Htela sam jos jednom da se zahvalim na ovako lepim odgovorima !

skapirala sam konacno koju gresku sam mogla da napravim i konacno sam se potpuno smirila sto se tice ove teme.
pokrenuli ste me na razmisljanje.
sinoc nisam mogla da zaspim tako lako, posto ninasta ne prisiljavam sebe ,upalim tw da malo gledam nesto i uhvatim na kanalu emisiju o izbeglim licima koja se sastoji iz tri dela
1. intervju dok su ziveli u kolektivnim centrima i tokom iseljavanja ,
2. intervju nakon toga sa istim ljudima iz 2005
3. intervju sa njima iz 2012 godine i tome kako danas divno zive , kako imaju prelepe presrecne domove , kako su ostvarili svoje ciljeve , deca odrasla, nasmejani , puni nade i zahvalnosti , vere u Boga i ''zive svoj san'' sa sve krovom nad glavom i velikom uredjenom bastom ili protezama koje im omogucavju da hodaju iako su ratni invalidi....da suze na oci od radosti krenu
i tu se ja malo tako isplacem i shvatim da sam ja htela upravo jednu takvu osobu da prijavim za uzimanja mita i korupciju ! O Boze! pusto neznanje i uski pogledi na situaciju !
obecala sam sebi da cu uvek da zastanem na sekund , koliko go da sam besna na nekoga i da pogledam malo sire ili mnogo sire a ne tako usko kao da mi je neko stavio naocnjake ... zavisi koliko mi sirine treba. svako nosi svoju pricu sa sobom.
HVALA jos jednom svima.
nemojte praviti greske kao ja i kriviti odmah i optuzivati... nije lepo
<3 <3 <3