bic iza ledja hihihihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i dalje sam u Vortexu, hoce neko na kafu u Vortex
ej pala mi na pamet ideja :idea: :idea: :idea: :lol: :lol: :lol: 8-) :mig:
ajd da nazovemo ovaj kafic
Kafic "Vortex" hahahahahahahhaa :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :ludiranje: :ludiranje: :ludiranje: :ludiranje: :ludiranje: :ludiranje:
divan daaaaaaaaaaaaaan :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica:
veceras imam generalnu probu za koncert od 19-21h
voooooliiiiiiiiiiiiiiiiim vaaaaaaaaaaaaaas :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :drugari: :drugari: :drugari: :veselica: :veselica: :ruzha:
Post Reply