Nikola.
Isus Hrist nikada ali baš nikada se ne ljuti na nas on nas puno voli i strpljivo čeka naše odobrenje da uđe u naš život.
Po mom mišljenju Isus Hrist u snu predstavlja tebe.Taj san je odraz tvog nezadovoljstva.
Moraš sam shvatiti šta je uzrok ljutnje i raščistiti sam sa sobom neke stvari.
Pošto je taj san bio pre Z.P verovatno si to već rešio.
Druge osobe su naši učitelji a najveći neprijatelji smo sami sebi.
Mi sami stvaramo svoju stvarnost,sva snaga je u nama izbor je naš.
Da li je neko sanjao Svetca?
Re: Da li je neko sanjao Svetca?
Hvala vam puno. Naravno da mi je pomogli vasi komentari, verovatno jeste suocavanje... naravno znam da je to lepa energija i ne plasim se..
- Case.Closed
Prije neke dvije godine sanjala sam ne bas sveca u zivom obliku ali nesto slicno. Sanjala sam da tumaram sa jos nekim osobama kroz neke pecine i naisla na ikonu Bogorodice. Ispod same ikone, koja je bila kao uklesana u kamen, izvirala je bistra voda. Osjecaj je bio nevjerovatan. Sreca i smirenje u isto vrijeme. Obzirom da sam u to neko vrijeme pokusavala da se iscupam iz ostataka propale veze i okruzenja losih ljudi i jos mnogo cega, mislim da mi je to bila neka smjernica i uvjerenje da ce sve da bude u najboljem redu. Tada to bas nisam tako tumacila jer sam bila jako depresivna i blago receno cudna. Sad, iz ove perspektive, smatram da je to bila upravo ohrabrujuca poruka da sam na pravom putu da ustanem, otresem prasinu sa sebe i nastavim dalje.
Mislim da u svim tim snovima, od nas zavisi kako cemo da protumacimo bilo sta od toga. Zavisi na koja pitanja trazimo odgovore svjesno ili nesvjesno.
Mislim da u svim tim snovima, od nas zavisi kako cemo da protumacimo bilo sta od toga. Zavisi na koja pitanja trazimo odgovore svjesno ili nesvjesno.
Ja.
Sanjala sam majku božiju pre nego što se dogodilo da u jeku rata moram da napustim stan i odem u izbeglištvo. Ona mi je u snu objasnila sve šta će se dogoditi i gde ćemo otići. Pokazala mi je planinu i mesto gde smo kasnije bili, izbeglištvo u koje sam otišla. Sve. Imala sam 13 godina.
Sanjala sam majku božiju pre nego što se dogodilo da u jeku rata moram da napustim stan i odem u izbeglištvo. Ona mi je u snu objasnila sve šta će se dogoditi i gde ćemo otići. Pokazala mi je planinu i mesto gde smo kasnije bili, izbeglištvo u koje sam otišla. Sve. Imala sam 13 godina.
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Ja sam sanjala Gospu. Ja se kao nalazim na nekom drvetu na rubu sume, drvo je veliko, razgranato i otprilike 20 metara udaljeno od sume na pasnjaku. Divne livade okolo. Odjedanput ja vidim neku bijelu maglicu koja se pojavi na jednom dijelu drveta na kome sam ja bila. I ta magla zatreperi i ja u sljedecem trenutku vidim da sam ja sva u toj bijeloj magli ali ne znam sta se desava . I onda vidim da je ta bijela magla veoma velika postala a ja sva u njoj. Konacna slika je bila Gospa me zagrlila i milovala po kosi. Ja sam imala neki divan osjecaj, neki osjecaj tako neke blage mekoce ali me ipak bilo malo strah, jer nisam znala sta se desava. San je bio veoma jasan i upecatljiv za mene, bilo me malko strah a u isto vrijeme je bilo tako divno osjecati taj blagi osjecaj mekoce. Nisam iz dana u dan mogla da zaboravim taj utisak, tako sam tu blagost iz sna snazno osjecala i taj osjecaj mekoce mogu i dan danas prizvati u svje sjecanje. Takav jedan dozivlja, prosto nevjerovatno.
Taj san je bio za vrijeme rata kada sam bila u izbjeglistvu ali me tu bilo strah da se nesto lose ne dogodi jer je bilo i nekih ludih ljudi tu koji su znali prijetit iz cista mira a nista kriva nisam ni ja ni moji stari roditelji, mi se jednostavon sklonili od rata. Strah me bilo iz dana u dan. Nakon tog sna negdje u roku od 3 mjeseca desila se situacija da sam odselila u drugu zemlju u kojoj me vise nije bilo strah da bi mi neki losi ljudi mogli ucinit nesto nazao. Vjerovatno je Gospi bilo zao sto ja kao neduzna osoba se toliko bojim pa je me je zagrlila i rekla da ce se ona za mene pobrinut sto je i ucinila. Ja znam tacno da je mene Gospa spasila. Kada sam otisla svi su pitali za mene i niko vise nije bio bijesan ni meni ni mojim roditeljima. Moji roditelji su mi cesto govorili, ovi ljudi toliko pitaju za tebe i zele da te vide ponovo, mi se cudimo kako toliko, jer bas kao da si im ti neki idol.
