Dragi Žiko, očito da te je Mufi šarmirala i odabrala,a ti si imao samo utisak da si ti odlučio, ha ha ha ...šalim se ali ko zna možda se baš tako desilo...
Meni se desila ista stvar. Moj pas Bibi je rođen na salašu, i među njih osam kučića koji su bili prekrasni, on je bio najmiliji,najumiljatiji i najmirniji od svih. Svaki put bi zaspao onako malen na mojim dlanovima. Zato sam izabrala njega ikada je imao dva ipo meseca sam ga dovela kući u grad, ali tada se desilo čudo, od mirnog, divnog i flegmatičnog psa se preko noći stvorio neki sasvim drugačiji pas...non stop je trčkarao, grizao, lajao, režao, sve onako kroz neprekidnu igru. Ajoj....koliko papuča, obuće i raznih stvari je izgrizao, ali tada smo ga već zavoleli, pa nismo želeli da se predomislimo i vratimo ga. Osetio je našu ljubav i pokazao se kakav jeste. Danas ima već sedam godina i malo je smireniji, ali je još veoma živahan i uvek spreman za igru, ali kada bolje razmislim, to najviše danas volim kod njega.
Kao što vidiš Žiko imene je moj Bibi izabrao, ja sam se samo pnašala prema njegovim uputstvia, ha ha ha .
Život je čudo, dati baš to što ti najviše treba!