Subjektivna komunikacija
Re: Subjektivna komunikacija
Imam jos jednu nedoumicu! Da li mogu svake noci da govorim nesto drugo, ili treba da istrajem sa istom pricom bar tri noci ili cak dok se situacija ne razrjesi?
Kad upućuješ pozitivne reči i misli, ma kako će se drugačije razrešiti nego pozitivno!Stars wrote:Hvala Felisiti! Nisam ja ocekivala da mi se uopste javi tako brzi, ali kad se javila onda sam valjda ocekivala da to bude pozitivno, onako kako sam ja to zamislila, pa me to malo razocaralo, ali ne treba biti nestrpljiv, istrajacu, morace se razrjesiti pozitivno
Ne daj da te bilo šta omete i da odustaneš, možda se istovremeno kroz tu situaciju trebaš naučiti i strpljenju.
Možeš govoriti nešto drugo, ali ne nešto što bitno menja suštinu. Na primer ako želiš da sa tom osobom piješ kafu, ne trebaš jedne noći tokom subjektivne pričati o kafi, a druge noći o odlasku na zimovanje. Primer je banalan i možda nije najsrećniji, ali htela sam reći da se držiš suštine, znači onoga što želiš sa tom osobom, bez lutanja tamo - ovamo u svojim izjavama.
Jednu stvar možeš izreći na razne načine, rečenice ne moraju da budu uvek identične, ako ih menjaš ne možeš pogrešiti sve dok je suština nepromenjena.
Evo upravo sam si zapisala svaki detalj u vezi novog partnera, navečer ću mu napisati "pismo" koje ću nastojati da pročitam tokom svake noći, možda nekad i tokom dana...ne može škoditi ako se malo više potrudim, zar ne? Već sam se uvjerila da zakon privlačnosti savršeno djeluje, pa sam tako sigurna da ni ovdje neće zakazati. Samo ne smijem biti nestrpljiva kako ne bih omela manifestaciju... Vjerujem da ću ga upoznati baš u pravom trenutku!Felisiti wrote:Krijesnice, veoma si kreativna, tako nešto mi nikada ne bi palo na pamet.
Nisam čula za tu kombinaciju, da putem subjektivne razgovaraš sa budućim partnerom, ali ideja ti je odlična, zašto ne pokušati? On svakako postoji i kad mu budeš upućivala misli, Univerzum će ih sigurno isporučiti na pravu adresu, posebno što još i radiš vizualizacije na tu temu.
Samo umesto imena i prezimena kažeš svojoj podsvesti da želiš da razgovaraš sa idealnom osobom za tebe.
Držim ti palčeve, da ti ga Univerzum "isporuči" što pre!
ja sam danas tri metra iznad neba praktikujem ciscenje uz ETF, i nakon citanja ovog posta odlucim da prosirim - Hooponopono i kroz...subjektivnu komunikaciju. Danas sam raspamecena: osoba koju dozivljavam kao najveci izazov u svom zivotu pojavljuje se tamo gde i kad je najmanje ocekujem.Jos ako se ta santa leda odvazi da mi se obrati... bice vatromet! Dvije noci za redom sam se budila i izgovarala volim te, hvala ti, zao mi je... i eto ga, bum koliko se cudesno lijepo osjecam neopisivo je, ne zbog toga sto smo se ugledali koliko sto sam svjesna da napokon 100% preuzimam odgovornost Ja necu smisljati nikakve recenice koje bih mu uputila, jer zelim da vidim sta je po Bozijem planu rjesenje za nas odnos... nastavljam da cistim. Neizmjerno vas volim Felisti, Krijesnica citajuci vase postove radosno sam se upustila i u ovu tehniku!Hvala vam... Zivot je igra neopisivo lijepa ... danas aplaudiram zivotu!I to na BIS
Lara
Subjektivna komunikacija zbilja radi, trebalo mi je par dana, ali uspjeh je tuuu Hvala Felisiti na podrsci
Baš mi je dragoooooooo!!!
Da znaš samo šta se sa par meseci može postići, kroćenje neukrotivih lavova.
Što smo vredne, radimo i dalju i noću.
Da znaš samo šta se sa par meseci može postići, kroćenje neukrotivih lavova.
Što smo vredne, radimo i dalju i noću.
Last edited by Ivan Spg on 26 Feb 2013, 12:20, edited 1 time in total.