I ja sam se vratila godinu dana poslije, dosla sam u posjetu mojim roditeljima na mjesec dana i bila sam veoma umorna od puta jer sve sto sam donijela je bilo preko 50 kg bombona i cokolade za djecu u izbjeglistvu. Jedva sam to dovuknjarila ali mi je cilj bio da im nesto donesem. Stvarno sam voljela tu djecu bez obzira cija bila, bili su svi tako mali i divni. Meni je tad bilo 27 godina.
Taj san je bio za vrijeme rata kada sam bila u izbjeglistvu ali me tu bilo strah da se nesto lose ne dogodi jer je bilo i nekih ludih ljudi tu koji su znali prijetit iz cista mira a nista kriva nisam ni ja ni moji stari roditelji, mi se jednostavon sklonili od rata. Strah me bilo iz dana u dan. Nakon tog sna negdje u roku od 3 mjeseca desila se situacija da sam odselila u drugu zemlju u kojoj me vise nije bilo strah da bi mi neki losi ljudi mogli ucinit nesto nazao. Vjerovatno je Gospi bilo zao sto ja kao neduzna osoba se toliko bojim pa je me je zagrlila i rekla da ce se ona za mene pobrinut sto je i ucinila. Ja znam tacno da je mene Gospa spasila. Kada sam otisla svi su pitali za mene i niko vise nije bio bijesan ni meni ni mojim roditeljima. Moji roditelji su mi cesto govorili, ovi ljudi toliko pitaju za tebe i zele da te vide ponovo, mi se cudimo kako toliko, jer bas kao da si im ti neki idol.
I ja sam se vratila godinu dana poslije, dosla sam u posjetu mojim roditeljima na mjesec dana i bila sam veoma umorna od puta jer sve sto sam donijela je bilo preko 50 kg bombona i cokolade za djecu u izbjeglistvu. Jedva sam to dovuknjarila ali mi je cilj bio da im nesto donesem. Stvarno sam voljela tu djecu bez obzira cija bila, bili su svi tako mali i divni. Meni je tad bilo 27 godina.
Kao dete često sam sanjao Sveca na belom konju.. U početku taj san je bio prelep, pun boja i ispunjen nekom bistrinom.. ponekad bih sanjao kako mu se približavam i kako je on ogroman na spram mene ...nakon mnogo godina ukaprao sam da sam ustvari sanjao Sv Djordja na belom konju i danas cesto imamo priliku da vidimo njegove freske i ikone na kojima on jaš Nelog konja i kako ubija aždaju. Inače Sv Djordje je i naša krsna slava ali ja to nisam znao kad sam bio mali
Pozdrav svima.
Ja se sećam da sam sanjao Isusa Hrista razapetog.Krst je bio na mom krovu. Međutim On nije bio živ, već onako izliven od bronze. Znam, zvuči neverovatno.
Sve je bilo tako sivo, mračno... Krst je bio tako veliki, možda desetak metara. I još nakrivljen malo na desnu stranu.
U snu sam rekao mami : Pogledaj, krst ide malo na krivo. Ona je samo slegla ramenima. Jako sam se bio uplašio.
To sam sanjao pre par meseci, da, februara.
Ja se sećam da sam sanjao Isusa Hrista razapetog.Krst je bio na mom krovu. Međutim On nije bio živ, već onako izliven od bronze. Znam, zvuči neverovatno.
Sve je bilo tako sivo, mračno... Krst je bio tako veliki, možda desetak metara. I još nakrivljen malo na desnu stranu.
U snu sam rekao mami : Pogledaj, krst ide malo na krivo. Ona je samo slegla ramenima. Jako sam se bio uplašio.
To sam sanjao pre par meseci, da, februara.
I'm thinking about
All the things
I'd like to do
In my life
I'm a dreamer
A distant dreamer
Dreaming far away from today
Duffy >> Distant Dreamer <<
All the things
I'd like to do
In my life
I'm a dreamer
A distant dreamer
Dreaming far away from today
Duffy >> Distant Dreamer <<
Ja sam nekoliko puta sanjala Isusa Hrista. Svetce sam sanjala samo na zidovima crkve koliko se secam. Cula sam da postoji snovidjenje pa ne znam sta da mislim o snu sa Isusom. U svakom slucaju snovi su mi uvek bili lepi.
Imam svoju unutrašnju lepotu koja privlači druge!
I ja sam isto imao san dobar sanjao sam Isusa Hrista san je isao ovako ja sam bio u crkvi sa jos nekoliko ljudi culo se neshto napolju izasli smo i video sam da se nebo otvara vidi se bela svetlost i kreni ka zemlji neki vrtlog koji se okrecao dosao na zemlju kad iz njega izace Isus Hristos mi svi kleknuli on ide oko nas i bio je u mojoj kuci i spavao u mom krevetu san je bio jako lep mnogo
ja sam isto kao i sreca sanjao isusa i partrijaha pavla,1.8.2017 noc na 2.8.2017 noc na svetog iliju,neznam sta taj san predstavlja neka mi neko odgovori ako zna,hvala...