Da se upoznamo :D

Danas ti je rođendan? Na čemu si zahvalna? Kako si počela? Predstavi se :)
tamaris

Re: Da se upoznamo :D

Post by tamaris »

Miso tvoja prica je vise nego inspirativna. ono sto nije inspirativno odnosilo se na drugi deo posta upucen Bukiju.
Miso

Post by Miso »

OK, sorry :andjeo:
pozitiva

Post by pozitiva »

dobrodosala sara12
svaka cast, tako mlada a vec osvescena, samo nastavi, pa kad nesto zaskripi samo se javi
svi smo tu
visimo u nasem kaficu, svakodnevno hihihi :zdravica: :drugari: :mig: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica:
Love

Post by Love »

Veeliki pozdrav svima !
Uf baš me je obuzela neka uzbuđenost kada sam ušla na ovaj ofrum :veselica:
Pomalo zbunjujuča pošto sam bivši net ovisnik i maknula sam se iz toga svijeta, ali ovdje mi je nesta drugacije.
Ovoje čak prvi forum i net mjesto da mi se je uoppčče dalo pomisliti čitati te pravilnike, ali jesam sa guštem :svekul:
Malo da vam se predstavim iako tek sam i ja počela upoznavati se :
Zovem se Tamara uvjek sam bila malo čudnjikava biljčica kako je rekao jedan moj poznanik: "Luda i simpatična, a možda samo luda"
Prije možda malo više od pola godine sam se počela "buditi".
Bila sam preblokirana, zakrčena, rasipala svoju energiju :totalnolud:
Spas mi je bio što sam "slučajno" više iz šale pitala jednog bioen. iz kakva je moja aura.( naučila sam se da NIŠTA nije slučajno, ali volim još uvjek koristiti taj izraz)
Tada sam bila samo na jednom tretmanu, dobila savjete i smjernice, malo soli za čišćenje.
Tada još nisam bila spremna za to ali uskoro su počele dolaziti takve promjene...
Više uopče neživim u "realnosti mase" totalno ali totalno sam van toga.
Sve sam izokrenila za 650° prehrana, odnos prema sebi, životu, uvjerenja itd
Bilo je stvarno naglo ni sama nisam znala što se dešava npr prehrana jednostavno sam počela odbijat hranu dok nisu došle neke knjige pa je ispalo da postajem sirovojedac, a do tada baš baš nezdravo...
Nedavno sam došla doma malo raspetljavat dijetinsvo pošto sam puno toga strpala u podsvijest, nije da je okolina presretna pošto iskopavam stvari dobro utabane ispod tepiha i gledju me poput luđaka :budala: hehe
psiho fizički sam se jako promijenila. pa mi i je trenutno prolemčić kao i što vidite volim pričat i komunicirat, ali bi se sada trebala naučiti ponovno pričati jer nisu svi na istoj frenkfenciji, a ja se nekad zanesem. a ne želim ih povrijediti.
Iako imam prijatelja i okoline koji se bude i kako da kažem u skladu su sa ovim dobom lijepe pozitivne dušice. Ali opet tako često u zadnje vrijeme koda smo u totalno drugim sferama :?
Imam problema koda nemam s kime pričat, koda pričam strani jezik. Neki dan sam se opet cula sa bioen. pa mi je isao objasnjavat da imam 22god ali nisam iz nutra toliko stara i da bih se trebaa druziti sa dooosta starijima da vam budem iskrena zeludac mi se je stiskao od te pomisli hehe i to još probavljam.
Uvijek sam se vidjela u radu sa ljudima ali nisam znala di ko šta, budučnost mi je bila u crnini i upitnicima, sad definitivno znam da ču raditi sa ljudima i pomagati im na njihovom putu. malo pokusiram na sebi za sada :D Mičem uvjerenja koja bi me kočila na tome putu i vjerujem da će se putevi otvoriti jer sada ipak poštujem viši plan života kakav mi se korak po korak otkriva.
Odkako sam napustila faks stvarno sam tek počela učiti.
No kako sam sada došla u staru/novu okolinu malo sam pala pod utjecaj starih ovisnosti, malo sam uvela "krš" hrane, malo krenila na chat i tu i tamo pocela palit tv i odmah vidim promjene na lošije, ali kad mi svi tupe baš kontra od mog nacina prehrane itd nije da pravdam ali trenutno malo prepuštam se tim užitcima nadam se da se uskoro vracam u svoju putanju :oops:
Vrijeme je da se zaustavim u tipkanju i bacim na čitanje po forumu. nadam se da ču možda ovdje nači ---> :drugari: "istog govornog područja"
nemojte zamjeriti na gramatici :oops:
Šaljem vam korpu osmjeha i jedan veliki zagrljaj
You are my mother,you are my father,You are my lover and my best friend
You are the mountain, you are the ocean,You are the beginning without end
And I love you so,cause you help me see
And to see you in all is to see you in me
I'm in you and you're in me
Vina

