Om Brzee Namaha- magichna mantra
Re: Om Brzee Namaha- magichna mantra
Ja ponavljam ovu mantru vec nekoliko dana i cini se da se manifestuje na materijalnom planu. Dobila sam ponudu za dodatni posao, doduse novac ne jos ali dobila sam i neke parice koje sam ocekivala. Ne znam sta da kazem...
I ja izgovaram svakodnevno otkad sam pročitala ovu temu, i još se ništa nije dogodilo.
Jučer sam dobila ponudu za kratkoroćni posao, od kojeg bih mogla primiti lijepu zaradu. Uz to, tiče se pisanja, što je moja ljubav od djetinjstva.
Dobila sam i poziv za sezonski posao. Doduše, još razmatram ideju zbog uvjeta rada, koji mi se baš ne sviđaju, ali nije ni bitno... Ovo samo pokazuje da su se stvari pokrenule, i da će prije ili poslije naići posao u kojem ću uživati.
OMMMMMM BRZEEEEEEEE NAMAHAAAAAAAAA
Dobila sam i poziv za sezonski posao. Doduše, još razmatram ideju zbog uvjeta rada, koji mi se baš ne sviđaju, ali nije ni bitno... Ovo samo pokazuje da su se stvari pokrenule, i da će prije ili poslije naići posao u kojem ću uživati.
OMMMMMM BRZEEEEEEEE NAMAHAAAAAAAAA
Devojke,
zanima me da li mantra mora da se ponavlja 108 puta u kontinuitetu ili to moze da se podeli na tri puta u toku dana od po trideset i nesto puta. Naime kuci zivim u velikoj zajednici i nema osame, a na poslu telefon caskom narusi moj mir.
zanima me da li mantra mora da se ponavlja 108 puta u kontinuitetu ili to moze da se podeli na tri puta u toku dana od po trideset i nesto puta. Naime kuci zivim u velikoj zajednici i nema osame, a na poslu telefon caskom narusi moj mir.
Mozhe naravnobaby face wrote:Devojke,
E ljudi drago mi je shto ste osjetili moch mantre, stvarno je odlichna Pozz
Meni je upravo rečeno da ću ovaj manji poslić raditi malo dulje vremena. Samo da napomenem, to radim za jednu utjecajnu osobu, koja mi može pomoći da kasnije napredujem u svom vlastitom radu, ako se potrudim ugrabiti priliku.
llena888, hvala ti na ovome.
llena888, hvala ti na ovome.
Drage moje,
pocela sam da ponavljam mantru pre nekoliko dana, ali zanima me da li je izgovorite 108 puta dnevno koliko je navedeno da je optimalno ili se jednostavno prepustite mantranju i ne obracate paznju na izgovoren broj mantri.
pocela sam da ponavljam mantru pre nekoliko dana, ali zanima me da li je izgovorite 108 puta dnevno koliko je navedeno da je optimalno ili se jednostavno prepustite mantranju i ne obracate paznju na izgovoren broj mantri.
Ja se samo prepustim, iako i mantranje 108 puta za redom ne bi trajalo dulje od 15 minuta. Mantram par minuta dok slušam muziku, pa prestanem...kasnije opet dok si pripremam jelo...pa opet dok se pripremam za van i tako... Mislim da, što manje napora ulažeš, to mantra lakše djeluje. Tako je sa svime.
Meni je propao onaj poslić, ali novci su mi dospjeli u ruke. Imam osjećaj da se sprema nešto bolje.
Meni je propao onaj poslić, ali novci su mi dospjeli u ruke. Imam osjećaj da se sprema nešto bolje.
Mantram vec desetak dana, ali ne vidim nikakve promene mozda nesto pogresno radim. Mantram u toku dana po nekoliko minuta tj u toku dana mantru izgovorim vise od 108 puta, mozda to ima neke veze ili sto primenjujem tehniku hoponopono, ali ona mi je usla vec u svakodnevnicu