Ovo je zaista duboka tema.
Svima preporucijem pre pocetka bilo kakvog kursa koji se bavi energijom, ZP i slicnim stvarima da procita
knjige S.N Lazarev - dijagnostika karme (11 knjiga). Ovde ce te naci odgovore ne samo o bioenergiji i o mnogim drugim stvarioma u zivotu.
Mozete i pogledati deo njegovih seminara na You Tube.
bioenergija
Re: bioenergija
A new day will dawn for those who stand strong, and the forests will echo with laughter.
draga Zvezdice i drustvo, ja sam danas na 3. danu lecenja bioenergijom po metodi Zdenka Domancica. Moje stanje je tesko , i ne ocekujem cuda za 3 dana, ali reakcije moga tela su neverovatne...inace sam nepokretna, desna ruka ne funkcionise, leva nije sjajna sa njom kucam, pluca su mi slaba i teze pricam.....jutros sam pevala i osecala sjajnu snagu.....sta god bilo meni je super
- Let it be me :)
Last edited by Let it be me :) on 17 Feb 2013, 20:59, edited 1 time in total.
tasa wrote:draga Zvezdice i drustvo, ja sam danas na 3. danu lecenja bioenergijom po metodi Zdenka Domancica. Moje stanje je tesko , i ne ocekujem cuda za 3 dana, ali reakcije moga tela su neverovatne...inace sam nepokretna, desna ruka ne funkcionise, leva nije sjajna sa njom kucam, pluca su mi slaba i teze pricam.....jutros sam pevala i osecala sjajnu snagu.....sta god bilo meni je super
Draga Taso zanima me gde tačno ides na tretmane po metodi Domančića,bila bih ti zahvalna da mi pošalješ info...ako ne može ovde onda na pvt...HVALA PUNO i nadam se da je tvoje izlečenje veoma blizu
Draga Tasa,ocekujem da mi kazes kako si bolje, kako se cuda dogadjaju prvom prilikom.
Pozdrav svima
Drago mi je kada svako od nas pronadje nacin i svoj put da mu bude bolje
Zelim ti potpun opravak
Pozdrav svima
Drago mi je kada svako od nas pronadje nacin i svoj put da mu bude bolje
Zelim ti potpun opravak
jao dragi moji..pocela sam da mrdam palac na desnoj ruci, koji je mrtav vec neko vreme...otoci sa tela , nogu, ruku su spali iako su tu vec godinu dana .. ne idem na tretman, lezim kuci u krevetu, rade mi na daljinu u dogovoreno vreme...saljem vam link ljudi koji rade na meni po metodi Zdenka Domancica
http://biozdravlje.net/
a na you tubu imate mnogo snimaka vezanih za rad Zdenka Domancica
nemojte cekati da se razbolite da bi ste iskusili neverovatnu dobrobit ove metode...prvo sto se oseti posle nekoliko sati nakon 1. dana terapije je neverovatna sreca i raspolozenje
http://biozdravlje.net/
a na you tubu imate mnogo snimaka vezanih za rad Zdenka Domancica
nemojte cekati da se razbolite da bi ste iskusili neverovatnu dobrobit ove metode...prvo sto se oseti posle nekoliko sati nakon 1. dana terapije je neverovatna sreca i raspolozenje
Divne vijesti Tasa
bravooo, uzivaj i mrdaj se svakim danom sve vise i vise
za par mjeseci ces i trcat okolo hihihi
bravooo, uzivaj i mrdaj se svakim danom sve vise i vise
za par mjeseci ces i trcat okolo hihihi
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
E, baš mi je drago, taso, to su prelepe vesti
Nema tog delanja koje može da nadomesti neusaglašenost energija. - Abraham
Divnooooooooooooooooo ))))) MNOGO JE LEPO ČUTI DA JE NEKOME BOLJE,DAJE NADU
Bravo Taso! Znala sam da ćeš pre ili kasnije pronaći način, tj. da će ga zp upriličiti. Bravo i hvala ti za divnu informaciju koju si podelila sa nama!