Hvala ti. Divno je cuti da sam nekome od pomoci. <3
Ne misli da je kasno da se vratis sportu. Ako to zelis uvijek mozes, naravno mozda je preambiciozno da se vratis u neke profesionalne krugove (mada ko zna....jesi li gledala film ''Miroljubivi ratnik''? ), ali rekreativno je uvijek moguce. Ako smatras da bi to koristilo tvom tijelu. Meni je ljekar zabranio trcanje do daljnejg, ali ja cu cim se proljepsa vrijeme, i imadnem i najmanje moguce uslove za to da se vratim toj aktivnosti, jer me apsolutno preporodi. Naravno uz osluskivanje svog tijela, i bez preforsiravanja.
Kosa...ah...koliko sam ja samo problema imala sa opadanjem, i onda sam otkrila Afroditin sampon od bijelog luka (onaj litarski najjeftiniji) i evo vec par godina nemam problema sa opadanjem kose, vec mi se kosa proguscala. Neki se zale, mada sam i ja primijetila da malo isusi kosu, ali malo maske ili balzama na krajevima resava problem, mada mozes da probas i neki drugi Afroditin, npr od jabuke sa vitaminom c, ili koprivu....jer oni su prirodni i blagi. Topla preporuka.
Blender je sveta stvar A za u blender banane su sveta stvar Da bi dobila dodatn izvor gvozdja i drugih minerala u smuti mozes da ubacis par listova rastana, spanaca, blitva, ili cega volis, naravno svjeze...samo oprano...a i one trske, znas ono po sredini listova, slobodno mozes da izbacis, ali i ne moras, jer su u zelenom dijelu sve hranljive materije.
Joooj..bastica...ja vec nekolike godine govorim kako bih voljela da imam negdje neko malo imanje da posadim povrce i voce, i da ga sama gajim na najprirodniji moguci nacin i onda uzivam u svim blagodetima. Mmmmmm Hvala za podrsku. Javljacu ja svoje uspjehe...i neuspjehe u nadi da ce nekoga motivisati, i da ce uciti na mojim eventualnim greskama.
zrdavlje ide i kroz zeludac :)
Re: zrdavlje ide i kroz zeludac :)
Zaboravih reci u prethodnom postu. Naidjoh juce citajuci na jednu predivnu afirmaciju koja ti moze sad koristiti.
Hrana je moj prijatelj!
Zar nije divna. I tako mocna. Sprijatelji se sa hranom, i dogovori se sa njom sta zelis da ona cini za tvoje tijelo.
Kazi joj da zelis da ti da dovoljno energije. Divnu kosu i kozu. Zdravlje. Da se zensveno zaoblis... Sta god zelis. <3
Hrana je moj prijatelj!
Zar nije divna. I tako mocna. Sprijatelji se sa hranom, i dogovori se sa njom sta zelis da ona cini za tvoje tijelo.
Kazi joj da zelis da ti da dovoljno energije. Divnu kosu i kozu. Zdravlje. Da se zensveno zaoblis... Sta god zelis. <3
Pa bravo ! Ti si toliko pozitivna da za sve imas resenje a ja se samo zalim ja sam visoka 169 cm , i imam oko 55 kg , donji deo tela mi je jaci od gornjeg ... Bavljenje sportom u dobu razvoja je doprinelo tome da se meni svaki misic na telu ocrtava ... I ja uopste nemam masne naslage zato sa 55 kg izgledam mrsavije od nekog drugog sa tom kilazom ... Afirmacija je divna , koristicu je , i setiti se tebe uvek Probala sam razne sampone za kosu , i letos kada sam bila na odmoru u CG , pitala sam prodavacicu sta bi mi preporucila , i ona mi je bas dala taj Afroditin od koprive , koristim ga od leta ... I neki piling za teme koji je odlican . Koliko je meni divno na ovom forumu , sta god da procitam pozitivno je i umirujuce ... Steta sto nas nema vise aktivnih ... Znam za taj film , pustila sam ga jednom da odgledam , ali mi nije legao tada ... Pokusacu opet , i ... Da ne zaboravim , razgovori s' Bogom cekaju da pogledam , i tebi preporucujem ako nisi do sada
E, hvala ti
Kakav/koji je to piling za tjeme? Prvi put cujem da to postoji...i kakva mu je funkcija?
