Sanjalice, čini mi se da si uspešno napravila mesta u svom životu da uđe neko nov, svež, baš onakav kakvog si htela. Sasvim uspešna manifestacija, nemaš razloga za strah, prati svoje osećaje oni ti uvek govore da li je nešto u poravnanju sa tvojom najvećom dobrobiti. Ako se u potpunosti osećaš super, znači da je to to. Ti se jedina pitaš, pusti druge ljude oni pre svega gledaju svoju korist (ne mislim ništa loše, takvi smo ljudi, uvek upravljamo drugima za svoju korist, odobravamo ili ne, podržavamo ili ne, ...) tvoje prisustvo im na neki način olakšava sopstvene muke pa ne žele da ideš igde.
Ne slušaj nikog osim svoja osećanja. Kako se osećaš dok si sa njim, da li ti se sviđa misao da živiš na Tajlandu, da li vidiš sebe tamo....
Ako je to sve onako Da! sa uzbuđenjem, nema šta da se pitaš
Želim ti sve naj naj lepše
Podržite svoju ljubav
Re: Podržite svoju ljubav
Ti si ono o čemu razmišljaš najveći deo vremena.
Vina i Pozitivna pa vi ste zaaaaakooooon!!!!!! hvala,hvala,hvaaaalaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3
veruj mi
kad shvatis da ovaj zivot zapravo nema granica
i da smo ustvari samo mi ti koji postavljamo granice
zivot ti postane predivan
sve je moguce!!!!
sve!!!!
sada me niko i nista ne moze ubediti u suprotno
ja sam ta koja ima moc!!!
ja imam moc!!!!
ja stvaram,
ja zivim
ja sve mogu!!!
mozes i ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nema definitivno! Najviše na svetu volim da se šuškam i mazim, umiljavam, i osećam zaštićeno hehehejovanajovana10 wrote: ima li neceg lepseg od lubavi ? zagrljaja? lepe reci ?
Mislim da je bitno i ono kad vidimo da naš partner nešto želi, ali nije ni svestan da se bori sa sobom, i da ima strahove i da se plaši da se usudi...tada mislim da je na nama, da ohrabrimo partnera, da ga poguramo da se otisne u to i da mu kažemo da će sve biti ekstra, i da je sve već ekstra. Ne moramo čekati da nam kaže, već i mi možemo same osetiti to.
Ti si ono o čemu razmišljaš najveći deo vremena.
- jovanajovana10
pozitiva :
Vina:
fali emocija
fali da '' napunis baterije'' sebi i svom partneru sto je isto na neki nacin podrska partneru
cak sam i na fakultetu imala predavanje o tome da ono sto se vidi u tim filmiscima moze jedino da se poredi sa sipanzama jer su ljudi jedina vrsta pored njih koji to rade srcem okrenutim prema srcu partnera - to nije slucajno
stim sto je simpanzama opravdano da se tako neandertalski ponasaju a nama nije
bliskost je tu u pitanju a ona je najvaznija po meni ,kao i postovanje i razumevanje
i najgordije i najagresivnije i najimplusivnije ... stvorenjce na svetu zeli neznost i ljubav , sto je vise neko takav ,vise ljuvi mu treba.
zato necu se svadjati ili kriviti partnera-jednostavno cu ga zagrliti i biti nezna i birati reci kada ga niko ne razume i kada mu treba podrska
ljubim vas sve , samo sam zelela da iznesem svoje misljenje
a da, sanjalice ,
htela sam da ti porucim samo da ti je moj savet da priznas sebi sva svoja osecanja!
priznaj ih , stani pred ogledalo , stani pred sebe i druge i pricaj o tome ... kako god izgledalo cini mi se da potiskujes svoja osecanja a ona se vracaju na povrsinu ato nije resenje. jer je situacija ''mrzim sto te voim'' u pitanju ,cini mi se , mozda gresim... par dana istinski sebi priaznaj sve i ono sto nebi , snimi se ako treba i izgovori sve sto mislim i sve planove za boducnost koje bi volela sa njim pa se poslusaj i razmisli da li to stvarno zelis -znaces odmah cim prvi put cujes svoj snimljeni glas ...
moze da se desi da ga zelis zato sto je na neki nacin nedostupan i zabranjen
a moze da se desi da je zaista to to
poslusaj sebe -ali bukvalno poslusaj snimak vise puta postoje opcije na skoro svim telefonima za snimanje glasa (ja se snimam kada zelim da proverim da li zaista zelim nesto da postignem po drugim pitanjima ili ne zelim to dovoljno,da vidimo koliko sam ubedljiva i da cujem sebe da vidim da li stvarno to zelim kad donosim neku odluku, oseti se u glasu , ako ne zelim nest dovoljno oskudna sam sa recima, nemam sta da kazem, neprijatno mi je- lazem sebe ... )
i priznaj sebi sve svoje zelje -moze da se desi da su iluzija ili istina ali skrati taj proces sad koji te muci
moj topli savet !
