PITANJA ZA GOOGLE+ HANGOUTS Subota 20. Oktobar 2012.
Re: PITANJA ZA GOOGLE+ HANGOUTS
Imam vezu na daljinu(250km ), mnogo nam je lepo kada smo zajedno, ali ja jednostavno jako tesko podnosim nasu razdvojenost, svaku noc placem. Kako da pomognem sebi?
Vina i Ivane hvala Vam puno na odgovoru i hvala Vam što ste započeli ovu divnu kosmičku misiju širenja ljbavi
Last edited by sarah on 20 Oct 2012, 20:19, edited 2 times in total.
Bravo sve pohvale za ovaj uzivo program.samo tako nastavite.vi ste najbolji par koji sam ikada vidio.
samo pazite na tu kameru,Vana je stalno trese hahahah.veliki pozdrav
samo pazite na tu kameru,Vana je stalno trese hahahah.veliki pozdrav
koja je po vama najefikasnija tehnika za samoizlecenje??? p.s. divni ste ...obozavam vas!!!!!!!!!
Stvarno ste super!!!! Hvala na odgovoru! Odakle ideja za ceo ovaj koncept i da li ste imali priliku ili imate ambiciju da licno upoznate Luiz Hej...Obavestite me pa da je dovedemo u Srbiju...Kako se izboriti sa povremenom sumnjom iako stoprocentno verujete zakonu privlacnosti? Koliko je na vas medjusobni odnos uticala na bolje cela ova prica...Pozdrav
Ekstra Maja super postavi temu na forumu ako ti treba pomoć Drago mi je da smo ti pomogil, samo hrabro, već sve znaš možeš ti to!!!
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Video koji sam ti spominjao:immortal wrote:Imam vezu na daljinu(250km ), mnogo nam je lepo kada smo zajedno, ali ja jednostavno jako tesko podnosim nasu razdvojenost, svaku noc placem. Kako da pomognem sebi?
Hvala svima na pohvalama i učestvovanju. Zatvaram ovu temu a pre sledeće "emisije" ćemo opet otvoriti novu temu za postavljanje pitanja.