Samo kratko da vam kažem.
Otvoren mi je prozor od sobe, a napolju rascvetala ogromna lipa, miris mi je ispunio sobu...predivno. Sve vas od srca pozdravljam dragi prijatelji, i želim vam divan sutrašnji ponedeljak. Neka bude jedan od najlepših dana do sada u vašem životu!
Laku noć
Kafić "Dobre vibre"
Re: Kafić (ex. Dobro jutro, dobar dan, laku noć i lepi snovi
aaa pa da Mila, bašta nam je na obalama Panonskog mora
A onaj tamo parkiran gliser je naše DenV. - Ona dolazi njim leti, parkira ga malo dalje od obale,
te kad se zaustavi, skoči pravo u vodu i prepliva do bašte (tako se kaze najbolje rashladi)
Danas je odlučila da me uči voznji, a ja maloo mešam ,levo i desno, pa ne ide baš glat,
pokatkad se prolomi njen glas koji mi objašnjava: ,,neeeeeee takooooooo, ovakooooooooo!,,
aa vidim iz daleka, u pauzama voznje, kako konobari vezuju neko platno izmedju dve palme, i ubedjuju članicu
da legne i proba, da će sigurno moći i da se ljulja.
Leci.
A onaj tamo parkiran gliser je naše DenV. - Ona dolazi njim leti, parkira ga malo dalje od obale,
te kad se zaustavi, skoči pravo u vodu i prepliva do bašte (tako se kaze najbolje rashladi)
Danas je odlučila da me uči voznji, a ja maloo mešam ,levo i desno, pa ne ide baš glat,
pokatkad se prolomi njen glas koji mi objašnjava: ,,neeeeeee takooooooo, ovakooooooooo!,,
aa vidim iz daleka, u pauzama voznje, kako konobari vezuju neko platno izmedju dve palme, i ubedjuju članicu
da legne i proba, da će sigurno moći i da se ljulja.
Leci.
D jutro, d dan, želim lep početak nedelje svima nama.
hvala Leci
Ne sekiraj se Tanita, nisam ni ja naučila da vozim gliser iz prve , nego iz druge , važno je da ne odustajemo
hvala Leci
Ne sekiraj se Tanita, nisam ni ja naučila da vozim gliser iz prve , nego iz druge , važno je da ne odustajemo
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Dobro jutro svima
Čekam majstore za klimu, sinoć su crkle obe a ja sam sanjala takav košmar kao što nisam godinama, neko natprirodno biće me je mlatilo bez prestanka i govorilo najgroznije reči, a ja nisam imala gde da pobegnem Kad sam se probudila (pre alarma) morala sam afirmisati dobrih par minuta da je sve u redu i da sam bezbedna, uf...kako bi iole došla sebi. Izgleda da me ovaj grip drma još uvek, ali i neke tektonske promene u meni...prihvatam sve novo, i očekujem samo najbolje.
Želim svima divnu, radosnu, kreativnu nedelju punu prijatnih iznenađenja izobilja!
Čekam majstore za klimu, sinoć su crkle obe a ja sam sanjala takav košmar kao što nisam godinama, neko natprirodno biće me je mlatilo bez prestanka i govorilo najgroznije reči, a ja nisam imala gde da pobegnem Kad sam se probudila (pre alarma) morala sam afirmisati dobrih par minuta da je sve u redu i da sam bezbedna, uf...kako bi iole došla sebi. Izgleda da me ovaj grip drma još uvek, ali i neke tektonske promene u meni...prihvatam sve novo, i očekujem samo najbolje.
Želim svima divnu, radosnu, kreativnu nedelju punu prijatnih iznenađenja izobilja!
Ti si ono o čemu razmišljaš najveći deo vremena.
Najzad proradio saobracaj Dunavom, imali smo rekordan vodostaj (6o cm vise od rekorda u poslednjih 100 godina) pa eto dodjoh brodom u kafic i nauzivah se,mirisu lipe
pticice cvrkucu milina bozija na sve strane.Usput svratih na izlozbu 3D stampe a kad stigosmo jedva se usidrismo, Den je sa gliserom pravila sou tako da je nismo ometali do kraja diveci joj se. U nasoj oazi, nasoj bastenskoj kafanici divota.. zurka je na vrhuncu svi slave povratak nam dragog Zike Znala je Leci da ce to biti najlepsi ponedeljak od svih do sada. Na visecu lezaljku niko ni ne pomislja da legne, kazu sad ce clan a kad dodje ne izilazi iz nje, sve se njisu grane. Puni se kaficko polako svi zauzimaju mesto s pogledom na binu, jer uskoro ce i dance, nevidjeni performans na celu s' Pozitivom. Idem da napravim smudi za sve te zdravo zapocnemo ovaj predivan dan.
pticice cvrkucu milina bozija na sve strane.Usput svratih na izlozbu 3D stampe a kad stigosmo jedva se usidrismo, Den je sa gliserom pravila sou tako da je nismo ometali do kraja diveci joj se. U nasoj oazi, nasoj bastenskoj kafanici divota.. zurka je na vrhuncu svi slave povratak nam dragog Zike Znala je Leci da ce to biti najlepsi ponedeljak od svih do sada. Na visecu lezaljku niko ni ne pomislja da legne, kazu sad ce clan a kad dodje ne izilazi iz nje, sve se njisu grane. Puni se kaficko polako svi zauzimaju mesto s pogledom na binu, jer uskoro ce i dance, nevidjeni performans na celu s' Pozitivom. Idem da napravim smudi za sve te zdravo zapocnemo ovaj predivan dan.
Uf ljudi mnogo nam lepa baštica ja ću neki koktel da srčem i da se sunčam malo a evo i za drugare pa ko voli nek izvoli
- Attachments
-
- 13841_summer-cocktail-drinks_650x460.jpg (43.59 KiB) Viewed 2167 times
Ne brinite za svakoga sam spremna i za sve ukuse dezuram za neupucene, pomalo sumjicave, neodlucne, radoznale, one koji vole i koji mozda od sada zavole evo ovaj smuti koji je vec gotov, probala sam ga i hm..cisto zdravlje.
jabuka
sagarepa
list sargarepe
persun
tikvica
ledena salata
avokado
limun
banana
i naravno osuncana vodica
a ovako sam ga pripremila
http://www.youtube.com/watch?v=taZCyymknrE
jabuka
sagarepa
list sargarepe
persun
tikvica
ledena salata
avokado
limun
banana
i naravno osuncana vodica
a ovako sam ga pripremila
http://www.youtube.com/watch?v=taZCyymknrE
a mogu li ja jedno ladno, točeno??( to zdravo može i sutra )
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Kaze meni jedna teta: ''Napolju je pakao!'', misleci na vrucinu. A ja se setim jedne izreke-''U raju je lepo, al' u paklu je ekipa!''
Pozdrav svim ratnicima svetlosti, ma gde bili!
Moje omiljeno pice u kaficu ovih dana je: casa od tri deci, dva deci fante, deci kisele vode i led! Probajte.
Pozdrav svim ratnicima svetlosti, ma gde bili!
Moje omiljeno pice u kaficu ovih dana je: casa od tri deci, dva deci fante, deci kisele vode i led! Probajte.
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Piće vidim svi imate, il ste već popili pa evo pošto je tiniša malo chill melodije:
Cafe Del Mar- Camiel-Take me to this place
http://www.youtube.com/watch?v=mJG_cB5OdlA
Cafe Del Mar- Camiel-Take me to this place
http://www.youtube.com/watch?v=mJG_cB5OdlA