Meni je srecom vaga pokvarena pa se duze vrijeme ne mjerim.
Evo mi se nesto ne da da pogledam Razgovore...krenula ja jednom, i nabasam na filmm bez prevoda, ali sam onda gledala Vejn Dajerovo predavanje I prije par dana isplanirala ja da pogledam Razgovore, i evo ne mogu ugrabiti. Hocu to, obavezno, sto prije. A Ratnika sam isto skoro gledala...radjen je po istinitom dogadjaju jednog sportiste, pa me tvoja prica o sportu podsjeti.
Sve je moguce, i sve se desava sa nekim razlogom, koji nas vodi ka nasem najvisem dobru, koje po nekad ne mozemo da pojmimo nasom logikom, i zato treba samo dase prepustimo.
Kakav/koji je to piling za tjeme? Prvi put cujem da to postoji...i kakva mu je funkcija?
Meni je srecom vaga pokvarena pa se duze vrijeme ne mjerim.
Evo mi se nesto ne da da pogledam Razgovore...krenula ja jednom, i nabasam na filmm bez prevoda, ali sam onda gledala Vejn Dajerovo predavanje I prije par dana isplanirala ja da pogledam Razgovore, i evo ne mogu ugrabiti. Hocu to, obavezno, sto prije. A Ratnika sam isto skoro gledala...radjen je po istinitom dogadjaju jednog sportiste, pa me tvoja prica o sportu podsjeti.
Sve je moguce, i sve se desava sa nekim razlogom, koji nas vodi ka nasem najvisem dobru, koje po nekad ne mozemo da pojmimo nasom logikom, i zato treba samo dase prepustimo.
Piling se zove " deep scrub fluid " , firma Selective Professional . Bela tuba , sa zlatnim slovima . Korusti se tako sto umasiras proizvod u teme . Ja cu bas pogledati veceras Ratnika ... Imas Razgovore sa Bogom na yt sa prevodom Slazem se da se sve dogadja za nase dobro , kada malo vratim film sve mi je jasno ... Heheh . Ali tesko je poverovati odjednom da neko/nesto brine o tebi , a tvoje je samo da siris ljubav . Mi ljudi smo puni straha , kog se moramo osloboditi ... A to ne ide uvek lako koliko god se truduli ...
Potrazicu taj piling, hvala.
E, pa to.....nekad nam u datoj situaciji nije jasno zasto je ensto bas takvo kakvo jeste, jer se ne uklapa u nase poimanje, ali se s druge strane uopste ne zalimo kad je po nasoj zelji.
A ti strahovi su svi imaginarni, a sto je jos gore steceni tokom zvota. Nijesmo rodjeni sa tim strrahovima. Gotovo da su nam nametnuti od strane okoline. Ili je okolina uticala na to da stvorimo neki strah, uvjerenje, ili nesto drugo sto nam tokom zivota odmaze.
Nasla sam ja titl na filmu...ali tek posel izvjesnog vremena...treba mi uputstvo za upotrebu, posto ne umijem ponekad da procackam i nadjem.
Nego tjesim se da to nije bilo pravo vrijeme da ga pogledam.
E, pa to.....nekad nam u datoj situaciji nije jasno zasto je ensto bas takvo kakvo jeste, jer se ne uklapa u nase poimanje, ali se s druge strane uopste ne zalimo kad je po nasoj zelji.
A ti strahovi su svi imaginarni, a sto je jos gore steceni tokom zvota. Nijesmo rodjeni sa tim strrahovima. Gotovo da su nam nametnuti od strane okoline. Ili je okolina uticala na to da stvorimo neki strah, uvjerenje, ili nesto drugo sto nam tokom zivota odmaze.
Nasla sam ja titl na filmu...ali tek posel izvjesnog vremena...treba mi uputstvo za upotrebu, posto ne umijem ponekad da procackam i nadjem.
Nego tjesim se da to nije bilo pravo vrijeme da ga pogledam.