DenVik wrote:dobro, procitali ...sve ok
E, Supradine, hoces da igramo skolice???Ili lastisa?
Nema problema dušo, ja ineče sa svojom ćerkicom kad me zamoli, igram i školice ako treba.. tako da razumem decu i njihovu potrebu za igrom , kao i potrebu za znanjem...
Ja samo ovde hoću da kažem da je prvo potrebno krenuti iz svog dvorišta, pa kad se znanje utvrdi zatim krenuti ka novim prostranstvima. Želeo sam da otvorim temu u kojoj će možda neko sa naučne strane moći da kaže poneku pametnu reč.
Jer koliko god mi ovde želeli da zakon privlačnosti privuče nama željene stvari, događaje ili šta već, to nikako neće uspeti ukoliko pre toga ne savladamo znanje o prirodnim zakonima, tj zakonima materije i energije koja nas okružuje i u kojoj živimo , jel mi smo živa bića koja poseduju svest o tome.
Sarah, slažem se da čovečanstvo evoluira i da napreduje, samo složićeš se .. da bi čovek napredovao i evoluirao potrebno je da preleži neke dečije bolesti koje se razvijaju u sredini materije a to je npr. strah od smrti iz koje proizilaze svi ostali produkti ovog materijalnog stanja u kojem se nalazimo.. tj. preživljavanje, produženje vrste(sex), dugovečnost i uživanje..
Ne bih želeo da rapredam naširoko o ovoj temi, moje je samo bilo da je otvorim i da podstaknem pojedine da možda malo i razmisljaju o tome i u tom pravcu

... all best !!!!