Lako planem, help?

Moć misil, kako misliti pozitivno, kako izgraditi zdrav stav, sumnja, ljubav, ljubav prema sebi, zahvalnost
jovanajovana10

Re: Lako planem, help?

Post by jovanajovana10 »

Član 257 wrote:Jovana čoveče, al' si naučila pravila... 8-) Jovana čuvar foruma od trolova...:))))))
joj draga Clan 257 , ma ne posmatramo mi ovde (ni ti ni ja) svako novo dobro lice kao potencijalnog trola :D vec kao potencijalnog velikog prijatelja :);)
mozda sam malo bila napadna , ali evo... zaista zelim dobrodoslicu :* :* :*
i mene je ubo u oci nick, ali nisam htel ada ga komentarisem jer sam mislila da ne moze da se promeni (kada ti je nas admin Spoygg ponudio to kao opciju razmisli ) .Po meni i pozitivi ,da te oslovim za sada sa Bombice, ali nik je tvoje ime ovde i sigurno nebi voleo da te clanovi dozivljavaju kao temperamentnu bombicu , da ne kazem tempiranu :D
nemoj vise sebe tako da dozivljavas (mozda ces svakog dana gledati taj svoj nik) , stavi nesto kao ''putujuci mir'' ili ''hodajuca radost'' :D :) :) :)

hvala ti jos jednom pozitivo na tome sto ti se svideo video(i mislim da si preporucila i dobre ostale videe) , jako je koristan zaista :)
TempiranaBombica wrote: Inače se bavim ronjinjem na dah, pa sam naučio to smirivanje srčanog pulsa u samo par sekundi, ali džaba, jer se eksplozija desila. Da li je moguće da je to posledica nezadovoljstva mojim životom u poslednjih par mjeseci? :)
hmmm... nesto mislim da si previse gneva i besa u sebi skupio za tih par meseci
nisi imao dovoljno veliki ''izduvni ventil'' . Mislim da bi trebao da nadjes nacin da sve lose izbacis iz sebe za pocetak (stavi jastuk na glavu pa vristi , idi na neki dobar koncert i vristi tamo , pevaj , dok ne izgubis glas ... :lol: )
moj ti je savet , kada si bestan ispolji to , kada ti se plasce placi, kada ti nije po volji reci ... ali pazi da ne uvredis druge
ja sam se pre neki dan drala iz sveg glasa dok sam prepricavala drugarici koliko sam se razbesnela u nekoj protekloj situaciji ....i bilo mi je mnoooogo lakse :D
odpusti seve iz sebe, nista nemoj zadrzavati (Abraham Hicks Let It Go! http://www.youtube.com/watch?v=NiZpKEi_oXg MENI JE OVO PUNO POMOGLO U POCETKU SA NALETIMA BESA, SAMO STAVIM SLUSKE NA USI I UMIRIM SE ....ZAMISLJAM KAKO IGRAM SA OSOBOM KAOJA ME IZNERVIRALA :D ...)

blago tebi TempiranaBombica, kako smo te svi lepo docekali i uputili DenVik, Pozitiva, Clan 257, admin ....
:* :* :* svimaaaaaaa

MALO PRE sam ustanovila i sa drugaricom razotkrila malo bes ...
njen profesor psihijatar govori da je ''bes '' pogresno shvacena stvar , mi je pogresno nazivamo, jer je po sredini svakog besa stoji duboko u nama razocarenje (i tuga)
primer. nadjes se u polupraznom kaficu , pozelis da sa devojkom stanes na odredjeno mesto i onda se pojavi neki baja koji nece da se pomeri (a kafic je poluprazan) i ti onda osetis bes ... aliiiiiii.. nije to bes , bes samo ''maskira'' osecaj razocarenje (nisi verovao da ce se pojaviti neko o ce da pokvari vece) zao ti je sto se sve to tako dogodilo .... sto nije po (TVOM) planu dogadjaja i po TVOM vidjenju neke osobe
ali nemas potrebe da se osecas razocarano i tuzno -ako mozes ucini nesto ako ne ne brini zbog stvari koje nisi u tvojoj moci
a i LJUBAV je terapija za bes <3
sto vise ljubavi +poljubaca+zagrljaja na dan I BES NECE IMATI SANSE :) :) :)
Last edited by jovanajovana10 on 20 Mar 2013, 19:00, edited 1 time in total.
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
TempiranaBombica

Post by TempiranaBombica »

Hvala na korisnim savjetima, primjeniću ih! :*
To sa 'izduvnim ventilom' si upravu. Ove godine sam počeo sa fakultetom, pa ispiti, stres i u svemu tome pukne me neka finansijska kriza, a najgore od svega što mi nema mora ovdje. To je taj izduvni ventil koji mi nedostaje. :roll:
I tako isfrustriran već neko vrijeme. Sve pohvale za mene što nisam nekoga ubio do sada! :

