Putovanje u prethodni život

Anđeli, Aura, Channeling, Svetlosno telo, Vibracija tela, "Neobjašnjive" pojave, Slučajnost, Znakovi, Borjevi, Imena i njihovo značenje i uticaj

"Malo" znači da ove pojave nisu obavezno nešto što je neobjašnjivo, nego samo da moramo pomalo da naslućujemo kako funkcionišu
Miso

Putovanje u prethodni život

Post by Miso »

Nama su svi putevi otvoreni! Bio sam na jednoj reinkarnaciji gde sam uz pomoc vodica kroz poluhipnozu vracen u prosli zivot. Emocije su dolazile bez moje kontrole, radost i suze, tuga i bol, nisam mogao da kontrolisem osecanja.
Negede u Holandiji ili Spaniji uhvatise mene neki nasilnici, lovci na robove. Bacise me na jedan brod i pravac afrika. Tamo sam radio kao konjusar. Zavoleo sam jednog konja i nisam mogao dozvoliti da ga bicuju i zloupotrebljavaju. Bio je crn, lep i veliki, pravi konj za filmove. Pustio sam ga da ode u pustinju a onda i ja za njim. Naravno, sledila je kazna. Uhvatili su samo mene, nisam mogao nigde. Nisam imao cime da se branim, jedan mi je prisao s ledja dok su me ova dva zagovarali i samo jedan zamah macem po vratu me oborio na kolena, tu sam i ugasio. Poslednje sto sam video bila je njihova obuca na pesku.
Sta sam poneo sa sobom u ovaj zivot?
Vrlo ceste bolove u vratu koji su posle ove seanse nestali, nelagodnost da stojim na pesku ili da legnem i da se suncam, uzas (medjutim danas nemam taj problem), ljubav prema zivotinjama. Posto nisam bi siguran koja je to zemlja bila poceo sam da analiziram sebe, gitara, flamenco, ucenje spanskog itd. Sve ovo navodi da sam bio neki spanski cigan, koji je voleo slobodu, muziku, igru ........
Mogucnost da se promeni pravac je uvek tu ali taj magnet koji te vuce ne mozes zaobici. Malopre sam gledao neke kuce u Spaniji koje su na prodaju. Nisam treptao, izbuljio sam ko dete na cokoladu. Medjutim to je vec neka druga tema, imacu i to i vraticu se odakle sam i dosao. Danas ce da me zovu za posao pa onda idem prema drugim ciljevima.
Da upravo to, zasluzujemo sve na ovom svetu. Univerzum je veliki i ima sve za svakoga. Trazi i dobices :veselica:
DenVik

Re: Želim karijeru, odmah i sada

Post by DenVik »

Uf, što mi se svidja ovo što si napisao.
Ali ajde o tome na drugoj temi.
Šaljem dobru energiju danas..za taj razgovor.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Re: Reinkarnacija i prethodni životi

Post by Ivan Spg »

Odličan uvod u temu Mišo, izdvojio sam u posebnu temu jer zaista zaslužuje svoj kutak :)
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
DenVik

Re: Putovanje u prethodni život

Post by DenVik »

E, aj se sad dogovorite :D ( pa, napravi jednu temu od ove dve)
sarah

Post by sarah »

Divno Mišo pa to je pravo razrešenje i oslobađanje od prošlosti...Naša podsvest je toliko bitna a mi se veoma malo bavimo njome, u njoj je sadržano svo zananje i sve što smo ikada doživeli pa makar i u prošlim životima...I ja mislim da nema čišćenja i novog lista dok se sa podsvešću ne pozabavimo.
Sva uverenja koja imamo su ko zna kada u nama pokupljena, a sadašnji trenutak nam daje šansu da rešimo i reprogramiramo sve ono što nas koči, treba samo biti uporan i verovati i sve se da razrešiti :svekul:
DenVik

Post by DenVik »

Miso, nasla sam isti Film sa prevodom http://youtu.be/gPunFlz4R14 Majkl Njutn Putovanje izmedju zivota
Krijesnica

