Poztiva aaa bravoo, cestitam
Rekose mi da je tezak taj trbusni ples, da bas treba imat osjecaja za to i zenstvenosti i talenta, da ne moze to svako
Jesi imala sve one hmh zvoncice il kak se to kaze po sebi? ma znaas ono sta zvecka
Ja se eto vratila s koncerta, super je bilo bas sam uzivala, bilo je tu svega a ne samo tamburasa i rocka i popa tako da je bilo bas iznad mojih ocekivanja...
Prijatelju rekose da ce dobit 4 karte, iso po njih, doso kuci i shvatismo onda da su samo 2 ;( i sta sad???
Kao ajd probat cemo se nekako provuc blablabla, kujemo planove i taktike ravne kgb-u
Ja se iskljucim u jednom trenu i mislim si, samo vi pricajte imam ja svoju taktiku..
Zamislim si kako je sve kako zelim da bude, prolazimo glatko svi su prema nama susretljivi i ljubazni saljem svima njima ljubav i dobre vibre...
I na kraju je sve bilo bas tako, upadosmo nas cetvero sa dvije karte bez po frke
I da, pitala me prijateljica da o cemu mi razglabamo na tom forumu koji stalno spominjem, nisam joj uspjela odgovorit jer je netko drugi nesto pitao i pobrkao nam nit razgovora, iduci put kad pita reci cu da pricamo o bijelim misevima trbusnom plesu i o pripadnicama neke nove sekte koje sebe nazivaju vorteksive ma sta god to bilo XD
Ajd laku noooc i pusa svima