Bilo mi je tesko da smestim ovu temu na pravo mesto jer ne znam gde joj je mesto.
Prvo cu prkopirati vec napisano.
Nama su svi putevi otvoreni! Bio sam na jednoj reinkarnaciji gde sam uz pomoc vodica kroz poluhipnozu vracen u prosli zivot. Emocije su dolazile bez moje kontrole, radost i suze, tuga i bol, nisam mogao da kontrolisem osecanja.
Negede u Holandiji ili Spaniji uhvatise mene neki nasilnici, lovci na robove. Bacise me na jedan brod i pravac afrika. Tamo sam radio kao konjusar. Zavoleo sam jednog konja i nisam mogao dozvoliti da ga bicuju i zloupotrebljavaju. Bio je crn, lep i veliki, pravi konj za filmove. Pustio sam ga da ode u pustinju a onda i ja za njim. Naravno, sledila je kazna. Uhvatili su samo mene, nisam mogao nigde. Nisam imao cime da se branim, jedan mi je prisao s ledja dok su me ova dva zagovarali i samo jedan zamah macem po vratu me oborio na kolena, tu sam i ugasio. Poslednje sto sam video bila je njihova obuca na pesku.
Sta sam poneo sa sobom u ovaj zivot?
Vrlo ceste bolove u vratu koji su posle ove seanse nestali, nelagodnost da stojim na pesku ili da legnem i da se suncam, uzas (medjutim danas nemam taj problem), ljubav prema zivotinjama. Posto nisam bi siguran koja je to zemlja bila poceo sam da analiziram sebe, gitara, flamenco, ucenje spanskog itd. Sve ovo navodi da sam bio neki spanski cigan, koji je voleo slobodu, muziku, igru ........
Mogucnost da se promeni pravac je uvek tu ali taj magnet koji te vuce ne mozes zaobici. Malopre sam gledao neke kuce u Spaniji koje su na prodaju. Nisam treptao, izbuljio sam ko dete na cokoladu. Medjutim to je vec neka druga tema, imacu i to i vraticu se odakle sam i dosao. Danas ce da me zovu za posao pa onda idem prema drugim ciljevima.
Da upravo to, zasluzujemo sve na ovom svetu. Univerzum je veliki i ima sve za svakoga. Trazi i dobices
Nastavak:
Ovde u Norveskoj se cesto odrzavaju alternativni sajmovi gde dolaze nadareni ne nadareni da caskaju, nauce i probaju.
Moja supruga i ja redovno pratimo ta dogadjanja i ucestvujemo u njima koliko se moze. Tako smo i upoznali Anitu, jednu mladju zenu koja uspesno sa poluhipnozom vrace ljude u prethodne zivote. Nekome to uspe nekome ne. Zavisi koliko je ko otvoren.
Ovo sto sam vec napisao je moja najjaca vizualizacija, sve je jace od sna da se dovodi na granicu realnog. Svestan sam da lezim na krevetu i da me ona vodi a isto tako da sam na nekom drugom mestu. Po samom zavrsetku seanse sam prolazio kroz jedan sumarak da se vratim na polaznu tacku. Naglo sam zastao i ugledao prekrasnu dolinu i potok koji je tuda prolazio. Rekao sam Aniti da saceka jer se nesto desava u sumarku. Bili su to oni arapi sto su me ubili. Krili su se iza nekog drveca i nisu smeli da pridju. Da li ces im oprostiti pita Anita. Ne znam, ako im bog oprosti i ja cu, bio je moj odgovor. Ljudi zahvaljujuci VAMA i citanju ovih redova sa foruma verovali vi ili ne oprostio sam im pre cetiri dana kroz jednu meditaciju kada su se pojavili zajedno sa jos nekoliko osoba kojih danas nazalost nema medju nama. Svi smo zagrljeni lebdeli i vrteli se u krug. Bio je tu i onaj konj. Oprostio sam svima koji su me gazili ili pokusavali i u ovom i proslom zivotu. Nisam dzabe dosao da se druzim sa ratnicima. Trebalo mi je jako puno vremena da to uradim.
