Buki,
slazemo se da smo u ovom zivotu u srodstvu i duhom i fizickom putem sa nasima (zato sto njih poznajemo,zato sto smo u toj porodici i familiji ali mogli smo biti u bilo kojoj drugoj,ovu smo odabrali jer je ona nabolja za nas i jeste tako )
ali Buki,zar ne mislis da si u srodstvu i samnom?
i sa svima ostalima?
samo ne moze da ti pomaze u zivotu moja komsinica Bojana Bojovic,jer nju ne poznajes
svi smo mi rodjaci ( tako bi i trebali da se ophodimo jedno prema drugima,da volim tvoju baku kao da je moja,da postujem tvoje roditelje i volim kao svoje i sve ostale... jer oni su mogli biti moja pmrodica mada sustini mi jesmo ovde na zemlji svi jedna porodica... to sam morala lepo da shvatim da bih bila zdravstveni radnik,u to vreme sam dozivela tu spoznaju)
svi smo rod (i sa svime sto nas okruzuje ne samo ljudima)
ali ne mozes poznavati citav svet
(da se zadrzimo na ljudima samo )samo oko 1000-2000 ljudi da upoznas u toku zivota
a to je premali deo
nemoj da se ogranicavas na ono sto mozes golim okom da vidis
u telu svih nas je isti duh ,rasparcan samo
morali smo svi zajedno da nastanemo od jednog -sto opet znaci da smo svi rod
i ti to znas,sigurna sam
preci i familija su nam samo najbiliza podrska u ovom zivotu i svakm drugom.
ne shvataj ovo licno ti znas da te ja postujem i cenim, drag si mi

:-):-) samo diskutujemm :-*
John,
fascinantno- jesu nam roditelji 1koleno,a rodjene sestre i braca drugo vec (u genetici ustvari je tako jer se na jaj nacin radi ispitivanje mnogih osobina i anomalija,meni je bilo cudno sto nismo 1koleno sa rodjenom bracom vec 2 a sa roditeljima smo 1 )
zbog tih brojki ogromnih sam ja pocela da verujem reinkarnaciji
jer pomnozi sve to sa poslednjih 2000 godima samo ,ogrona cifra
nesto mi tu nije bilo jasno