Da li je neko sanjao Svetca?
Da li je neko sanjao Svetca?
Desilo mi se da sam sanjao Isusa Hrista i patrijarha Pavla. imali ko slicna iskustva, jako neobicno i veoma cudan osecaj kao da prolazi neka energija kroz citavo telo. pozz 

Re: Da li je neko sanjao Svetca?
Pa jel su ti nesto rekli? Sta su radili?
Jesi li dobio neku poruku od njih, kako je tekao san? Baš interesantno! Možda prolaziš kroz period neke promene pa si kroz san dobio podršku?
Nisam nikad sanjala sveca, bar ne koliko se sećam, ali sam imala par prijatnih iskustava u meditaciji, sećam se da sam jednom tokom meditacije dobila osećaj i sliku kako sam u crkvi, imala sam utisak da ležim jer mi je pogled bio uperen gore.
A tamo, na celom zidu je bio oslikan lik Isusa Hrista. Na momenat sam se ispunila neopisivom radošću, ali me slika i iznenadila, pa sam se impulsivno trgla i otvorila oči.
I naravno, sve se prekinulo.

Nisam nikad sanjala sveca, bar ne koliko se sećam, ali sam imala par prijatnih iskustava u meditaciji, sećam se da sam jednom tokom meditacije dobila osećaj i sliku kako sam u crkvi, imala sam utisak da ležim jer mi je pogled bio uperen gore.
A tamo, na celom zidu je bio oslikan lik Isusa Hrista. Na momenat sam se ispunila neopisivom radošću, ali me slika i iznenadila, pa sam se impulsivno trgla i otvorila oči.
I naravno, sve se prekinulo.

Ja sam pre meditirao i to cesto,gotovo svakodnevno ali sam prestao evo vec dve godine.Razmisljam da se vratim toj veoma dobroj navici i uvek nesto odlazem i vadim se da nemam vremena,krenucu od sutra i tako to.Jeste da mi dan proleti ali bas sam se izbezobrazio,moracu to pod hitno da regulisem.Meditacija predivna i korisna stvar...
Nisam nikad sanjala svetu osobu, ali sam u polusnu vidjela Buddhu ^^ Nije ništa rekao, samo smo se gledali, hehehe...
Pa koliko se secam nisu nista rekli, samo kad sam sanjao Patrijarha Pavla prisao mi je i stavio ruku na glavu i jako cudan osecak od peta na gore kao da je izvlacio nesto iz mene ne opisivo.
a Isusa samo sam video i nekkavo neopisivo stanje energije koje prolazi kroz telo u tom momentu.
sad ne znam. Hvala u svakom slucaju koji su odgovorili. 

sreca wrote:Desilo mi se da sam sanjao Isusa Hrista i patrijarha Pavla. imali ko slicna iskustva, jako neobicno i veoma cudan osecaj kao da prolazi neka energija kroz citavo telo. pozz
Moje mišljenje u vezi ovog polu-sna je znak da je Hristova energija u tebi i pročišćava te samo se prepusti bez straha.Koje god promene (energije)od sad osetiš u sebi nemoj se bojati već se seti da je Hrist uz tebe ida si savršeno siguran.
Velike promene se u tebi dešavaju otpusti sve što te sputava i veruj Božanskoj energiji.
Što znači da ćeš se suočiti sa mnogim svojim strahovima koji će izaći na površinu budi spreman i suoči se sa njima.Uz Božansku energiju ćeš pobediti znaj da nisi sam ta energija je u tebi.
Last edited by jelena on 27 Jan 2013, 20:24, edited 1 time in total.
Danijela
Slažem se sa jelenom... Tvoj san je u svakom slučaju nešto pozitivno. Mnogi ljudi su sanjali svete osobe prije no što su trebali doći u stanje dvoumljenja oko nečega. To je način da dobiješ smjernicu u svome životu. Samo se prepusti, vjerujem da se ništa loše ne može roditi iz toga. <3
Pa ne znam sta da kazem,uopste tema o snovima je neverovatno koooompleeeksna,veoma malo istrazena i shvacena tako da veruj u svoje subjektivno tumacenje tog sna,ali bez emocionalnog naboja.
Ja sam sanjao Isusa hrista kako silazi sa neba, pa je poceo da me kritikuje i kako je nesto ljut na mene. San je bio mnogo strasan, bas sam se prestravio. To mi se desilo kad nisam bio upoznat sa ZP, u to vreme sam citao Bibliju.