U čijoj knjizi je 100% proveren i jedini. Ovo ti je jako provokativno rečeno, ne vidim potrebu da se ovako počinje tema. (pročitaj kućni red pa ćeš videti da je na više mesta ovakav način komunikacije obeshrabren).Supradin wrote:Želeo bih da se ne zaboravi da je jedini i 100% provereni , nepogrešivi zakon zakon prirode tj. Zakon svega onoga što možemo opažati svojim čulima.
Pod Zakonom prirode mogli bi da se ubroje i ostali zakoni prirode a to su :
Zakon jačeg
Zakon seksulane privlačnosti
Zakon opstanka
Pozdrav
Kojim bre čulima, čula su samo senzori, um tj mozak je onaj koji obrađuje informacije. Opažaš mozgom čula samo registruju. Da nema mozga to bi bio samo neprekidni tok informacija koje ne znače ništa.
Zakon jačeg -> izmišljotina uvek pobedi onaj ko je više fokusiran na pobedu
Zakon seksualne privlačnosti -> ovo prvi put čujem, ni ovlaš ne kontam na čega misliš
Zakon opstanka -> ni ovo ne kontam (osim ako si mislio na evoluciju)
Onda si ovo postovao na pogrešan forum. Ako nisi primetio ovaj forum se zove ratnici svetlosti, skoro ko neka duhovna sektaŽeleo sam da otvorim temu u kojoj će možda neko sa naučne strane moći da kaže poneku pametnu reč.
Jer koliko god mi ovde želeli da zakon privlačnosti privuče nama željene stvari, događaje ili šta već, to nikako neće uspeti ukoliko pre toga ne savladamo znanje o prirodnim zakonima, tj zakonima materije i energije koja nas okružuje i u kojoj živimo , jel mi smo živa bića koja poseduju svest o tome.
U svakom slučaju i kad počinješ novi post napiši odmah šta hoćeš i sam pokreni dublju ili opširniju raspravu i bolje objasni pojmove koje koristiš.
Ovo zaključavam pa brišem za koji dan