Reason: Ne citiraj post iznad :) Hvala
Reason: Ne citiraj post iznad :) Hvala
Uh što volim ovu tehnikuuuuuuu! Koja luda čuda proizvodi!
Radila sam tri noći subjektivnu pa tri dana pauzirala, onda još jedan krug od tri noći i u naredna dva dana, pojavio se! A da bih objasnila koliko je ovo čudo veliko, moraću da napišem mali uvod.
Radila sam subjektivnu da bih razrešila situaciju sa bivšim koji je bio i ljubav i užas mog života, provela sam sa njim par godina sreće i pakla i raskinuli smo odjednom, bez ijedne reči posle. Radila sam i opraštanje, slala ljubav, sve što mi je padalo na pamet zadnjih godina, ne bih li nekako neutralisala to mučno iskustvo i onda sam rešila da testiram sebe - želela sam da ga vidim i da vidim svoju reakciju na njega.
Nisam očekivala da će se to desiti u tolikom kratkom roku - samo posle desetak dana (inače sam mu tokom subjektivne poručila - ma šta poručila, naredila - da bih želela da ga vidim) i eto gaaaaaaa! Prošao je kolima mojom ulicom, pogledao me, pogledala sam ga
On inače ne živi u mom gradu, već par kilometara dalje, a u mojoj ulici nema baš ništa drugo da traži osim mene U proseku ga sretnem jednom godišnje.
A moja reakcija na njega bila je - sasvim ravna linija. Uh što mi drago pa mi milo!!!
Radila sam tri noći subjektivnu pa tri dana pauzirala, onda još jedan krug od tri noći i u naredna dva dana, pojavio se! A da bih objasnila koliko je ovo čudo veliko, moraću da napišem mali uvod.
Radila sam subjektivnu da bih razrešila situaciju sa bivšim koji je bio i ljubav i užas mog života, provela sam sa njim par godina sreće i pakla i raskinuli smo odjednom, bez ijedne reči posle. Radila sam i opraštanje, slala ljubav, sve što mi je padalo na pamet zadnjih godina, ne bih li nekako neutralisala to mučno iskustvo i onda sam rešila da testiram sebe - želela sam da ga vidim i da vidim svoju reakciju na njega.
Nisam očekivala da će se to desiti u tolikom kratkom roku - samo posle desetak dana (inače sam mu tokom subjektivne poručila - ma šta poručila, naredila - da bih želela da ga vidim) i eto gaaaaaaa! Prošao je kolima mojom ulicom, pogledao me, pogledala sam ga
On inače ne živi u mom gradu, već par kilometara dalje, a u mojoj ulici nema baš ništa drugo da traži osim mene U proseku ga sretnem jednom godišnje.
A moja reakcija na njega bila je - sasvim ravna linija. Uh što mi drago pa mi milo!!!
Felisiti, jako mi je drago da si uspjela! Sigurna sam da je osjećaj bio gotovo pa nadnaravan kada si shvatila što se dogodilo
Kod mene su se isto čudne stvari počele dešavati...ali još ne mogu govoriti o tome, trebam prvo shvatiti situaciju do kraja
Kod mene su se isto čudne stvari počele dešavati...ali još ne mogu govoriti o tome, trebam prvo shvatiti situaciju do kraja
Osećaj je bio - jejejeeeeee! Zvanično je stavljena tačka, idemo daljeeeeee!
Kad budeš bila spremna, kaži nam (al nemoj dugo da čekamo ).
Nadam se da je to vezano za osobu koju si želela da privučeš i da ćeš nas uskoro obradovati fantastičnim vestima
Kad budeš bila spremna, kaži nam (al nemoj dugo da čekamo ).
Nadam se da je to vezano za osobu koju si želela da privučeš i da ćeš nas uskoro obradovati fantastičnim vestima
Pa, pojavila se osoba kakvu sam željela privući...toliko se detalja poklopilo da sam šokirana u punom smislu riječi No ta osoba mi nije fizički blizu, slučajno smo stupili u kontakt preko interneta i sve dalje što se tu izdešavalo je čudo na svaki mogući način. Ne znam, možda sam još toliko izvan sebe da se bojim išta govoriti kako ne bih shvatila da je sve samo san Treba mi još neko vrijeme da se uvjerim kako je to stvarno! Ali u svakom slučaju...znam da je podsvjesno čuo da ga trebam...došao je kao Bogom dan! A po svemu sudeći, i on je trebao mene...