Goca je takodje bila bila na toj seansi i to dva puta, ona je senzor. Za dva sata lezanja prosla je kroz 5-6 zivota, u svakom je bila zena koja je pomagala u raznim situacijama. Videla je sebe u ne ljudskom obliku na visem nivou u zoni iz koje se ne iznosi znanje. Zna da je nesto videla i saznala ali ni klestima ne moze da izvuce sta. Dok smo se vozili kuci plakala je i pricala kako nije uspela da pomogne nekoj deci koja su stradala, nije mogla da pomogne svima. Inace njen posao je i danas da pomaze ljudima u raznim situacijama, pokusava da se izvuce iz toga barem na kratko ali ne ide. To joj je zadatak.
Moj mladji sin nije video nista dok je stariji bio rob na nekom brodu a stradao je jer je nahranio neko siroce u luci gde su se usidrili.
Uostalom mozete pogledati link, guglati i citati.
DenVik me je provalila cim sam se pojavio na forumu Pa je i ideja da pisem o reinkarnaciji njena.
http://www.youtube.com/watch?v=0QDT58Q6Zxo
Reinkarnacija
Re: Reinkarnacija
Hvala ti na ovoj temi.
Ja osećam svoje prethodne puteve, ali ne vredi, verovatno to ne umem sama. Mora stručan neko da me vodi kroz to.
Hoću to da probam. Sviđa mi se.
Koji si ti genijalac. Oseti se to kroz tri reči
Ljudi, ima li još neko slično iskustvo?
Ja osećam svoje prethodne puteve, ali ne vredi, verovatno to ne umem sama. Mora stručan neko da me vodi kroz to.
Hoću to da probam. Sviđa mi se.
Koji si ti genijalac. Oseti se to kroz tri reči
Ljudi, ima li još neko slično iskustvo?
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
- jovanajovana10
jako interesanta teme, koja mene VEOMA zanima
Miso, hvala to na tome sto si podelio sa nama sva ta iskustav , HVALA!
Imam jedno pitsnjce za tebe, da li si ikada pre tog iskustav sa hipnozom,predpostavljao da si to doziveo u proslom zivotu?
da li ti je to bilo zapanjujuce kada si saznao ili si prihvatio to kao da si oduvek znao ?
ja znam da cu kad-tad imati takvo iskustvo kao i ti zato sto bih jako volela da resim neke nedoumice u ovom zivotu
prosto imam veliku zelju , a kada imam zelju a strpljiva sam i umem da cekam -ostvarice se
(ps. lepa ti je mackica na avataru, prelepa, znam da je (bila) tvoja )
Miso, hvala to na tome sto si podelio sa nama sva ta iskustav , HVALA!
Imam jedno pitsnjce za tebe, da li si ikada pre tog iskustav sa hipnozom,predpostavljao da si to doziveo u proslom zivotu?
da li ti je to bilo zapanjujuce kada si saznao ili si prihvatio to kao da si oduvek znao ?
ja znam da cu kad-tad imati takvo iskustvo kao i ti zato sto bih jako volela da resim neke nedoumice u ovom zivotu
prosto imam veliku zelju , a kada imam zelju a strpljiva sam i umem da cekam -ostvarice se
(ps. lepa ti je mackica na avataru, prelepa, znam da je (bila) tvoja )
-Danas je moj srecan dan !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Do sada sam o ovome čitao u knjigama, MIće JOvanovića, Majkla Njutna i čini mi se Slavinskog a sada čuti iz prve ruke o sećanju na prošli život je zaista lepo.
Mišo svaka čast što si oprostio tim ljudima, interesuje me da li je neko iz tvoje sadašnje porodice ili prijatelja bio sa tobom u tom prethodnom životu.
Mišo svaka čast što si oprostio tim ljudima, interesuje me da li je neko iz tvoje sadašnje porodice ili prijatelja bio sa tobom u tom prethodnom životu.
Tema je prebacena na drugo mesto, malo smo zabrljali sa higijenom foruma ali hajde moze i ovako.
Znao sam ja odavno da tu nesto ima, imao sam neke snove koji su bili malo vise od sna ali nisam puno mario za to.
