Da li da dam otkaz ili ne...stresan posao?

Sve u vez posla, karijere, struke itd

Za kolege i saradnike postujte u forumu "Ljudi oko nas"!
Ninica83

Re: Da li da dam otkaz ili ne...stresan posao?

Post by Ninica83 »

Drugari, potrebne su mi afirmacije za posao. Novi posao. Bolje placen. Manje stresan. U mojoj struci. Ovo je loodiloo. :D Mislim ok je, ali mogu bolje, zasluzujem bolje, a plus sam sebi nametnula i blokade da ne postoji bolje, nema bolje trenutno..tj. da treba da trpim ovo sad..na momente se zadovoljavam ovim sto imam, a ZNAM da ovo NIJE DOBRO prvenstveno za MOJE ZDRAVLJE, fizicko zdravlje - kost kicme u lumbalnom delu pocela je da me boli uzasno, cak i na dodir, i to je sve od stajanja po 10 sati dnevno, PSIHICKO zdravlje usled stresa...je pod znakom pitanja, iako uspevam da to prevazilazim manje-vise uspesno! (zahvaljujuci vasim divnim savetima i hvala vam na tome od srca!).. DUHOVNI rad na sebi zapostavljen usled nedostatka vremena..stvari koje volim..uh :/
Svaki savet, sugestija, komentar, kritika, sve je dobrodoslo!! :D
Da imam onoliko dusa koliko nebo ima zvezda, sve bi ih dao Mefistu.
DenVik

Post by DenVik »

Sve je to ok, ali povuci ručnu, u glavi. Prešaltaj u treću brzinu.
Idi na temu Afirmacije, tamo smo svašta nešto dobro pisali što može da ti zatreba.
I zaljubi se ( U SEBE) pa polako..dolaza bolji dani.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

Ninice83, draga moja , drago mi je zaista da si se pobunila i da zelis bolje za sebe i da si shvatila da imas izbora i to OGROMNOG izbora !
ne treba prihvatiti sve sto naidje po svaku cenu ...
ne znam da li gresim , mada ne verujem ,mlada sam (i luda :) )
naidje meni poslc i svi mi se raspricaju '' prihvati ! sad prihvati ! sanasa ! joj imas neku sansu ljudi nemaju posla ! sto si glupa! ma sta ima posao da se voli! mozda ti se ponudi posao sada i nikada vise ! ''
ali ja sam rekla NE
ne svidja mi se. ne volim ga. ne odgovara mi. ne cini me srecnom , nego istresiranom svaki bozji dan .
ko kaze da mi se nece pruziti ono sto volim ?
ko kaze da moram da prihvatim sve sto mi se nudi ?
imamo izbora
imacemo ga uvek
ne samo za posao nego i za bilo sta drugo
birati posao je slicno kao i birati partnera - ne mozes ziveti sa nekim koga ne volis , ko ti ne odrovara - mucenje za oboje

jako mi je drago sto zelis bolji, lepo placen , posao u kome uzivas , koji ce ti biti kao hobi lep i lak i u lepom okruzenju , da mozes svakog dana sa uzivanjem da odes na posao i nasmejana da se sa njega vratis kuci svojima i da im se posvetis:)
zasluzjes najbolje ! :)
uz tebe sam :) svim srcem ti zelim da ti se sto pre ostvari to (jer isto zelim i sebi ... ma i svima)
saljem ti podrsku ♥♥♥
prati svoje srce i budi malo probirljiva . ljubim te !!!
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Ninica83

Post by Ninica83 »

Hvala Jovanice! Divne reci! :D Pokusacu od hobija da napravim posao...
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

ja sam razmisljala da isto tako odem malo na neke kurseve sminkanja i nege ,volim i ostale poslove vezano za negu noktiju i kose.
nikakve veze to sa mojim obrazovanjem nema ali za svoju dusu-a i oni lepo zaradjuju :-)

sto se profesije tice,nije mi stresno da se bavim pacijenatima sa tuberkulozom,HIVom, hepatitisom... jer to volim
a da se bavim poslom o kome sam pisala ovde na temi (za koji ucim fakultet) mi je tesko i stresno-jer ne volim to nimalo.

tako da ti od srca zelim-bavi se onim sto volis-u svemu ima zarade
ako vrhunski radis svoj "hobi" a hoces jer ga volis :-):-):-)
:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*
ps.javi sta si sebi odabrala :-*
Ninica83

Post by Ninica83 »

Zavrsila sam Filoloski fakultet, a nutricionizmom se bavim nekoliko godina. Zdravom, vegansko-vegetarijansko i sirovom ishranu, obucavala sam se samostalno, citajuci, uceci, a nemam diplomu iz toga. Jedno vreme preprodavala sam odecu, sila stvari. I dalje pisem neke clanke, radove, kad god uleti da se nesto pise. Ali sve to slabo je bilo placeno, nazalost. :(
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

ja mislim da ce organska hrana biti zlatni rudnik u buducnosti
mislim da pod dobrim sloganom i extra nazivom prodavnice koji odzvanja u usima 6dana kad ga cujes "koja je budala dala takav naziv?" moze jako lepo da se zaradi u tom poslu.
otkup mesa,povrca,mleka,svega od seljaka i prodaja u BAS "fensi" radnji
je pun pogodak! :-)

"para na paru ide" tako da je bitno da samo jedno krene pa kao lancana reakcija se prenese .
Ninica83

Post by Ninica83 »

Nisam mislila da otvorim prodavnicu. A i ne koristim meso i mleko dugi niz godina. :) Bavim se nutricionizmom. Pisem o tome. Drzala sam i neka predavanja. Dosta sam naucila od poznatog doktora. Uh...neznam. Razmisljam da nekoliko dana sve 'pustim' i da afirmisem naj resenje, znak neki, sta vec..
Ninica83

Post by Ninica83 »

Pala sam u autobusu danas kad sam krenula na posao i saplela se kao da me neko gurnuo i zamalo ne slomih nogu, udarila sam koleno i lakat. Nije uopste bila guzua. Poludela sam.. Uzas... :'(
Ninica83

Post by Ninica83 »

Ne bih u zivotu prodavala meso. Ja sam eticki vegetarijanac, mesna industrija je najprljaviji i najkrvaviji nacin za brzi profit. Pravac koji ja promovisem cisto je veganski bez zivotinjskih produkata.... I ciljna grupa na predavanjima bili su mi uvek ljudi okrenuti tom pravcu...i koji zele da se menjaju u tom pravcu...
Izvinjavam se zbog malog off-a! :)
Post Reply