joj draga Clan 257 , ma ne posmatramo mi ovde (ni ti ni ja) svako novo dobro lice kao potencijalnog trola vec kao potencijalnog velikog prijatelja ;)Član 257 wrote:Jovana čoveče, al' si naučila pravila... Jovana čuvar foruma od trolova...)))))
mozda sam malo bila napadna , ali evo... zaista zelim dobrodoslicu :* :* :*
i mene je ubo u oci nick, ali nisam htel ada ga komentarisem jer sam mislila da ne moze da se promeni (kada ti je nas admin Spoygg ponudio to kao opciju razmisli ) .Po meni i pozitivi ,da te oslovim za sada sa Bombice, ali nik je tvoje ime ovde i sigurno nebi voleo da te clanovi dozivljavaju kao temperamentnu bombicu , da ne kazem tempiranu
nemoj vise sebe tako da dozivljavas (mozda ces svakog dana gledati taj svoj nik) , stavi nesto kao ''putujuci mir'' ili ''hodajuca radost''
hvala ti jos jednom pozitivo na tome sto ti se svideo video(i mislim da si preporucila i dobre ostale videe) , jako je koristan zaista
hmmm... nesto mislim da si previse gneva i besa u sebi skupio za tih par meseciTempiranaBombica wrote: Inače se bavim ronjinjem na dah, pa sam naučio to smirivanje srčanog pulsa u samo par sekundi, ali džaba, jer se eksplozija desila. Da li je moguće da je to posledica nezadovoljstva mojim životom u poslednjih par mjeseci?
nisi imao dovoljno veliki ''izduvni ventil'' . Mislim da bi trebao da nadjes nacin da sve lose izbacis iz sebe za pocetak (stavi jastuk na glavu pa vristi , idi na neki dobar koncert i vristi tamo , pevaj , dok ne izgubis glas ... )
moj ti je savet , kada si bestan ispolji to , kada ti se plasce placi, kada ti nije po volji reci ... ali pazi da ne uvredis druge
ja sam se pre neki dan drala iz sveg glasa dok sam prepricavala drugarici koliko sam se razbesnela u nekoj protekloj situaciji ....i bilo mi je mnoooogo lakse
odpusti seve iz sebe, nista nemoj zadrzavati (Abraham Hicks Let It Go! http://www.youtube.com/watch?v=NiZpKEi_oXg MENI JE OVO PUNO POMOGLO U POCETKU SA NALETIMA BESA, SAMO STAVIM SLUSKE NA USI I UMIRIM SE ....ZAMISLJAM KAKO IGRAM SA OSOBOM KAOJA ME IZNERVIRALA ...)
blago tebi TempiranaBombica, kako smo te svi lepo docekali i uputili DenVik, Pozitiva, Clan 257, admin ....
:* :* :* svimaaaaaaa
MALO PRE sam ustanovila i sa drugaricom razotkrila malo bes ...
njen profesor psihijatar govori da je ''bes '' pogresno shvacena stvar , mi je pogresno nazivamo, jer je po sredini svakog besa stoji duboko u nama razocarenje (i tuga)
primer. nadjes se u polupraznom kaficu , pozelis da sa devojkom stanes na odredjeno mesto i onda se pojavi neki baja koji nece da se pomeri (a kafic je poluprazan) i ti onda osetis bes ... aliiiiiii.. nije to bes , bes samo ''maskira'' osecaj razocarenje (nisi verovao da ce se pojaviti neko o ce da pokvari vece) zao ti je sto se sve to tako dogodilo .... sto nije po (TVOM) planu dogadjaja i po TVOM vidjenju neke osobe
ali nemas potrebe da se osecas razocarano i tuzno -ako mozes ucini nesto ako ne ne brini zbog stvari koje nisi u tvojoj moci
a i LJUBAV je terapija za bes <3
sto vise ljubavi +poljubaca+zagrljaja na dan I BES NECE IMATI SANSE