Nikoga od moje familije nisam video tamo ili se bar nisu javili. Mada mislim da smo svi mi u nekoj vezi. Ustvari znam da jesmo.
Jedino me onaj konj golica, ko je on?
Od detinjstava pa do danas sam bio u nekoliko opasnih situacija. Tek kada sam prohodao otisao sam u komsiluk kod jednog velikog belog opasnog psa kojeg ni gazda nije moga da smiri, sve je hteo da ujede. Mene su nasli kako spavam u njegovoj kucici. Ja se toga i secam. Kasnije u nekim fabrikama gde sam radio kao tehnicar nestajalo je struje taman u trnutku kada sam mogao stradati. Stvarno, ko je taj konj. Mislim da svi mi imamo po nekog andjela cuvara koji nam pritekne u pomoc kada mi ne vidimo da gresimo. Kada kazem MI mislim na ljude koji su srcem otvoreni prema svetlu.
Sada mi je sve normalno, znam ko sam.
Puno mi je vremena trebalo da sastavim sve kockice, stvarno puno.
Sto pre to uradite bice bolje za vas.
Znao sam ja odavno da tu nesto ima, imao sam neke snove koji su bili malo vise od sna ali nisam puno mario za to.
Nikoga od moje familije nisam video tamo ili se bar nisu javili. Mada mislim da smo svi mi u nekoj vezi. Ustvari znam da jesmo.
Jedino me onaj konj golica, ko je on?
Od detinjstava pa do danas sam bio u nekoliko opasnih situacija. Tek kada sam prohodao otisao sam u komsiluk kod jednog velikog belog opasnog psa kojeg ni gazda nije moga da smiri, sve je hteo da ujede. Mene su nasli kako spavam u njegovoj kucici. Ja se toga i secam. Kasnije u nekim fabrikama gde sam radio kao tehnicar nestajalo je struje taman u trnutku kada sam mogao stradati. Stvarno, ko je taj konj. Mislim da svi mi imamo po nekog andjela cuvara koji nam pritekne u pomoc kada mi ne vidimo da gresimo. Kada kazem MI mislim na ljude koji su srcem otvoreni prema svetlu.
Sada mi je sve normalno, znam ko sam.
Puno mi je vremena trebalo da sastavim sve kockice, stvarno puno.
Sto pre to uradite bice bolje za vas.
Ja si do nedavno nisam bas poslozila jos reinkranaciju di bih ju svrstala.
Ali ta tema me nenakako zadnjih dana bas navodi na razmisljanje
Kako pocinjem upoznavati sebe, sve vise i vise
Voljela bih otici na putovanje kroz prosle zivote to mi zvuci skroz zanimljivo i da razjasni nam mnoge stvari.
Mlo olaksa shvacanje nasih lekcija u ovom iskustvu..
Kako sam u zadnje vrijeme ovim nekim stvarima koje mi se motaju po glavi i dopustila da i razmislim i povezem..
Mislim da sam u jednom od proslih zivota bila u anglo indijancima ili tako nesta..
Prvi put kada sam cula za njih sam se intezivno preko cijelog tijela prejezila i suzice su me obisle ..
Sto dalje ide gledam sve vecu povezanost s prirodom, zivotinjom prirodinim elementima..
Kada se pustam sve cesce se zateknem da pricam sa biljkama ili vjetrom heheheh
Jos jedna stavka ja to nisam vidjela tako ali sviiii su me zezali za moje blago kose oci na sto bi ja uvjek posizila kad bi neko usporedio sa japankom ili kineskinjom. ne mam sad nikakve predrasude ali u podsvjesti mi je to onako odma reagira veliki NEEEE! ali ako indijanac spomenuti vidim da nemam odboj.
Naletjela sam nedavno na jednog covjeka koje je u tom prirodnom fazonu, na prvu sam pomislila rasta ali ne ne to nije to. I sad toliko sam htjela pricati s tim covjekom, ali nisam imamo i drugo govorno podrucje i nekako je bio vise u svojim mislima hmm kao i ja tu vecer. ali koda sam pricala s njima od tada sam naisla na te neke pjesme i rainbow spirit i tu me toliko ponese znam se najeziti i plakati ali pozitivno..
eto odbijala sam to ali zadnjih dana sam si dopustila neke zakljucke i da povezem neke stvari..
bas me nesta vodi da otkrijem tko sam..
eh sad rekao je bioen. sto radi samnom da sam starija dusa iako i to odma odbijam i neshvacam, i da je vidio to nesto odakle sam ali nece mi jos reci...
