Ljudi upravo sam dobio post na FB i nemogu da ga ne podelim sa vama. Sladjanu Velkov sam vec ranije spomenuo.
Sada procitajte pa guglajte. Ne procitah nista bolje od ovoga. Barem ovaj prvi deo.
Sladjana Velkov
Vladimir Madic:
Ovaj vikend smo ponovo bili na seminaru Grabovoja kod naše drage Ljubice J Renner (sa kojom osećamo da smo na istim duhovnim vibracijama širenja svetlosti) i osećam svetu dužnost da vam prenesem opšti utisak o učenju Grabovoja u odnosu na duhovno buđenje svesti na planeti. Grabovoj je u odnosu na sve trenutne pokrete podizanja vibracije ljudske svesti i oslobođenja ljudskog bića iz stega materije i moćnika koji se trude da nas pokore i izrabe, otišao najdalje i prizemio najsveobuhvatniji sistem duhovnog znanja koji gađa u centar mete (stvorio je metode koji bez velikog napora deluju, kao kad uključite aparat u struju), za razliku od mnogih zapadnih tradicionalnih sistema i mnogih savremenih, koji često promašuju centar duhovne mete. Počeo je kao kvantni fizičar i inžinjer (isceljivao je ljude od najtežih bolesti i vidovitošću otkrivao i popravljao kvarove na avionima i svemirskim letelicama) i uspeo, vođen iskustvima svojih prethodnih inkarnacija u kojima je očigledno daleko odmakao na Stazi, da potpuno ovlada transmutacijom materije i energije jedne u drugu, tj ovladao menjanjem materijalnih zakona spuštanjem suptilnih zakona energije u materiju (spuštanjem Neba na Zemlju), što su mnogi u istočnim tradicijama radili pre njega (najpoznatiji primer Sai Babe iz Putapartija koji je materijalizovao prah i druge predmete, ali i mnogi pre i posle njega), ali je Grabovoj od svih u zapadnoj civilizaciji (kojoj Rusija pre svega pripada zbog pripadanja hrišćanskoj civilizaciji, iako je uvek bila svet za sebe, i geografski i duhovno) otišao najdalje tvrdnjom i naučnim dokazima da možemo da vaskrsavamo mrtve ljude i da živimo večno u telu (poput Babađija), da je fizička smrt iluzija koju treba da prevaziđemo. Ono što je glavna prepreka usvajanju ovakvog pogleda na svet je što je kolektivna svest još uvek nespremna za ovako veliki kvantni skok. Isus je vraćao vid slepima i vaskrsao Lazara i to su činili mnogi u sufi i hindu tradiciji, ali je to bio više izuzetak od pravila opštevažeće kolektivne svesti da je materija gospodar (a đavo je znamo po mitologiji pao u materiju), da je smrt zakon, i da nema spasa od vladavine uma, koji nas drži u karmičkom ropstvu milionima i milijardama godina.
Neki njegovo učenje smatraju Đavolskim (pre svega u Rusiji, pod uticajem medija), a vi procenite srcem. Mi ćemo uskoro krenuti sa objavljivanjem knjiga sve trojice (pored Grabovoja tu su i Arkadij Petrov, najpoznatiji po obnovi organa i Igor Arepjev, koji se povukao u manastir van sveta i napisao Bibliju budućnosti kao kanalisanu poruku od Oca).
Danas slušamo istu priču o buđenju svesti širom planete: da leva hemisfera mozga ima najnižu vibraciju ( a na njoj se zasniva ceo logički i nakaradni obrazovni sistem svuda na svetu, sa retkim izuzecima), da desna hemisfera ima višu vibraciju, a da naše srce ima najvišu vibraciju i najdirektije prenosi informacije Duše (Atman u hinduizmu i Advaiti) koja je isto što i Bog (Braman). Um srca je potpuna harmonija uma i srca, neophodna za duhovnu Stazu. Grabovoj kaže da iz Ljubavi Božije(Srca) možemo da vaskrsavamo i živimo večno u telu. Crkvi i vlastodršcima se nije dopalo da inžinjer vaskrsava mrtve pa su ga zatvorili od 2006 do 2010, sada je u kućnom pritvoru, a njegovo učenje se naglo širi po svetu, ali je u Rusiji zabranjeno, gde se njegovi sledbenici okupljaju tajno i rade duhovno, sa neverovatnim rezultatima, posebno u Ukrajini, gde ima puno slučajeva vaskrsavanja. Sve pionire su u početku proganjali, pa je tako i sa ovim učenjem. Tako je bilo i sa hrišćanima pre 2000 godina koji su se krili po katakombama, danas je hrišćanstvo opšte prihvaćena religija. Meni je lično zanimljivo da je Grabovoj po horoskopu Škorpija, kao i ja, a to je znak transformacije i spuštanja Neba na Zemlju (Dostojevski je takođe bio Škorpija Devica). Tu je i žrtva za društvo (zatvor i proganjanje u javnosti ). Pogledajte kratak prevedeni dokumantarac Trnoviti put Grigora Grabovoia (35 min) u kome se vidi kakvim podmetanjima je bio izložen od strane medija.
Svaki dan sam sve zapanjeniji u kakvim uzbudljivim vremenima živimo. Kao najluđi film pred našim očima. Ne samo transformacija na duhovno najbitnijoj planeti u svemiru nego samim tim i kosmička transformacija. Čovečanstvo se deli na one okrenute materiji i ropstvu i one okrenute duhu i slobodi. Nas koji pripadamo drugoj grupi je sve više. Biće proganjanja kada krene čišćenje planete, ali će to ubrzati karmičko čišćenje svih, pre svega osvešćenih. Grabovoi je u najboljim godinama (rođen 1963), i biće zanimljivo pratiti razvoj događaja.
Pogledajte obavezno i stranicu na Ljubicinom sajtu posvećenu životu Grabovoia, gde je detaljnije ceo njegov put opisan:
http://www.grabovoi.vastuveda.eu/grabovoi/
Grabovoi® | Grabovoi®
Ovaj link Vas vodi na njemačku web-stranicu doktora matematičkih i fizikalnih znanosti, profesora i akademika Grigori Grabovoi-a.
GRABOVOI.VASTUVEDA.EU
on Monday
Like
Putovanje u prethodni život
Re: Putovanje u prethodni život
Moram opet da se ubacim. Procitao sam ocemu se radi i sada se vodi velika diskusija oko ovoga. Ja bih bio malo rezervisan na delove teksta.
Ne teba sve ni verovati pogotovo ako je neko imao nameru da digne dobru lovu za supljake.
Ne teba sve ni verovati pogotovo ako je neko imao nameru da digne dobru lovu za supljake.
Miso, ne mogu da otvorim na you tubu, da ga vidim.
Ali, dobro, ja verujem da ima puno probudjenih i sa razlicitim mocima. Ko zna sta cemo mi sve nauciti i gde ce nas zivot odvesti. I tek ce da se cuje za pojedine ucitelje, naravno da smo skepticni po pitanju bilo cega sto nas um ne moze da pojmi, ali ako osetim srcem da su namere dobre, sve je u redu.
ma, mene i dalje zanima ovo putovanje u prosli zivot, a mene kad nesto zanima, ja i dodjem do toga.
kad, ko i kako, nemam pojma, pustam ga de se desi.
Ali, dobro, ja verujem da ima puno probudjenih i sa razlicitim mocima. Ko zna sta cemo mi sve nauciti i gde ce nas zivot odvesti. I tek ce da se cuje za pojedine ucitelje, naravno da smo skepticni po pitanju bilo cega sto nas um ne moze da pojmi, ali ako osetim srcem da su namere dobre, sve je u redu.
ma, mene i dalje zanima ovo putovanje u prosli zivot, a mene kad nesto zanima, ja i dodjem do toga.
kad, ko i kako, nemam pojma, pustam ga de se desi.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Slažem se, bitno da anatomiju tijela poznajemo u detalje, a psiha je deset puta kompliciranija...Miso wrote:Da, upadanje u san, to je nemonovno u takvoj situaciji. Desavalo mi se da zaspem pa da se probudim posle dva sata. E onda ide kucno zezanje, zar si 2 sata meditirao?
Ne znam na koji bi nivo stavio taj trenutak, @ ili ili neki drugi??? Bas smo ne istrazeni.

