Kako da zapocnete savrsen dan ... <3

Moć misil, kako misliti pozitivno, kako izgraditi zdrav stav, sumnja, ljubav, ljubav prema sebi, zahvalnost
adna1233

Re: Kako da zapocnete savrsen dan ... <3

Post by adna1233 »

Monja wrote:Imaš na sajtu Vinin video o Knjizi Pozitivnih Aspekata (evo ga i link http://ratnicisvetlosti.com/video/izazo ... -aspekata/). A ima ih i još gomila drugih sa mnogo korisnih informacija. Prošunjaj malo i tamo po sajtu :)

A evo ti i jedan blic savet - izbaci buduće vreme iz govora, prebaci sve u sadašnjost ;)
U pravu si za ovo buduce vreme,jos uvek ucim i nekako se ugrizem za jezik kad skontam da sam rekla nesto sto ne bi trebalo,a dobro dodje kad te neko i sa strane opomene :) Hvala ti i za link,idem odmah da ga pogledam...malo mi se tesko snaci tu jer sam tek od danas clanica ovog foruma,pa mi dobro dodje kad mi neko ovako preporuci nesto. :)
Monja

Post by Monja »

I ja sam nova i mnogo lutam i čitam šta god mi dođe pod ruku i ponekad mi je teško snaći se u šumi svega, tako da tačno znam šta misliš. Srećom, ovde stvarno uvek ima nekog ko može i želi pomoći. Ne brigaj, imaćeš društvo na ovom putu ;)
Nema tog delanja koje može da nadomesti neusaglašenost energija. - Abraham
Valentina

Post by Valentina »

adna1233 wrote:
Valentina wrote:2. Svaki dan pisite Knjigu Pozitivnih Aspekata,kao npr. ja svaki dan pisem sve sto zelim kao da vec to imam i moram da podelim sa vama jedno prelijepo i fantasticno iskustvo...

Znaci ako sam dobro shvatila...I ono sto nemamo trenutno,npr.partenra ili posao,ili bilo koju drugu stvar koju zelimo,u knjigu pisemo kao da to vec imamo i opisujemo to onako bas kako zelimo da izgleda...uzivimo se u to toliko kao da to dozivljavamo u tom trenutku? Jesam upravu? :)

adna...u potpunosti si shvatila sustinu ..u tome je tajna..u necemu sto nemas ...ali kao vec da ga imas :)
zelim ti sve nalepse i jos puno ostvarnje zelja...machko..
adna1233

Post by adna1233 »

Valentina wrote:
adna1233 wrote:
Valentina wrote:2. Svaki dan pisite Knjigu Pozitivnih Aspekata,kao npr. ja svaki dan pisem sve sto zelim kao da vec to imam i moram da podelim sa vama jedno prelijepo i fantasticno iskustvo...

Znaci ako sam dobro shvatila...I ono sto nemamo trenutno,npr.partenra ili posao,ili bilo koju drugu stvar koju zelimo,u knjigu pisemo kao da to vec imamo i opisujemo to onako bas kako zelimo da izgleda...uzivimo se u to toliko kao da to dozivljavamo u tom trenutku? Jesam upravu? :)

adna...u potpunosti si shvatila sustinu ..u tome je tajna..u necemu sto nemas ...ali kao vec da ga imas :)
zelim ti sve nalepse i jos puno ostvarnje zelja...machko..
Hvalaaa vam punoo punooo,ovdje sam nova,tek sam se prijavila,ali mogu vam reci da ste divni i da je uz vas sve lakse...rado cu vas poslusati i prihvatiti vase savjete,zaista dobro dodju...I ja vama zelim sve najljepse i najbolje divni ste sviiii :)
adna1233

Post by adna1233 »

Monja wrote:I ja sam nova i mnogo lutam i čitam šta god mi dođe pod ruku i ponekad mi je teško snaći se u šumi svega, tako da tačno znam šta misliš. Srećom, ovde stvarno uvek ima nekog ko može i želi pomoći. Ne brigaj, imaćeš društvo na ovom putu ;)
Svi ste zaista divni,sve je lakse uz vas jer vidim da uvijek ima neko ko ce te uputiti,pomoci.Presretna sam sto sam tu uz vas i zaista se osjecam dobro.Hvala na svemu,uvijek dobar savjet ili preporuka dobro dodju.Drustvo tj.vi ste fenomenalini :)
DenVik

Post by DenVik »

I ova tema je odlicna, ima toliko dobrih tema, samo treba "setati" forumom, znaci svaki dan sam ovde i jos nisam procitala sve, kao sto ni na sajtu textove jos nisam uspela sve da iscitam
( a i videh da je Monja promenila avatar i gde je ta Monjica uostalom?)
Ja svoj dan zapocinjem bas kako je Valentina opisala na pocetku, probudim se, udahnem punim plucima i osetim jutro, celim telom , pod prstima osetim svoju lepu posteljinu i savrsen krevet, zahvalna za Zivot, za moje zdravlje, za ovaj udah mojim savrsenim plucima, za sva svoja savrsena cula i organe :lol: ( nesto poput ovoga kazem)..
i danasnja namera mi je da se osecam dobro, da uzivam u ovom danu, da osecam ljubav i da emitujem ljubav :mig: i da budem svesna sadasnjeg trenutka( jer je on najmocniji za nasu svesnost i kreiranje)
pa tako nesto slicno uradim za Vika( ti si bezbedan, ti si zdrav, ti si srecan, ti si voljen i zadovoljan a ostalo ce ipak on sam da kreira sta god to da jeste)
I onda sam nekako detinje radoznala, jer znam to prosto da ce mi i ovaj dan doneti nesto fenomenalno :veselica:
za to mi je potrebno samo par minuta, ali dovoljno da drzim svoju vibraciju gde zelim.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Član 257

Post by Član 257 »

Vodjenjem ljubavi... :bravo: :veselica: :svekul:
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
DenVik

Post by DenVik »

Joooooj...izbrisah ceo post da ne bih nervirala Gradsku cistocu.....
Khm..naravno drug Clan( ti si sad sva u tom prirodnom fazonu, tako da je sve uredu) , ali svakako da je ovo jedan od divnih nacina za zapocinjanje savrsenog dana..a ja nemam pojma o cemu ona prica :pardon:
Jooooooj, kako sam se ujela za jezik....podjoh da ti nesto kazem :veselica:
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Vasilica

Post by Vasilica »

Član 257 wrote:Vodjenjem ljubavi... :bravo: :veselica: :svekul:

Ubedljivo najbolji početak dana :) ahahahahaha :bravo: :veselica:
Srećica

Post by Srećica »

Dobrom knjigom koja ce nam dati vetar u ledja! :veselica: I zbog koje cemo ceo dan proziveti onako kako treba. :bravo:
Imam svoju unutrašnju lepotu koja privlači druge!
Post Reply