:* :* :*
i da jovanicice
ne fali nista filmovima za 18+
hihihi
Vina:
eto , to fali pozitiva draga tim filmovima , ovo sto je Vina napisala !Nema definitivno! Najviše na svetu volim da se šuškam i mazim, umiljavam, i osećam zaštićeno hehehe
fali emocija
fali da '' napunis baterije'' sebi i svom partneru sto je isto na neki nacin podrska partneru
cak sam i na fakultetu imala predavanje o tome da ono sto se vidi u tim filmiscima moze jedino da se poredi sa sipanzama jer su ljudi jedina vrsta pored njih koji to rade srcem okrenutim prema srcu partnera - to nije slucajno
stim sto je simpanzama opravdano da se tako neandertalski ponasaju a nama nije
bliskost je tu u pitanju a ona je najvaznija po meni ,kao i postovanje i razumevanje
i najgordije i najagresivnije i najimplusivnije ... stvorenjce na svetu zeli neznost i ljubav , sto je vise neko takav ,vise ljuvi mu treba.
zato necu se svadjati ili kriviti partnera-jednostavno cu ga zagrliti i biti nezna i birati reci kada ga niko ne razume i kada mu treba podrska
ljubim vas sve , samo sam zelela da iznesem svoje misljenje
a da, sanjalice ,
htela sam da ti porucim samo da ti je moj savet da priznas sebi sva svoja osecanja!
priznaj ih , stani pred ogledalo , stani pred sebe i druge i pricaj o tome ... kako god izgledalo cini mi se da potiskujes svoja osecanja a ona se vracaju na povrsinu ato nije resenje. jer je situacija ''mrzim sto te voim'' u pitanju ,cini mi se , mozda gresim... par dana istinski sebi priaznaj sve i ono sto nebi , snimi se ako treba i izgovori sve sto mislim i sve planove za boducnost koje bi volela sa njim pa se poslusaj i razmisli da li to stvarno zelis -znaces odmah cim prvi put cujes svoj snimljeni glas ...
moze da se desi da ga zelis zato sto je na neki nacin nedostupan i zabranjen
a moze da se desi da je zaista to to
poslusaj sebe -ali bukvalno poslusaj snimak vise puta postoje opcije na skoro svim telefonima za snimanje glasa (ja se snimam kada zelim da proverim da li zaista zelim nesto da postignem po drugim pitanjima ili ne zelim to dovoljno,da vidimo koliko sam ubedljiva i da cujem sebe da vidim da li stvarno to zelim kad donosim neku odluku, oseti se u glasu , ako ne zelim nest dovoljno oskudna sam sa recima, nemam sta da kazem, neprijatno mi je- lazem sebe ... )
i priznaj sebi sve svoje zelje -moze da se desi da su iluzija ili istina ali skrati taj proces sad koji te muci
moj topli savet !
:* :* :*
-Danas je moj srecan dan !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
fali emocija
si napisala
ali ja dodadoh uz mastu, energiju
naravno ljubav, emocije
osecanja..
filmici su zato da ti raspale mastu
znas muski ipak vole da im je draga k... u krevetu
stoga
ostajem pri svojoj izjavi
nemam nista protiv
18+ filmica
uz partnera koga volim
volim i ja da se mazim i pazim
voli i on
ali..... necu dalje
hihihihi
moj dragi je i dalje lud za mnom
kao i na pocetku
uopste nije opalo intersovanje ni meni ni njemu
stalno smo
zanimljivi
experimenisemo
volimo svasta
khm
da ne preterujem nije tema za to
necu dalje
ljubim nas ja u ovoj razlicitosti
si napisala
ali ja dodadoh uz mastu, energiju
naravno ljubav, emocije
osecanja..
filmici su zato da ti raspale mastu
znas muski ipak vole da im je draga k... u krevetu
stoga
ostajem pri svojoj izjavi
nemam nista protiv
18+ filmica
uz partnera koga volim
volim i ja da se mazim i pazim
voli i on
ali..... necu dalje
hihihihi
moj dragi je i dalje lud za mnom
kao i na pocetku
uopste nije opalo intersovanje ni meni ni njemu
stalno smo
zanimljivi
experimenisemo
volimo svasta
khm
da ne preterujem nije tema za to
necu dalje
ljubim nas ja u ovoj razlicitosti
- jovanajovana10
pa naravno da je lud za tobom kad igras onaj seksi ples i izgledas lepo
pozitiva divana si mi i volim te punooooooo :* :**** :**
ljubim te
pozitiva divana si mi i volim te punooooooo :* :**** :**
ljubim te
-Danas je moj srecan dan !
Hvala za savjet jovanajovana10 !!!!!!!! Važi,pokušat ću
Pozdrav svima
Nov sam na forumu, jako mi se svidja kako sve ovo funkcioniše. I skroz podržavam.
