Misooo, ma samo ti cekaj, stize sigurno neko novo i bolje iznenadenje
Evo napisat cu ti sto se meni dogodilo:
razgovor za posao, sve super, nista previse zahtjevno ali meni zanimljivo i prihvatljivo, bila sam tamo od svih najkompetentnija bez lazne skromnosti, i ne uzmu mene vec jednu drugu zensku...
Ona mi ni inace nije simpaticna, i ja odma pocela:
da sta, odkud nju pa normalnija sam pametnija sam bolja sam od nje u svakom pogledu, ja sam na razgovoru bila iskrena a ona je muljala i sve tako ja nabrajam al ajd smirim se nakon nekog vremena.
Na kraju je ispalo da ona zapravo nije ni radila, firma propala prije nego sto je ona zapravo i pocela radit...
Eto, da sam dobila posao samo bi letila sredivala papire a niti jednu placu nebih dobila i da je sve propalo sigurno bi bila onako jos sto puta vise razocarana...
Ovako je moj ego sizio dva dana i kad sam se ispuhala prosla stvar...
I slazem se s Tanitom, ja si mislim da je svaka zemlja tvoja ako ju volis i postujes
Kafić "Dobre vibre"
Re: Kafić (ex. Dobro jutro, dobar dan, laku noć i lepi snovi
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
Iznenadjenje, dok ste vi ovo pisale vec je stiglo ali o tome kasnije.
Dobro jutro, dobar lepi dan..
Da, ja celom sebe verujem u čuda, svakim danom sve više( ne znam Mišo šta ti se desilo baš noćas, ali uopšte ne sumnjam u put bilo koga od nas što smo ovde, naročito ovde prisutnih)
ljubim vas za lep dan, za lep vikend..šaljem ljubav..
Da, ja celom sebe verujem u čuda, svakim danom sve više( ne znam Mišo šta ti se desilo baš noćas, ali uopšte ne sumnjam u put bilo koga od nas što smo ovde, naročito ovde prisutnih)
ljubim vas za lep dan, za lep vikend..šaljem ljubav..
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Evo sta sam sanjala sinoc: Kao pozvala mene DenVik na neku zurku, srele se mi u gradu, ona vozila svoj auto. Ja dodjem na zakazano mesto, ono u stvari zgrada Vlade, riba radi sa premijerom licno,sve neke glavonje. Uglavnom,meni drago, sve neka lepa emocija, a onda odem do svedskog stola i vidim da su sve pojeli politicari. Medjutim, tu neka riba koja radi kaze meni da ce mi doneti sve sta treba samo da kazem. Bio je tu i neki zgodni dasa samnom, kao svi su odusevljeni njime, ali on hoce da se druzi samo samnom. Koma. Morala sam da sa vama podelim san.
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
hehehehe, e Član, Član, ni manje ni više.
Pa nemoj pričati šta smo sinoć radile
Pa nemoj pričati šta smo sinoć radile
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
He he he članice, padivan film si izrežirala. Dobila si klopu posebno, sa predivnim si dasom, sa vip društvom, he he he
DV, afterparty cu sanjati veceras. To necu nikome prepricavati. Ili hocu, al` za pare hehehehehe
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
zdravooo
ja se predstavila pre dva dana pa nisam od tad pisala, mislim da je red da pocnem , i to malo cesce, jer vidim koliko je ovde supeeeer
ja se predstavila pre dva dana pa nisam od tad pisala, mislim da je red da pocnem , i to malo cesce, jer vidim koliko je ovde supeeeer
Ma super je cim i snovi izlaze na videlo. Znaci da se nista ne krije.
Ali gde bas u zgradi vlade, dobro je da si nekoga povela sa sobom jer tamo ionako nema nikakav dasa. Vidis da su sve pojeli i ni za koga ne ostavljaju nista, samo se goje i sami se goje.
Ali gde bas u zgradi vlade, dobro je da si nekoga povela sa sobom jer tamo ionako nema nikakav dasa. Vidis da su sve pojeli i ni za koga ne ostavljaju nista, samo se goje i sami se goje.
Last edited by Miso on 01 Jun 2013, 17:02, edited 1 time in total.
- jovanajovana10
Miso , srecan poceak neceg lepog ,sta god to bilo, ti znas
Clanice , tebi zelim oblacak lepih snova
a anjapixie , samo pisi sta god ti padne napamet pisi , pitaj, komentarisi ... mindjusice su ti prelepe :*
Clanice , tebi zelim oblacak lepih snova
a anjapixie , samo pisi sta god ti padne napamet pisi , pitaj, komentarisi ... mindjusice su ti prelepe :*
-Danas je moj srecan dan !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg