Sjetih se dva ogromna blama, ali to je previše sramote čak i za ovu temu, idemo nešto pristojnije.
U srednjoškolskim danima sam svakog vikenda odlazila u lokalni kafić s najboljom prijateljicom, tamo smo bile takoreći "domaće", poznajemo čitavo osoblje i ono nas. Jednog petka bio gemišt u pola cijene, nas dvije nismo imale mjeru, svijet nam se brzo počeo okretati pred očima. Prilazi nam jedan dečko koji je u tom kafiću radio kao fotograf vikendom, i preko tjedna bi popravljao tehniku ako se nešto pokvarilo. Uhvatio se dečko fotoaparata, okinuo par slika i veli meni da sam lijepa, i da bi trebalo ukrasiti kafić mojim fotografijama. Počelo meni to izgledati na flert, što mi nije pasalo, i onako polupijana počnem lupetati pitanja gdje mu je djevojka, zašto ona ne dođe na party, zašto ih skoro nikad ne vidim skupa...

Dečko shvatio poantu, rekao je da će ju dovesti kako bih ju upoznala i ustao se od stola.
Idući dan dolazim u kafić s istom prijateljicom na kavu, treba se trijezniti, jel. Počnem se sjećati razgovora s tim fotografom i uhvati me osjećaj srama, tko zna što sam sve lupetala, kako ću ga sad pogledati u oči... Podignem pogled, kad na ulazu NARAVNO stoji on, i za ruku drži svoju djevojku. "Evo, rekla si da ju želiš upoznati", gurne svoju djevojku pred mene, ona zbunjena, ja rumena, rukujemo se, predstavimo se, nisam znala šta da joj drugo kažem osim svog imena.
U tom trenu se sjetim da sam djevojku već upoznala, davnih dana, jer su to prijatelji mog brata i već su bili kod mene u gostima.
Par dana kasnije, dotični me obrisao i s fejsbuka, jer je njegova draga vjerojatno vidjela moju foto-galeriju na njegovom fotiću.
-.-'