Želim karijeru, odmah i sada

Saveti o svemu i bilo čemu :)
Saveti su u formi konkretnih instrukcija i podsećanja na sve što znamo ali nije zgoreg ponoviti :D
User avatar
Alexica
Posts: 16
Joined: 08 Mar 2013, 15:12

Re: Želim karijeru, odmah i sada

Post by Alexica »

Napisacu i zamisljacu :-)Ali ja stvarno nisam cula da ovde neko peva strane pesme i da je velika zvezda...Znam da ja mogu biti mozda prva koja ce uvesti to,ali ipak bih volela da sam rodjena u Americi :-D Ovde uopste nema takve muzike tipa Beyonce,Rihanna,a ja sam za to...Ne znam ni kome bih se obratila da mi napravi takve hitove ovde,deluje mi nemoguce da u Srbiji pevam na engleskom i da imam tu koncerte,mislim ok na nekom takmicenju,ali ovako da snimam pesme mi je cudno i nekako mi je na mnogo nizem nivou nego sto bih mogla to da napravim tamo...Jer tamo se to slusa..Znam da je mozda problem u uverenju i ako jeste probacu da ga promenim,ali ja bih i dalje u Ameriku i volela bih da ceo svet slusa moju muziku ,a ne samo Srbija :-DDD Hvala
User avatar
DenVik
Posts: 870
Joined: 24 Jan 2013, 21:14

Re: Želim karijeru, odmah i sada

Post by DenVik »

Nista nije nemoguce.
Ti si magnet, bre, privuci ljude i dogadjaje koje zelis..pesme koje zelis, samo budi u svom vortexu( kad si najopustenija i srecna sto cesce, pevaj, igraj, smej se, to je tvoj vortex)kad si u tom stanju, otpor popusta ili nestaje skroz( zavisi od otpora)
I naravno, budi fer prema sebi i svima oko sebe, jer Zivot uzvraca istom merom( to je ZP), daj ljubav-dace ti se ljubav( sto kaze Vina u jednom videu, prvo daj-pa ce ti se dati)
Voli sebe, odmah ce i Zivot da te voli..i da ti da sve sto ti je potrebno da dodjes do toga.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
User avatar
Alexica
Posts: 16
Joined: 08 Mar 2013, 15:12

Re: Želim karijeru, odmah i sada

Post by Alexica »

Selena Gomez & The Scene - Love You Like A Love Song
https://www.youtube.com/watch?v=EgT_us6AsDg

ja bih pevala ovakvu muziku,u takvom stilu...ta devojka je isto moje godiste,uziva u svojoj karijeri,zivi i radi ono sto voli i ne vidim sta je ona bolja od mene,jedino eto sto je u americi i to tamo slusaju...i moje je uverenje da kad bih snimala ovde tako nesto ne bih nista zaradila ,ili bih zaradila malo para,naspram onog sto bih ulozila,a tamo bih obrtala milione...i tu je glavna razlika...ili bih mogla i ovde,ali da se obratim nekome ko bi mogao da napravi neki hit da osvoji ceo svet,kao sto je psy uradio sa gangam style-om.on cak ni ne zna da peva i eto ceo svet zna za njega.verovatno ima nekih subliminalnih poruka u tom spotu...ali sto se mene tice ja stvarno zasluzujem to...i stvarno cenim svaciji uspeh,ali isto tako se iznerviram kad neki gori od mene uspevaju,kad kazem gori,mislim na to da nemaju neki pevacki talenat,ali su na neki nacin bolji u tome sto nisu imali otpora da to privuku :-dd
Last edited by Ivan Spg on 16 Apr 2013, 15:37, edited 1 time in total.
Reason: Napiši uvek gde vodi link :) Ne koristi sva velika slova!!!
User avatar
DenVik
Posts: 870
Joined: 24 Jan 2013, 21:14

Re: Želim karijeru, odmah i sada

Post by DenVik »

A, nemoj ocenjivati druge( kazes"iznerviram se kad neko gori od mene.."), ko si ti da procenjujes? Ko sam ja da procenjujem ko je bolji ili gori?? Svako je ovde za sebe, svako je odgovoran( mada ne volim ovu rec, ali ajde) samo i samo za sebe..jer samo sebe mozes promeniti, na bolje, naravno i drugima zelimo sve najbolje, ali stvarno.
Ti radi na sebi, prati svoje osecaje, dizi svoje samopouzdanje( Luiza je neprikosnovena po tom pitanju)
Usadi uverenje da si vec u tom svom filmu.
Kada budes osetila da ti niko i slovima niko ne smeta, sta god da rade ili kazu, kad osetis da se radujes tudjem uspehu( jer u ovom Univerzumu ima svega za sve i previse, nikada nema manjka)i cak im i pomazes da ostvare svoje snove, tada si se izdigla iz sadasnje vibracije.
Svi smo jedno, poticemo iz istog izvora( veruj mi da sam ovo tesko shvatila, a tako je jednostavno)
Raduj se tudjem uspehu, tako ce se i drugi ili sam Zivot( Bog) radovati tvom uspehu.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Ivan Spg
Gradska Čistoća
Posts: 684
Joined: 19 Aug 2012, 19:58
Location: Novi Sad
Contact:

