Naime,ja mrzim da se slikam,radim to u retkim prilikama i mozda imam samo 20 svojih slika,zanemarujuci one iz detinjstva,svako dete lepo ispadne...jer uzasno ispadam na slikama,uopste ne licim na sebe.
Nikad mi nije bilo jasno kako me na aerodromima,ili nekim ustanovama gde se prolazi s slikovnim dokumentom nisu uhapsili,jer ne samo da ne licim na sebe uzivo,nego to nije normalno ,na slikama izgledam ovako

A samo slikavanje za dokumente dozivljavam kao teski stres,jer poslije kad pogledam te slike padam u depresiju, i sl....
Kaze meni MM...joj Baby,da mi je neko pokazivao tvoju sliku i zeleo me upoznati s tobom...bezao bi glavom bezobzira

Pre par dana,uzme on aparatic i kao da me slika ...i odjednom covek se ukipi...kaze:Jebote,ne mogu da verujem...gledam te ispred mene..jedna zena,kroz objektiv...druga.
Na slikama crte lica mi ispadaju tako jake,upadljive,vilica izbacena,oci buljave,nos ko krumpir...pogled umoran,kez od uva do uva...

ma katastrofa...a to nisam ja...tako mi barem kaze.
E sad,zasto,kako...ima li neko znanstveno objasnjenje za moju nefotogenicnost...u cemu je caka...ima li vas jos ovako foto zakinutih ??
Spoyyg i ostali mili tajnasi imate rec.!!!

Jedva cekam da cujem vase misljenjeee