Spoygg wrote:Da cool
Tema je:
Šta vi mislite da li je dovoljno biti prosvetljen ili bismo mogli malo i da pomerimo dupe i uradimo nešto konkretno i opipljivo, što je ponekad skroz demode u krugovima pozitivnog razmišljanja? Da li je pogrešno planirati, imati ciljeve, praviti liste, postavljati rokove, zarađivati pare?
Moje mišljenje je da nije pogrešno imati ciljeve,praviti liste itd.Kreator je stvorio svet da bi iskusio materijalni opipljivi svet kroz naša iskustva imati želje je dobro, sve je to faza duhovnog razvoja kroz te stvari mi doživljavamo materijalni fizički svet.Kreator se igra sa raznim oblicima zbog našeg (njegovog) iskustva .Zato zbog iskustva smo i izabrali ovaj fiuočki svet.To je moje mišljenje.
Imala sam jedno iskustvo prošle zime;probudila sam se i padao je snjeg napadao je 15cm toliko sam bila sretna osećala sam se kao kad sam bila dete, obukla sam se i izašla van bilo je prohladno jutro a ja hladnoću nisam osećala uzela sam snjeg u ruke i divila se pahuljicama,dodirivala ih,stavila na lice da osetim njihovu hladnoću i onda mi je sinulo

proletela mi je kroz glavu masa misli"zato sam ovde da osetim da dodirujem i iskusim kreatora fizički".Kreator kroz nas iskusuje samog sebe.Toliko sam bila sretna da je dete (anđeo,JA-jesam)u meni plesalo.
Tako da razni ljudi imaju potrebu da osete razne stvari(kuće,jahte,auta) to nije loše to je dio procesa,sazrevanja.
Stvar je u tome što sa vremenom kako više živiš i više iskusuješ postaješ sit i imaš želju vratiti se Izvoru i jedina želja ti je da se vratiš Izvoru.To je tako jednostavno jer mi i jesmo došli na ovaj svet da iskusimo kako je biti odvojen od Izvora(ne potpuno) živeti po sistemu slobodne volje kada ispunimo svoju misiju,iskusimo sve što se iskusiti može(prekidamo kotač karme) vraćamo se Izvoru.
A kada postigneš prosvetljenje sve možeš kao što kaže Isus "reci planini da se pomeri i pomeriće se".Samo kad si prosvetljen nemaš potrebu da išta mjenjaš zato što svataš da je sve savršeno.Da je svet već savršen jer svet je BOG.
Kada koristiš SVESNO Z.P na taj način pobeđuješ Ego,koliko prašine počistiš toliko svesti(Boga)puštaš u sebe kada te svest potpuno preuzme Ega nema a samim tim nema ni želja.Zato zakon privlačnosti i postoji da nas vrati Bogu.
Ako ste prosvetljeni to neznači da prestaje uživanje u životu BAŠ SUPROTNO tad život tek počinje.