Negde je nestala i tema i post tako da cu ja ovde da napisem pa vi posle ako je potrebno premestajte.
Draga Sara, kao prvo zelim ti dobrodoslicu na ovaj forum,
Imam predstavu o onome kroz sta prolazis i zelim da ti kazem da je sve to ok, sve je to deo jedne celine koje zovem i zivot,ali da je prolazno, ono sto je najvaznije jeste da si svesna toga da se trenutno nalazis u situaciji koju ne zelis, ali dobra strana je to sto uz pomoc toga mozes jasno utvrditi gde zelis da budes.
Pocni od pocetka, napravi plan, onoga sto zelis da radis i obaveza koje imas. Detaljno, i kako obavljas jednu po jednu stvar stikliraj, covek se oseca korisno od ovakvog praktikovanja, to mu tacno daje do znanja da ne stoji u mestu i ide ka nekom progresu. Ja sam na primer dok sam bila student, izuzetno teske ispite spremala u kombinaciji sa uredjivanjem bastice ispred kuce, kontakt sa zemljom, tj prirodom obnavljao me je u potpunosti, to takodje moze biti i setnja parkom, igranje sa kucnim ljubimcem, ili nesto drugo sto volis da radis, jedno vreme sam praktikovala i pauze na svakih 45 min, 10 min pauze da nista ne radim samo kuliram i ne mislim niocemu, izuzetno dobar metod.
Kao sto Vina kaze u jednom videu pitaj sebe "Sta ti se sad radi? Sta je ono sto sad ovog momenta zelim da radim?" i radi to dok ti se ne podigne vibracija, i dok ne pocnes vedrije da razmisljas.
Sto se tice negativnih misli, to svi imamo, neko vise neko manje, ali svako ih ima, to su samo programi koje treba da zaboravimo tj zamenim novim programima,i to je proces, dakle kad krenu lose misli, kad postanes svesna toga, kazes STOP, i onda krenes sa onim sto zaista zelis za sebe. Kada bi kolicinu energije ma i vremena u toku dana koju utrosimo na razne negativnosti i strahove preusmerili na svoje snove Ju pa gde bi nam bio kraj. To je doslovno raj na zemlji i a sto je najbolje to sve je moguce, samo polako i bice sve ok