I mene ovo zanima i vjerujem da cu uskoro na regresiju
nekako mi se cini da bas trebam biti spremna za to, nije mi to nekakva sala...
Sto se ovog Grabovoja tice cula sam ponesto o njemu, imala i neki link za film ali nazalost nece mi ovaj moj programcic citat titlove na youtube tako da nisam bas sve razumjela...
Mislim da je u Beogradu bio ili da ce biti nekakav seminar gdje se uce njegove metode, jel netko bio?
Da se vratim na prosle zivote, sjetila sam se jedne knjige, Karma od Benedicta koja govori o tome
vise je za zabavu nego za neko preveliko ucenje ali nekome kog zanimaju ovakve teme moze biti zgodna.

Sto se ovog Grabovoja tice cula sam ponesto o njemu, imala i neki link za film ali nazalost nece mi ovaj moj programcic citat titlove na youtube tako da nisam bas sve razumjela...
Mislim da je u Beogradu bio ili da ce biti nekakav seminar gdje se uce njegove metode, jel netko bio?
Da se vratim na prosle zivote, sjetila sam se jedne knjige, Karma od Benedicta koja govori o tome

Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
Jaspis, citala sam naseg Benedikta( on je sa nasih prostora, a zivi preko bare) super su mu knjige.
Karma narocito, hvala sto si me podestila, davno to bese, pre 15 godina, bar tako mislim.
I
Karma narocito, hvala sto si me podestila, davno to bese, pre 15 godina, bar tako mislim.
I
Dobro, posto ova tema zanima mnoge na forumu predlozio bih da se neko potrudi i raspita da li negde na teritoriji bivse Yu postoji neko ko radi regresiju. Recimo po vecim gradovima BG, ZG, ST, NI, DU, LJ, SA ...........
Ako postoje a postoje garant, neka to donese ovde jer sigurno ima ko bi zeleo da zaviri svoju proslost. Raspitajte se, pomoci ce mnogima da spoznaju sebe.
Ako postoje a postoje garant, neka to donese ovde jer sigurno ima ko bi zeleo da zaviri svoju proslost. Raspitajte se, pomoci ce mnogima da spoznaju sebe.
Memento seanse za regresivnu integraciju prošlih života kod nas radi Vladimir Stojakovic.
Memento a i ostale seanse i tehnike s njim se mogu raditi i putem Skajpa.
Memento a i ostale seanse i tehnike s njim se mogu raditi i putem Skajpa.
Andjela, jsi ti to radila? Ili neko koga poznaješ? Ili si samo čula info?
Znam ljude koji su to radili, veoma su zadovoljni.
Ja planiram da prodjem kroz memento i da naucim da ga vodim.
Trenutno sam "samo" majstor za direktno iskustvo istine (kratkotrajno prosvetljenje).
Ja planiram da prodjem kroz memento i da naucim da ga vodim.
Trenutno sam "samo" majstor za direktno iskustvo istine (kratkotrajno prosvetljenje).