Da se upoznamo :D
Re: Da se upoznamo :D
Pozdrav Mašo. Dobrodošla na forum
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
- nasmijano Sunce
Cao, najpozitivniji ljudi <3 . Hwala osniwacima owog foruma! Skoro swe sam procitala i mogu reci da je prelijepa energijica owdje!
Upoznata sam sa ZP nekolike godine,ali sam se i neprimjetno udaljila,pa sad ponowo ucim!
Bolje reci obnawljam gradiwo ,ali owaj put sa puno wjere i wolje! Srecna sam! Ja sam Sunce!
E ,da,zaborawih da se predstawim ! Ja sam Andjela ,imam 25god i 'ocu puno stvari da priwucem
Upoznata sam sa ZP nekolike godine,ali sam se i neprimjetno udaljila,pa sad ponowo ucim!
Bolje reci obnawljam gradiwo ,ali owaj put sa puno wjere i wolje! Srecna sam! Ja sam Sunce!
E ,da,zaborawih da se predstawim ! Ja sam Andjela ,imam 25god i 'ocu puno stvari da priwucem
Danas je najljepsi dan u mom zivotu!
"Always look for brihter side of life"
"My endless possibilities has the whole world opened for me cause I'm lovin' life"
"Always look for brihter side of life"
"My endless possibilities has the whole world opened for me cause I'm lovin' life"
- nacafaca94
Cao ljudi ja sam Natasa i volim da se smejem...
Imam 18 god. i znam za zakon privlacenja pre 3-4 god. Uverila sam se da radi, ali samo na sitnicama, zato sam dosla ovde da sa ljudima sa iskustvom uspem da prebrodim prepreke na putu...
Imam 18 god. i znam za zakon privlacenja pre 3-4 god. Uverila sam se da radi, ali samo na sitnicama, zato sam dosla ovde da sa ljudima sa iskustvom uspem da prebrodim prepreke na putu...
- Sundjer Bob
Pozdrav svima. Ja sam Sundjer Bob. Iz Podgorice sam. Poznajem i primjenjujem zakon privlacnosti nesto manje od 2 godine. Znam provjereno da radi i kako radi. Htjela bih da pozdravim Vinu. Divna je. Malo sam lijenja da pisem (potrudicu se) ali zato vas redovno citam i gledam. Od autora iz ove oblasti meni je najdrazi Dzozef Marfi (Moc podsvijesti) i preporucila bih ga svima koji tek pocinju. Nekako je vrlo jednostavan i lak za razumijevanje. A sa vaseg sajta mi je najdrazi Cendler. No to je druga tema. Za sad toliko. Jos jednom veliki pozdrav za sve!!!
Hej, ja sam se tek učlanila, pa da se predstavim. Ja sam Sneža iz Beograda, imam 30 i nešto godina. Novajlija sam u ovome. Primenjujem ZP i afirmacije tek nekih mesec dana. Kao i svaki novajlija sigurno ću imati puno pitanja i tražiti puno odgovora. Nadam se da ćemo se lepo družiti!
Dobrodošli Anđela, Nataša, Sunđer Bobe i Snežo. Želim da svi zajedno napredujemo i razmenimo mnogo radosnih trenutaka na ovom mestu
Slobodno se uključite u razgovor, tema ima već dosta i vaš doprinos će učiniti ovaj forum još radosnijim i inspirativnijim
Slobodno se uključite u razgovor, tema ima već dosta i vaš doprinos će učiniti ovaj forum još radosnijim i inspirativnijim
Pozdrav saborci svetlosti
Upravo sam se registrovala pa da Vas pozdravim, Vaš sam pratilac oko dve godine i želim da Vam zahvalim na ljubavi i pozotivnoj energiji koju odašiljete u etar. Inače ja sam Sarah iz Beograda sam i imam 32 godine, omiljeni autori iz ove oblasti su mi Nil Donald Volš, Ester i Džeri Hiks, Napoleon Hil i naravno Luiza, njihove knjige su bile pravo otkriće za mene a za neke od njih sam čula od Vas i mnogo mi je drago što kod nas postoje ljudi koji se bave misijom širenja moći pozitivnog mišljenja!
Upravo sam se registrovala pa da Vas pozdravim, Vaš sam pratilac oko dve godine i želim da Vam zahvalim na ljubavi i pozotivnoj energiji koju odašiljete u etar. Inače ja sam Sarah iz Beograda sam i imam 32 godine, omiljeni autori iz ove oblasti su mi Nil Donald Volš, Ester i Džeri Hiks, Napoleon Hil i naravno Luiza, njihove knjige su bile pravo otkriće za mene a za neke od njih sam čula od Vas i mnogo mi je drago što kod nas postoje ljudi koji se bave misijom širenja moći pozitivnog mišljenja!
Last edited by sarah on 05 Sep 2012, 14:22, edited 1 time in total.
Pozdrav Sarah Dobrodošla na naš forum i u naše društvo
Hvala ti puno na svim pohvalama. Drago nam je da sad imamo mesto okupljanja
Hvala ti puno na svim pohvalama. Drago nam je da sad imamo mesto okupljanja
Cao ja sam Tanja, 51. za koji dan tako pise a ja u stvari u srednjoj skoli.Gde odose te godine pojma nemam.Kod mene je to pocelo ovako : negde ujutro izmedju sna i jave pre neku godinu mozgam ja nije moguce da je ovo sve sto zivot moze da pruzi, mora da tu ima jos nesto... i setim se da sam te noci sanjala o nekoj tajni. Shvatim ja da se to nesto zove TAJNA i krenem da kopam po netu nadjem knjigu i film , onda Lujzu pa vas i otvorise mi se oci.Abraham mi je omiljeni i Greg i Leci ... Poljubcici svima a posebno za vas dvoje !
Pozdrav Tanja, dobrodošla na forum Svaki trenutak je savršen trenutak za novi početak.