Re: Želim karijeru, odmah i sada

Post by Ivan Spg »

Tako je DV iliti nikad ne možeš postići uspeh ako si ubeđen da ga neko drugi ne zaslužuje jer univerzum čuje samo ono "ne zaslužuje uspeh". Kad budeš uspešna i za tebe će neko negde govoriti da ne zaslužuješ to i šta s tim, svako ima svoje aršine :) Ti se fokusiraj na uspešne ljude i na svoj uspeh :bravo:
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
User avatar
Alexica
Posts: 16
Joined: 08 Mar 2013, 15:12

Re: Želim karijeru, odmah i sada

Post by Alexica »

Kad sam rekla da se iznerviram nisam mislila da se iznerviram sto su oni uspesni,ja njihov uspeh postujem i volela bih kad bi ceo svet bio uspesan,nego se iznerviram iz razloga sto znam da ga i ja zasluzujem kao i oni,a jos ga nisam dozivela :-) Ja svima zelim sve najbolje i volela bi da svi budu i uspesni i srecni! I ne nerviram se sto su oni postigli to,( drago mi je zbog njih jer zahvaljujuci njima znam da i ja to mogu i da moze svako ko zeli),vec zato sto ja jos uvek nisam...Mada cu i ja u pravo vreme i na pravom mestu,sigurna sam,jer ja drugacije svoj zivot ne mogu ni da zamislim :-) :***
Ivan Spg
Gradska Čistoća
Posts: 684
Joined: 19 Aug 2012, 19:58
Location: Novi Sad
Contact:

Re: Želim karijeru, odmah i sada

Post by Ivan Spg »

Okej onda je samo stpljenje u pitanju. A stpljenje dolazi iz apsolutne uverenosti da će se nešto desiti :) Znači - veruj apsolutno ;)
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Linda
Posts: 148
Joined: 12 Oct 2012, 22:15

Re: Želim karijeru, odmah i sada

Post by Linda »

Alexice, lepotice ;)
Sve sto zelis je moguce...
Ali, nije dovoljno sedeti i mastati. Ustvari, verujem da je nekima poslo za rukom da ostvare svoj san cak i tako.
Kad si vec svesna sebe, svog talenta, pa sta cekas?! Samo napred! Zivimo u eri interneta, iskoristi ga na najbolji nacin!
Nemoj da se nerviras zbog tzv.pevaca, uci od njih. Kako, pitas se. Pa ako su oni verovali u sebe, da mogu da naprave karijeru u Srbiji ili u inostranstvu, zasto ne bi i ti? Trenutak je da definitivno ubedis sebe da ti to zaista mozes. Kada znas da mozes, onda hoces. Kada hoces, onda i cinis nesto konkretno po tom pitanju. Sve je do tebe! Srecnooooooooooo! :svekul:
User avatar
Miso
Posts: 94
Joined: 24 Apr 2013, 20:04
Location: Norveska

Re: Želim karijeru, odmah i sada

Post by Miso »

Da se nadovezem na ovu temu sa primerom moga sina. Kada je bio mali bio je zaljubljen u dinosauruse, jurasik park je pogledao puno puta. Jednom je rekao da ce morati jenom da vidi kosti tih zivotinja. Juce se vratio sa studijskog putovanja iz Njujorka i video ih je. Pre 7 ili 8 godina je bio zainteresovan za II svetski rat, zeleo je da snima filmove o tome, danas studira reziju. Mi pomazemo koliko mozemo ali on ipak ima svoju viziju i ne skrece sa tog pravca.
Ne vidim zasto ti ne bi uspela, opusti se, ne razmisljaj o drugima i njihovim uspesima. Oslobodi svoju dusu od svih pritisaka, ne zeli na silu, zeli srcem. Kao sto jedan plesac plese uz ritam muzike i dozvoli dusi svojoj da mu pokrece telo, tako i ti dozvoli zelji da te povede pravim putem. Bez ljubomore i ega, uspeces.
Skini ovu Vininu meditaciju, zatvori oci i videces kako se kreces prema cilju. :andjeo:
Last edited by Ivan Spg on 29 Apr 2013, 08:24, edited 1 time in total.
Reason: Ne citiaj ceo post, obrati se imenom to je dovoljno :)
User avatar
Alexicaa
Posts: 58
Joined: 18 Apr 2013, 00:38

Re: Želim karijeru, odmah i sada

Post by Alexicaa »

Hvala Vam dragi moji ljudi.. Znam da cu uspeti,samo je pitanje vremena ...Cim bude neki show prijavljujem se ,juricu za svojim snom kako znam i umem,ali cu ostvariti to i tacka. :) :andjeo:
Post Reply