Eto veselim se skorasnjim saznanjima kada saznam vise ili odem na hiptnozu neku ako se nadem u priclici Netwon Michale u knjigama Putovanje duse i Sudbina duse
pise o svojim pacijentima koje hiptonozira i vodi kroz prosle zivote , to sam neki dan pocela citati i opet vratila reinkranaciji i tim stvarcicama
I tako zanimljivooo...
Isto kako ti kazes za bol u vratu, tako su neki pacijenti imali isto na nekimd ijelovima tijela npr jednog je grlo bolilo cesto, a u jednom zivotu je bio ubijen tako sto mu je grkljan probijen ..
zanimljivooo
hugač
Ali ta tema me nenakako zadnjih dana bas navodi na razmisljanje
Kako pocinjem upoznavati sebe, sve vise i vise
Voljela bih otici na putovanje kroz prosle zivote to mi zvuci skroz zanimljivo i da razjasni nam mnoge stvari.
Mlo olaksa shvacanje nasih lekcija u ovom iskustvu..
Kako sam u zadnje vrijeme ovim nekim stvarima koje mi se motaju po glavi i dopustila da i razmislim i povezem..
Mislim da sam u jednom od proslih zivota bila u anglo indijancima ili tako nesta..
Prvi put kada sam cula za njih sam se intezivno preko cijelog tijela prejezila i suzice su me obisle ..
Sto dalje ide gledam sve vecu povezanost s prirodom, zivotinjom prirodinim elementima..
Kada se pustam sve cesce se zateknem da pricam sa biljkama ili vjetrom heheheh
Jos jedna stavka ja to nisam vidjela tako ali sviiii su me zezali za moje blago kose oci na sto bi ja uvjek posizila kad bi neko usporedio sa japankom ili kineskinjom. ne mam sad nikakve predrasude ali u podsvjesti mi je to onako odma reagira veliki NEEEE! ali ako indijanac spomenuti vidim da nemam odboj.
Naletjela sam nedavno na jednog covjeka koje je u tom prirodnom fazonu, na prvu sam pomislila rasta ali ne ne to nije to. I sad toliko sam htjela pricati s tim covjekom, ali nisam imamo i drugo govorno podrucje i nekako je bio vise u svojim mislima hmm kao i ja tu vecer. ali koda sam pricala s njima od tada sam naisla na te neke pjesme i rainbow spirit i tu me toliko ponese znam se najeziti i plakati ali pozitivno..
eto odbijala sam to ali zadnjih dana sam si dopustila neke zakljucke i da povezem neke stvari..
bas me nesta vodi da otkrijem tko sam..
eh sad rekao je bioen. sto radi samnom da sam starija dusa iako i to odma odbijam i neshvacam, i da je vidio to nesto odakle sam ali nece mi jos reci...
Eto veselim se skorasnjim saznanjima kada saznam vise ili odem na hiptnozu neku ako se nadem u priclici Netwon Michale u knjigama Putovanje duse i Sudbina duse
pise o svojim pacijentima koje hiptonozira i vodi kroz prosle zivote , to sam neki dan pocela citati i opet vratila reinkranaciji i tim stvarcicama
I tako zanimljivooo...
Isto kako ti kazes za bol u vratu, tako su neki pacijenti imali isto na nekimd ijelovima tijela npr jednog je grlo bolilo cesto, a u jednom zivotu je bio ubijen tako sto mu je grkljan probijen ..
zanimljivooo
hugač
You are my mother,you are my father,You are my lover and my best friend
You are the mountain, you are the ocean,You are the beginning without end
And I love you so,cause you help me see
And to see you in all is to see you in me
I'm in you and you're in me
You are the mountain, you are the ocean,You are the beginning without end
And I love you so,cause you help me see
And to see you in all is to see you in me
I'm in you and you're in me