PITANJA ZA GOOGLE+ HANGOUTS Subota 20. Oktobar 2012.

Vina

PITANJA ZA GOOGLE+ HANGOUTS Subota 20. Oktobar 2012.

Post by Vina »

Draga Naly Younis mi je predložila da otvorim temu Pitanja i Odgovori za sve vas ovde na forumu, kako biste mi postavljali pitanja koja vas interesuju. A ja ću ovo iskoristiti tako što ću pregledati sva pitanja koja ovde postavite i sutra uveče, UŽIVO, preko google+ hangouts-a odgovarati na sve njih.
Prenos uživo možete pratiti na našem YT kanalu, na naslovnoj stranici http://www.youtube.com/user/ZakonPrivlacnosti/featured od 19h.

Znači, pitajte slobodno, sutra se družimo uživo.
:D :D :D
Ti si ono o čemu razmišljaš najveći deo vremena.
Felis Eterno

pitanja za google hengaut

Post by Felis Eterno »

Sta mislite o terapijama bioenergijom.
Poz Felis
sarah

Re: PITANJA ZA GOOGLE+ HANGOUTS

Post by sarah »

Pozdrav Vina!

Meni je trenutno najaktuelnije pitanje ono koje sam postavila i na temi poruke podsvesti u snu, naime interesuje me kako podsvest reaguje na intezivno svesno praktikovanje procesa i vežbi za blokiranje i otklanjanje negativnih misli, moje pitanje je glasilo:
Dragi ljudi, otkad sam počela da povezujem da su i snovi deo onog šta mislim i činimo počela sam da sanjam intezivnije nego inače. Danju radim na sopstvenoj vibraciji (primena nekih Abrahamovih procesa, meditacije i slično), i ja se zaista osećam odlično i raspoloženo preko čitavog dana, a onda noću krenem da sanjam raznorazne scenarije, a poslednjih par dana i neke ružne slike, doduše neučestvujem u tome ali sam posmatrač kako se drugome nešto negativno dešava i to sa svešću o štetnosti toga. Šta vi mislite da li to meni kroz snove sad češće izlaze otpori protiv kojih danju primenjujem procese čišćenja pa nemaju gde :) , jer u poslednjih nekoliko dana svašta sanjam, a radim na svojoj vibraciji intezivno već nekoliko meseci...Da li se to nekome od Vas dešavalo?
aurelia

Post by aurelia »

BRAVO za ideju :D
Pa da raspalim :) Ja zaista volim sebe,podrzavam sebe,i stalno si ugadjam na razlicite nacine.Od kad sam taj princip unela u svoj zivot,sve je nekako lepse,i sama privlacim divne stvari i fantasticne ljude,vodim se time da osluskujem sebe i radim ono sto mi prija,sto me je dovelo do toga da se distanciram od nekih ljudi i dogadjaja(ili oni od mene) i krenem da se okrecem onome i onima koji me raduju. E sad,ono sto me zanima je zasto se ponekad u meni(nadam se da nisam jedina) pojavi neki,bad feeling da sam sebicna,*kao evo ja se radujem i sve mi je lepo,pokusala sam da tebi malo ulepsam dan,nisi hteo ja sam se sklonila,ja sam nastavila da budem srecna,a ti i dalje patis*? Kako najlakse prihvatiti cinjenicu da nekima jednostavno ne mozemo pomoci(pogotovo kad su u pitanju nasi jako bliski i dragi ljudi) bez osecaja sebicnosti ili grize savesti? Empatija je divna stvar,lepo je osetiti druge ljude,ali kako postaviti granicu i ne dozvoliti da na nas utice njihovo lose raspolozenje,a da ne ispadnemo bezobzirni i bezosecajni? Joooj,svasta napisah,nadam se da cu biti shvacena :) LJUBIM VAS SVE :***
Mirjana

Post by Mirjana »

Ja takodje sanjam svakakve snove i nekako kao da razumem njihovo znacenje.Posto svakodnevno radim vizuelizacije ,afirmacije i u tome sam sto posto,onda nocima sanjam svakakve snove .Na primer,pre neko vece sam sanjala da mi frizerka izvlaci ljubicaste pramenove!Ujutro sam pogledala u sanovnik,i tamo pise da sam u procesu pozitivih promena ,bas onako kako se i osecam!Mada bih volela da nam Vina malo vise kaze o snovima.
maja80

Post by maja80 »

Dragi moji,od kako sam Vas pronasla,moj zivot se promenio, na bolje, za 360 stepeni.Ali nikako da resim moj problem sa glavoboljom.Ma nikako da uspem da je se resim,stalno sam fokusirana na bol umesto da ga otklonim.Verujem da je u pitanju neki moj licni,unutrasnji, uporan otpor do kog jos nisam dosla.I dok mi se desavaju pomaci na svim ostalim poljima zivota[ to se drasticno primecuje],glavobolje se pojacavaju.Ja Vas molim,pomozite!
Naly Younis

Post by Naly Younis »

Mislim da sam čela negdej u videu, da si Vina rekla kako ako nađemo pola centa da ga trebamo uzeti jer ako nam je Univerzum nešto poklonio implikacijom takvih događaja onda je to njegov poklon nama i treba ga uzeti. Ok , to razumijem. Međutim postoje i druge okolnosti. Npr. Prije par dana bila sam sa kolegicom na kavi u kafiću. Platila sam konobaru većom novčanicom a on mi je vratio duplo više nego je trebao...i otišao. Ja sam ga zvala i vratila mu njegovo....To sam napravila više puta jer mi se takve stvari dešavaju....Očito da je tu Univerzum želio meni dati ili me ispitati. Što msiliš u ovakvim situacijama za čega se treba odlučiti: poklon ili suosjećanje sa osobom koja je zbog toga na gubitku??? :D
Image ŽIVIM SVJESNA BOŽJE PRISUTNOSTI.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
snezana stranatic

Post by snezana stranatic »

Draga Vina kao prvo hvala sto imam mogucnost da ti postavim jedno od mojih pitanja :?: ma imam ja njih puno ali ovo je nesto sto pokusavam da sama resim ali mi bas nesto neide!problem je u bracnim odnosima ,vec duze vreme pokusavam da one stvari sto mi smetaju (a sve ih je vise) i koje sam pokusavala razgovorima nekada i prebacivanjima da resim uvidjam da nemogu na taj nacin nista postici .Dok NEPROMENIM SAMU SEBE sto i pokusavam i cak neke male rezultate vidim samo sam u nedoumici dali da na neke stvari odreagujem ili da menjanjem sebe cekam rezultate??uf neznam bas dali sam bila jasna,svakako unapred hvala na odgovoru!!tebi i svim ratnicima svetlosti divan dan pun ljubavi od srca zelim!!!
tiki

Post by tiki »

Sve pohvale za Vinu i za njen tim...Interesuje me jedna tem a i Vinino misljenje i njoj, KAKO SE POBEDJUJE STRAH OD JAVNOG NASTUPA I KAKO SE TREBA BORITI SA TREMOM. Pozdrav
maja80

Post by maja80 »

Hvala puunooo.Znam ja koje je to polje al valjda sam se plasila da sama to pokrenem,tj.da se suocim sa strahom.To je valjda moralo da ispliva na povrsinu,sada kada sam pocela sa pozitivnim promenama.E od veceras pocinjem tu temu,na papiru,pokrecem dijalog sa sobom, pa vam javljam rezultate,a u medjuvremenu,trazicu pomoc ako slucajno zaglavim.Ljubim vas i hvala na pomoci.
Locked