+++ljubavi manjka definitivno! Gdje upisah informatiku :facepalm: I ono malo djevojaka što imamo igra Counter Strike, a djevojke koje pričaju kako igraju 5-10 sati dnevno igrice i nisu baš moj tip. :D
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

ja sam dodala ceo pasus koji pocinje sa ''MALO PRE...''
:)
jer je u medjuvremenu bilo malo situacija gde smo idetifikovali malo besa ovde kod mene :) uhvatila sam ga ne delu :D !
smem li da kazem ,
nadji devojku podhitno i voli je najvise na svetu
ako je vec imas, sta cekas, pokazi joj jos vise ljubavi i dobices je istom merom od nje ....i bas ce da te bude briga onda da li ti bandere po ulici padaju na glavu B) B) B)... samo se smeskas, i sve ti je lepo ;) (kao meni sada :))
... ja nesto mislim da je to jedna od vaznih stvari koja resava trajno ''bes'' pogotovo kod muskaraca ( testosteron je malo zaduzen za to ... ali i njega treba da volis ;) ) ...
na posao !
prolece je -vreme za zaljubljivanje !!! :) (mada uvek je vreme za zaljubljivanje)
a da! imas i par temica ovde '' kako privuci savrsenog partnera'' i ''srodne duse'' npr.
obavezno ih procitaj ;)

I U TO IME , SUTRA JE 1 DAN PROLECA -ljuuuuuuuuuudi SRECAN PRVI DAN PROLECA !!! ja mu se uvek radujem :) :) :) :) :)
Last edited by jovanajovana10 on 20 Mar 2013, 19:21, edited 1 time in total.
TempiranaBombica

Primljeno k znanju, šefice. :)
Samo nikako me neće na tom polju. Niti jednom tačnije. :D
pozitiva

Post by pozitiva »

Ja bih samo da opomenem (ha kao da sam uciteljica,ha,ha)
Na posao molim,dobio si radne zadatke,pa hajd,dosta filozifiranja
;)
I na rad
Cekam raport hehe ;)
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

BRAVO pozitiva !!!! :* :* :* ******** teeee
nema filozofiranja ! :)
gde ces bolje uslove ? sutra pocinje prolece , stekao si ovde puno drugara, imas instrukcije ...
visdi sta ces prvo
ocekujemo da te vidimo u temi ''kako privuci savrsenog partnera''
:)
:*
TempiranaBombica

Ljudi, hvala vam. :D Popravili ste mi dan, stvarno!
Biću tamo, nema frke.
Svima ću da kupim po čokoladu i kilo kafe! :lol:
DenVik

Post by DenVik »

Sutra pocinje prolece?? Ups,izvin'te,kod mene je danas doslo prolece,tacno u 12h,tj ovde na Balkanu. Jo10,u kom delu Jevrope ste vi?
Tempirani, bez secera, molicu,skidam se sa secera, a kava+kakao more..ali o tom drugom prilikom :mrgreen:
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Felisiti

Post by Felisiti »

Mooji ima sjajnu vežbu za momentalno odvajanje od emocija (imaju dva videa, zovu se Ja Jesam 1 i 2). Kada osetimo tugu, bes, ljutnju, strah, šta god što nam ne prija, zapitamo se - ko je taj koji je ovde besan? I momentalno se oseti odvajanje od toga - heeej, pa to nisam ja! :?
Zatim se postavi drugo pitanje - ko je onaj koji je svestan onoga koji je besan? Onda uvidimo da mi nismo ta emocija već svest koja je svedok nje. Samo smo svedok i ništa više.

Tempirana bombice, pogledaj videa na yuotube, Mooji će to svakako bolje objasniti nego ja. :)
Slična je i Oshova teorija, zapamti da mi nismo emocije.
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

DenVik draga,upravu si :-D
ja sam oduvek govorila drugima da sam izgubljena u prostoru i vremenu
i nikada me niko nije shvatao na pravi nacin
ja se zaista tako osecam
ne umem da odredim u prostoru sta je gore a sta dole,tesko se koncentrisem na levo i desno
ne umem da odredim koliko mi vremena treba za nesto
cesto nemam pojma koji je dan
i eto taman se obradujem da znam koji je dan :-D i vidis,nemam pojma
prostor i vreme su mi oduvek bili problem
kada sam bila mala sanjala sam nesto i u snu se setila da ako pogledam na sat i odmah se probudim znacu u kojoj su vremenskoj zoni bili moji snovi a time i
da cu znati na osnovu vremenske razlike tacno da lokalizujem gde sam bila
donekle mi je i uspelo to da izvedem ;-):-) jer se to mesto u snovima cesto pnavljalo u detinjstvu.
ja se izvinjavam sto ovo bas nije u skladu sa temom,ali nikada nisam imala prilike i razumevanje drugih da ovo kazem,pa sam morala,necu vise ,obecavam
:-*:-*:-*:-*

Felisiti,jedva cekam da pogledam te videe.
Post Reply