Dugo sam razmišljala da li da otvorim novu temu ili da stavim ovaj post pod već postojeće. Pod Abrahamova učenja ili pod inspirativna muzika? Ali, htela bih da je izdvojim da bi bila vidljivija. Neka admin odluči.
Gospođa Francine Jarry je muzičarka, kompozitor i pevačica iz Montreala u Kanadi. Dugo godina se bavila pisanjem inspirativne muzike koja pomaže vraćanju vere u život i podizanjem osnovnih vibracija bića. Nije bila mnogo poznata u svetu jer je pevala lagani kanadski kantri sve do trenutka kada je, inspirisana Abrahamovim učenjima, počela da komponuje muziku kao podršku učenjima. Ubrzo potom svi Abraham seminari počinju sa pesmom "If you want it (it can happen)". Svima koji slušaju ove seminare poznata je takođe i pesma "Joy, joy, joy". Nisam znala da postoje Abrahamove pesme dok moja prijateljica nije napravila video za pesmu "Trusting and letting go" i postavila je na you tube sa prelepim zen slikama.
http://www.youtube.com/watch?v=msuJT8axa3E
Zatim me odvela na abraham-hicks sajt i pokazala mi muziku. Sada je neprestano slušam u prevozu, u toku dana...pesme zaista podižu vibraciju. Ovim putem sam poželela da informišem sve koji ne znaju. Pozdrav!
http://www.youtube.com/watch?v=tHgmn_Dj ... DB&index=5
Abraham muzika
Abraham muzika
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
- nasmijano Sunce
Re: Abraham muzika
Nijesam znala,hvala!
Danas je najljepsi dan u mom zivotu!
"Always look for brihter side of life"
"My endless possibilities has the whole world opened for me cause I'm lovin' life"
"Always look for brihter side of life"
"My endless possibilities has the whole world opened for me cause I'm lovin' life"
Clan 257, ovo je taaaaako dobro. Hvala ti puno!!!!
Drago mi je da vam se dopada!
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
"Trusting and letting go" - super!
joj sad sad sam usla ovdje i poslusala pjesmu
i jednostavno su mi suze pocele letjeti ...
nisam ni pokusavala gledati previse linkove jer je sve na engleskom a ja ga nisam ucila hehe
ali eto nasa podsvjest zna i razumije
pjesme su bas nekako totalno superrrrrrrrr superr
i jednostavno su mi suze pocele letjeti ...
nisam ni pokusavala gledati previse linkove jer je sve na engleskom a ja ga nisam ucila hehe
ali eto nasa podsvjest zna i razumije
pjesme su bas nekako totalno superrrrrrrrr superr
You are my mother,you are my father,You are my lover and my best friend
You are the mountain, you are the ocean,You are the beginning without end
And I love you so,cause you help me see
And to see you in all is to see you in me
I'm in you and you're in me
Draga clanice za novu temu.Ja sam subskcraibovana odkada sam pronasla ovu stvarno inspirativnu i dopadljivu muziku tako da vam prilazem sto sam najnovije dobila,te uzivajte http://www.youtube.com/watch?v=_sDUdNm9 ... ubs_digest
jejj ja sam imala pristupa netu kada sam vidjela taj link i odmaaa sam si skinila 3 albuma s pjesmam
bas su superrr
Hvalaaa claniceeeee
joy, joy lalalal
bas su superrr
Hvalaaa claniceeeee
joy, joy lalalal
You are my mother,you are my father,You are my lover and my best friend