Post by Vina »

Dobrodošla nam Tamara! :ruzha: :ruzha: :ruzha:

Samo polako, daj sebi vremena da ponovo pronađeš svoju 'nit' i nastaviš gde si stala :)
Ti si ono o čemu razmišljaš najveći deo vremena.
pozitiva

Post by pozitiva »

dobrodosla love :drugari: :drugari: :ruzha: :veselica: :veselica:
predivan nik, al predivan
ljubav
love
ne znam sta reci sem
predivno
dakle sada
si slobodna
leti ljubavi
leti po nasem forumu
slobodno i opusteno
za sve so ne razumes pitaj
i po sto puta ako zelis
mi koji smo "cudni" i "ludjaci" smo ti ovde svaki dan hihihihi :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: ili nas nema pa uskocimo hihih
al smo tu
cenim da za tvoju tvoju potpunu probudjenost i promenu ce trebati svega mesec dana
obavesti nas :mig:
zelim ti svaki dan, predivan dan, pun ljubavi, srece, mira i harmonije
ZELIM TI SRECU SADA!!
upadaj u kafic svakodnevno
svrati na kaficu
jaspis, monja ija kuvamo redovno hihihi
i to sto si osetiila ovu energiju nije ni cudo
jaaaaaaaaaako smo povezani
i dobro je da se to oseti
pozitivno je nepobrojivo jace od negativno
zajedno mozemo sve
ti mozes sve
ti to mozes!!
srecno :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica:
o Vina sudar
evo ovo znaci da ti kazem
obaveeezno
al obavezno
pazljivo pregledaj sve Vinine videe
imas vremena ceo zivot
volimo te mi
saljem ljubav :ruzha: :drugari: :zdravica: :veselica: :veselica: :veselica:
Love

Post by Love »

Hvala na divnom dočeku baš ste me oduševili i razveselili a tek sam stigla.
Nije ni čudo što me je obuzela od samog ulaska ovdje.
Veseli me što ču moći od vas naučiti puno lijepih stvari.
Razne energije su mi se i počele buditi i čakre čistiti, a nemam znaja na tom području samo osiječaje:D
Veselim se učenju :D
pozitivna neznam dali će to buđenje biti baš tako brzo kako misliš ali naletila sam na jedan članak danas o simmtomima buđenja http://duhovni-razvoj.blogspot.com/2012 ... jenja.html i vidim u zadnjih par mjeseci sam prošla malte ne kroz sve to i prolazim još neke slabije neke intezivnije , sada sam vidjela i napismeno iako sam nekak i predosjecala da je povezano s tim ali ne ipak sve.
A ljubav mi je dala inspiraciju dok se još nisam počela "buditi" kada sam se upoznavala sa teorijama zavjera ovima i onima, kada su mi išli rušiti sva uvjerenja, kada sam ostala izgubljena i zbunjena i nisam znala u što vjerujem odgovor sam nasala u ljubavi vjerujem u LJUBAV i rekla LOVE IS MY RELIGION.
Hvala na divnoj energiji :D
You are my mother,you are my father,You are my lover and my best friend
You are the mountain, you are the ocean,You are the beginning without end
And I love you so,cause you help me see
And to see you in all is to see you in me
I'm in you and you're in me
Monja

Post by Monja »

Dobrodošla, Ljubaviiiii :bravo: :bravo:

Drago mi je da si odlučila da se družiš sa nama. Vidimo se u kafani :zdravica: :zdravica: , a i na drugim mestima :lol: :lol: :lol:
Nema tog delanja koje može da nadomesti neusaglašenost energija. - Abraham
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

Wow Love kakvo predstavljanje :D Dobrodošla, sigurno ćeš naći ovde dosta smernica - enjoy!!!
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
John Work

Post by John Work »

Dobro došla Tamara (Love). :bravo:

Hvala na onim knjigama o ishrani. :zdravica:
Post Reply