Post by Krijesnica »

Ah zakon privlačnosti opet na djelu :D već dugo razmišljam o regresiji, slučajno sam došla u dodir s tehnikama koje mogu izvoditi sama, ali nikako da osjetim "pravi trenutak" za to...
Voljela bih to učiniti jer i sama imam neke sklonosti, strahove i bolove za koje ne znam odakle potječu, a imam ih od djetinjstva. Čak i mene nešta vuče prema Španjolskoj, točnije prema njihovoj arhitekturi, sjećam se kad sam bila na maturalnom putovanju da sam se prenerazila od pogleda na neke prizore...

Miso koliko si dugo bio pod hipnozom?
Miso

Post by Miso »

Da on je napisao cetiri knjige i sve su prevedene kod nas, nasao sam ih u Zagrebu i narucio. Film je samo jedan mali prikaz reinkarnacije.

Bio sam u tom stanju samo jednom i trajalo je malo vise od 2 sata. Meni vreme nije bilo bitno niti sam osetio da sam toliko dugo lezao. Teze je bilo ovoj zeni koja me vodila jer nisam hteo da se vratim u budno stanje dok ne vidim sve. I nije to neka totalna hipnoza, lici vise na neki jaci san. Cak mislim da mi sami nekada mozemo dovesti sebe u to stanje pa i nesvesno. Jednom sam "sanjao" da levitiram i znao sam kako se to radi. Imao sam osecaj da oduvek to znam. Pokusao sam da se probudim svestan da spavam i prilikom budjenja to znanje je nestajalo. Ostao sam da sedim na krevetu i osecao kao da mi nesto uzima znanje levitacije. Nikada vise nisam mogao da poletim a znao sam kako. Razmisljam, da li sam uopste sanjao ili sta je bilo.
Kod nas kuci dolaze tako ljudi zainteresovani za malo vise znanja pa svako ima neki svoj dozivljaj iz regresije. Jedna devojka (mladja zena) iz slavonije je videla svoju udaju. Silom su je udali za nekog matorca dok je njen voljeni samo posmatrao vencanje sa strane. Isplakala se kao da to sada dozivljava. E taj voljeni iz prethodnog zivota je sada njen suprug. Nasli su se preko FB iz istog su kraja ali su bili razdvojeni zbog svega i svacega ovih zadnjih 20 godina. On je otisao po nju u Sloveniju. Danas su u braku i imaju predivnu malu devojcicu.
Jedan tip je posle regresije prestao da pusi jer tamo nekada nije bio pusac. Otisao je da donese taj osecaj ne zavisnosti od duvana.
Neki ne dozive nista jer se nisu dovoljno otvorili ili ne veruju pa blokiraju sebe.
Jedan moj prijatelj se samo seca da je bio u vodi i tu je stao. Posto je ziveo u Mostaru, kaze ili sam se udavio u Neretvi ili sam bio riba :lol:
Mislim da ovakvi izleti mogu da dodju i kroz meditaciju, naravno na kratko i uz totalno opustanje.
Krijesnica

Post by Krijesnica »

Aaaaaa kako je meni ovo zanimljivo!!!

Obožavam Zakon privlačnosti, taman kad me nešta počne zanimati na forumu nikne tema o tome... :D
Znala sam imati neke čudne vizije u meditaciji ali nisam sigurna da je to bilo iz prošlog života. Kad se toliko jako opustim, nakon tih vizija obično počnem tonuti u san, teško mi je da ostanem svjesna u tom stanju.
Morat ću pogledati ovaj film šta je DenVik stavila, nema mi druge :D
Miso

Post by Miso »

Da, upadanje u san, to je nemonovno u takvoj situaciji. Desavalo mi se da zaspem pa da se probudim posle dva sata. E onda ide kucno zezanje, zar si 2 sata meditirao?
Ne znam na koji bi nivo stavio taj trenutak, @ ili ili neki drugi??? Bas smo ne istrazeni.
Post Reply