E sad, u vezi ove teme... Dragi RS ja imam problem sa devojkom.
Naime, kada se ona sprema za ispit ja joj dam podršku, tipa: Ja verujem u tebe! Znam da ćeš položiti to. Verujem u tvoj uspeh, jer to je ono što ti zaslužuješ. Podržavam te u potpunosti..
Ona se nađe pametna i kaže mi: Nemoj to da mi govoriš! (besno govori) Ne znam da li ću položiti! Ne volim ni kada moji to govore!
A ja sam u fazonu
Takođe ima situacija kada joj slično kažem, da sam uz nju.. I da ćemo zajedno sve da rešimo.. A ona kulira -Da, mhm.. da.. E, ovaj idem sad da učim..
Ja znam da me ona voli. Osećam to do srži. Ali jedino mi u ovakvim situacijama nije jasna. Zašto odbija moju podršku? To je kao da mi udari šamar. Ja joj ne mislim ništa loše. Možda ne želi ničiju podršku... Možda nema samopouzdanja, i ne veruje u sebe. Ili sam joj možda ja dosadan što joj želim dobro...
Ne znam... Pokušavam da je shvatim ali mi ne ide. Ja npr, volim kada je neko uz mene. Osećam se sigurnijim i jačim. Dok ona.....
Nadam se da ćete moći da mi pomognete
Veliki pozdrav za sve ratnike Svetlosti
Nov sam na forumu, jako mi se svidja kako sve ovo funkcioniše. I skroz podržavam.
E sad, u vezi ove teme... Dragi RS ja imam problem sa devojkom.
Naime, kada se ona sprema za ispit ja joj dam podršku, tipa: Ja verujem u tebe! Znam da ćeš položiti to. Verujem u tvoj uspeh, jer to je ono što ti zaslužuješ. Podržavam te u potpunosti..
Ona se nađe pametna i kaže mi: Nemoj to da mi govoriš! (besno govori) Ne znam da li ću položiti! Ne volim ni kada moji to govore!
A ja sam u fazonu
Takođe ima situacija kada joj slično kažem, da sam uz nju.. I da ćemo zajedno sve da rešimo.. A ona kulira -Da, mhm.. da.. E, ovaj idem sad da učim..
Ja znam da me ona voli. Osećam to do srži. Ali jedino mi u ovakvim situacijama nije jasna. Zašto odbija moju podršku? To je kao da mi udari šamar. Ja joj ne mislim ništa loše. Možda ne želi ničiju podršku... Možda nema samopouzdanja, i ne veruje u sebe. Ili sam joj možda ja dosadan što joj želim dobro...
Ne znam... Pokušavam da je shvatim ali mi ne ide. Ja npr, volim kada je neko uz mene. Osećam se sigurnijim i jačim. Dok ona.....
Nadam se da ćete moći da mi pomognete
Veliki pozdrav za sve ratnike Svetlosti
I'm thinking about
All the things
I'd like to do
In my life
I'm a dreamer
A distant dreamer
Dreaming far away from today
Duffy >> Distant Dreamer <<
All the things
I'd like to do
In my life
I'm a dreamer
A distant dreamer
Dreaming far away from today
Duffy >> Distant Dreamer <<
Kao prvo, Gagili, dobro nam dosao.
Fotka ti je totalno kul
Devojka, hm? ne voli podrsku? Nesigurnost i preterano samopouzdanje su jedna ista osobina, sa dva kraja.Obe ove osobine ne razumeju podrsku, jer nemaju osnovnu sigurnost u sebe, tj, ljubav prema sebi.
Ti od sad kuliraj, ali zamoli nju da tebe uvek podrzi kad osetis da ti je potrebno. Nju pusti, ona ce sama reci sta joj treba.
A ja bas mislim da je to slatko sto si takav( i izvini, ali ja ranije nisam prihvatala podrsku jer nisam dovoljno volela sebe, a samim tim ni osobu koja je bila pored mene)
ali posto ja verujem u promene, bilo bi lepo da popricate i da zajedno dodjete do resenja, bilo koje situacije.pa i ove.
Ljubav , pomera planine.
Fotka ti je totalno kul
Devojka, hm? ne voli podrsku? Nesigurnost i preterano samopouzdanje su jedna ista osobina, sa dva kraja.Obe ove osobine ne razumeju podrsku, jer nemaju osnovnu sigurnost u sebe, tj, ljubav prema sebi.
Ti od sad kuliraj, ali zamoli nju da tebe uvek podrzi kad osetis da ti je potrebno. Nju pusti, ona ce sama reci sta joj treba.
A ja bas mislim da je to slatko sto si takav( i izvini, ali ja ranije nisam prihvatala podrsku jer nisam dovoljno volela sebe, a samim tim ni osobu koja je bila pored mene)
ali posto ja verujem u promene, bilo bi lepo da popricate i da zajedno dodjete do resenja, bilo koje situacije.pa i ove.
Ljubav , pomera planine.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba