Želim karijeru, odmah i sada

Saveti o svemu i bilo čemu :)
Saveti su u formi konkretnih instrukcija i podsećanja na sve što znamo ali nije zgoreg ponoviti :D
User avatar
Miso
Posts: 94
Joined: 24 Apr 2013, 20:04
Location: Norveska

Re: Želim karijeru, odmah i sada

Post by Miso »

Eto koliko malo treba pa da se raduje uspehu. Gore glavu, ispravi se i osmeh na lice. Veruj mi pomaze dobro.
Hvala na pozivu, vrlo rado. Sada upravo radim na sebi i zaposljavanju. Mozda vam je poznato kako izgleda biti stranac negde daleko. Treba se oteliti da bi te priznali i postovali. Bilo je to ranije dok sam radio izlozbe i nije nas bilo puno, bese lepo. Ali, nagomilalo se puno slika iz Kine , Tajvana , Tajlanda...... Jeftina roba koja se prodaje po niskoj ceni, naravno sve vam je jasno. 12 godina sam radio kao tehnicar u jednoj fabrici i dobih otkaz pre 4 godine zajedno sa 400 drugih i to vam je poznat scenario. Cetiri godine sam se juri sa zlimdusama iz firme, zaboravio na sve , hteo sam osvetu jer je bilo previse stranaca koji su doziveli isto kao i ja. Osveta, kopas grob za njih ali i za sebe. Tako se i desilo, u naletu ljutnje i besa nisam mogao dobiti nikakav posao, poslao sam 165 molbi a nijedan poziv za razgovor.

Sta je sledece?
Od "skoro" pocinjem, citanje , meditacije, afirmacije i menjam sebe. Pocinje da mi se radja drugaciji pogled na sve one zlice. Dobro je, kazem, da sam ostao ko zna sta bi bilo. Posao je bio ma lo zeznut, moglo se stradati nepaznjom za cas, nesto me samo izvuklo da se spasim. Sada ih sa osmehom pozdravljam, razgovaramo kada se sretnemo kao da se nnista nije ni desilo. Milina, bas mi prija ovaj odnos sa njima. Ne mrzim ih, odustao sam od sudskog procesa gde bi ih dobio itd.
Juce dobijam Mail na 165. molbi da dodjem na razgovor u najvecu naftnu firmu u norveskoj. Idem sledece nedelje i to je to.
Tako da moj dolazak na kafu i rakiju moze da se odlozi zbog prioriteta iako bih sada rado skoknuo, Hvala!

Ovo nisam imao nameru da pisem ali, ako se neko nadje u slicnoj situaciji neka ne gubi vreme na nepotrebno. Okrenite se ljubavi, uzivajte, smejtese pa ce i ostalog biti. Od tuge i placa nista nema bilo u kojoj oblasti.
I da budem iskren, nisam davno poceo da se budim. Rezuktati su stigli veoma brzo.

Motivacija, zelja, rad = Uspeh
User avatar
DenVik
Posts: 870
Joined: 24 Jan 2013, 21:14

Re: Želim karijeru, odmah i sada

Post by DenVik »

Miso, imamo temu zove se " Kafic"( ex dobar dan, jutro, vece) tu se okupimo mi sa foruma, poneki, da se ismejemo, nekad nesto i ozbiljno kazemo i odmah nam bude lakse, nesto sto nije vezano ni za jednu temu. Na tu nazovi kavu te zovem.
Ali moze i ova prava kad dodjete u Srbiju :svekul:
Neka si sve ovo rekao, ovde smo da se podrzimo i naravno da ce taj razgovor da bude kako treba. I svaka ti cast. Mogu samo da zamislim tvoju unutrasnju borbu u svemu tome i fenomenalno kako si dobio poziv za budjenje, mora da si imao neki okidac? Nesto te je vratilo da opet meditiras.
Mozes to i da nam napises na svojoj temi koju si otvorio za meditaciju.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
User avatar
Miso
Posts: 94
Joined: 24 Apr 2013, 20:04
Location: Norveska

Re: Želim karijeru, odmah i sada

Post by Miso »

Malo sam listao postove i nadjoh ovo sto nisam odmah video.

Malo mi je zbunjujuce sledece :posmatram ljude koji su ostvarili svoje snove i vecina njih je rekla kako nikad nisu ni sanjali ni mislili da ce ih ostvariti...pa mi nije to jasno:da li je dobro sto svaki dan zamisljam da sam to ostvarila ili ne??

Aleksice, ne obracaj paznju na te o kojima pises. Ja znam dvojicu za koje sigurno znam da nikada nisu nista procitali u vezi ovoga sto mi ovde diskutujemo.

Jedan je Kole, kralj secera iz Vrbasa. Posto sam i ja iz istog grada imao sam priliku da ga vidjam jer se druzio sa mojim komsijama. Od mene je stariji dve, tri godine. Kao momak nije imao nekog interesa da nesto trenira, mi smo svi isli na neke sportove i takmicenja on ne. Mi smo ucili da sviramo gitaru a on je stalno jurio za nekim profitima i bio vest i veoma kreativan u tome. Sve ovo je bilo u njemu, nije mu trebalo da cita i uci. U njgovoj podsvesti je to vec bilo aktivirano dok je bio dete a on je to znao.

Drugi je jedan moj rodjak pa necu da ga imenujem. Danas je medju prvima u Srbiji. Jako je slican Koletu, iako mu je otac bio dobro situiran on je morao sam da se snalazi za dzeparac. Stvarno je radio i teske fizicke poslove ali je uvek imao fokus na zaradu. Uspeo je. Danas ima i previse.
( nemojte me pitati ko je, jako smo blizu i ne bih da mu se ime vrti bas svuda, meni je pomogao kada je najvise trebalo i hvala mu)

Dakle, nije da nisu sanjali, oni su to poneli sa sobom, kao sto si ti ponela tvoj talenat. Mlada si i tek si krenula, videces uskoro. :svekul:
User avatar
DenVik
Posts: 870
Joined: 24 Jan 2013, 21:14

Re: Želim karijeru, odmah i sada

Post by DenVik »

Mišo, ti pričaš o tom UVERENJU koje nosimo u sebi, neko kaže da nam je to programirano u podsvesti, neko da to nosimo u DNK kodu.
Ja znam da možemo sami da programiramo svoja uverenja, samo malo vežbe.( ja sam lični primer toga)
Alexici samo trunka treba, ona je jedna od retkih koji imaju talenat i znaju da je to TAJ poziv u njenim godinama.
Samo malo sigurnosti da JA TO ZASLUŽUJEM, hej, ja zaslužujem svoju dobrobit, zaslužujem sve što poželim.( ovo važi za sve nas, pa i za mene i tebe Mišo, što da ne, kod mlađih je još lakše promeniti obrasce)
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Ivan Spg
Gradska Čistoća
Posts: 684
Joined: 19 Aug 2012, 19:58
Location: Novi Sad
Contact:

Re: Želim karijeru, odmah i sada

Post by Ivan Spg »

Mišo izdvojio sam tvoj odličan post o prošlim životima u posebnu temu http://forum.ratnicisvetlosti.com/viewt ... ?f=6&t=396
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
User avatar
Alexicaa
Posts: 58
Joined: 18 Apr 2013, 00:38

Re: Želim karijeru, odmah i sada

Post by Alexicaa »

Ljudi samo da vam javim da sam se prijavila za X FACTOR :-))))))))) i sad samo cekam audiciju..Da li mozete da verujete? sve je onako kako sam zamisljala. u srbiji nikad nije bilo ovog show-a i dosao je ove godine prvi put i kod nas,ja ne znam kako bih vam opisala moju srecu trenutnu,vristim po kuci od srece.Moji snovi se ostvaruju.A najvise sam se odusevila jer sam procitala da ce na kraju show-a doci i SIMON COWELL,to je onaj lik sto sedi u ziriju i u Americkom i Britanskom X factoru :D Imacu prilike da ga upoznam,a ko zna mozda i ostvarim tu saradnju sa njim i dodjem i do svetske scene...JA SAM PRESRECNA! :))))))) LJUBIM VAS SVE :lol: :lol: :lol: :zdravica: :ruzha: :veselica: :veselica: :veselica: http://www.svet.rs/najnovije-vesti/da-l ... -x-factora
User avatar
pozitiva
Posts: 406
Joined: 20 Jan 2013, 13:24

Re: Želim karijeru, odmah i sada

Post by pozitiva »

bravo Aleksica bravo
bravooooooooooooo :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica:
znala sam
znala sam
cim si postavila temu znala sam da ce manifestacija brzo
prosto ovaj forum tako zivi
i svi jako zivimo ZP!!!!!!!!!!!
bravo
iako ti nisam nikada pisala podrsku oduvek si imala energetsku,mentalnu i duhovnu od mene
ai kad pise DV to ko da sam i ja rekla nesto jer DV i ja = jedno
hihih
bravo
sad nastavi vizualizacije i afirmacije
i ima da radi ZP ki svicarski kao i uvek
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :drugari: :ruzha:
:veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica:
Ivan Spg
Gradska Čistoća
Posts: 684
Joined: 19 Aug 2012, 19:58
Location: Novi Sad
Contact:

Re: Želim karijeru, odmah i sada

Post by Ivan Spg »

Savršeno, pratimo te ;)
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
User avatar
Alexicaa
Posts: 58
Joined: 18 Apr 2013, 00:38

Re: Želim karijeru, odmah i sada

Post by Alexicaa »

Hvala pozitivice punoooo :-))) <3 :veselica: Spoygg pratite me i navijajte,to mi mnogo znaci :-))
User avatar
najzad
Posts: 229
Joined: 19 Jan 2013, 17:54

Re: Želim karijeru, odmah i sada

Post by najzad »

Upravo se vratih sa prekrasnog koncerta i svrljajuci po forumu naleteh na radosnu vest :bravo: zapravo to je vec gotova stvar :veselica: sansu imas 1oo posto, :svekul: od sada pa sve do tvog prvog koncerta na kom ima da blistas pratmo te u stopu. :drugari:
Post Reply