Om Brzee Namaha- magichna mantra
Om Brzee Namaha- magichna mantra
Helloooo. Nova sam clanica foruma Ratnici Svetlosti, pa ovo je moja prva postavljena tema ovdje, ali ne i posljednja nadam se. Pa tako, za prvi put odluchila sam da podijelim neshto lijepo sa vama, a to je mantra Om Brzee Namaha. Neki sigurno znaju za nju, a za one koji ne znaju ja chu neshto da kazhem o tome. Prije mjesec dana, pretrazhivala sam po netu o mantrama, shta su, kako djeluju, i td. i tako ja naletim na mantru Om Brzee Namaha. Chitajuchi o njoj po raznim forumima, chlancima, nailazila sam samo na rijechi hvale. Svi su naprosto bili odushevljeni njenim djelovanjem. To je prvenstveno mantra za poboljshanje financija, ali i za zdravlje. I tako, pochnem ja da mantram... Kako sooper osjechaj u tijelu, koje olakshanje, lagodnost mislila sam si dok sam mantrala Om Brzeeeeee Naaaamahaaaaa. Od tog dana meni su pochele da se deshavaju chudesne stvari. Sve je krenulo na bolje. Novac je pocheo da pristizhe iz raznoraznih izvora, posao mi je krenuo na bolje, kao i mom partneru, pochela sam da mijenjam stav prema novcu i svemu, svaki dan mi je sooper. Jednostavno, na mene je mantra pochela magichno da djeluje. Mantrati treba 40 dana, svaki dan po 108 puta, na glas, u sebi, kako god, ona djeluje. Ja redovno meditiram vech shest mjeseci, i mogu rechi da mi je i meditacija postala josh dublja kako mantram Eto, dragi moji, pokushajte, odushevit chete se Pozzz
Re: Om Brzee Namaha- magichna mantra
Hvala sto si ovo podelila sa nama, procitacu malo o tome
Vidim na internetu dosta pozitivnih komentara na mantru. Upravo sam mantrala par puta, osjećam da vibrira duboko u tijelu i spopala me neka sreća. Javit ću ako bude kakvih rezultata.
P.S. Da li je baš nužno da bude 40 dana u nizu po 108 puta? Pored troje sustanara, teško je mantrati u miru, a naročito svaki dan.
P.S. Da li je baš nužno da bude 40 dana u nizu po 108 puta? Pored troje sustanara, teško je mantrati u miru, a naročito svaki dan.
Mantra je odlichna, daje rezultate ubrzo, meni je krenulo sve na bolje, i pochela sam da se osjecham bolje tek nakon tri dana mantranja. Aaa treba tako, svugdje pishe 40 dana po 108 puta, 108 je magichan broj pa tako Pozzz, puno srecheKrijesnica wrote:Vidim na internetu dosta pozitivnih komentara na mantru. Upravo sam mantrala par puta, osjećam da vibrira duboko u tijelu i spopala me neka sreća. Javit ću ako bude kakvih rezultata.
A jel znate sta znaci to sto izgovarate?
Da.
OM je početak svake molitve u istočnjačkoj kulturi, ona se smatra prvom rječju iz koje je sve nastalo, Božanskom rječju "Ja Jesam".
BRZEE govori kako je stvarnost rezultat onoga što se nalazi u podsvijesnom umu, a ova riječ poništava svu oskudicu u svijesti osobe koja ju izgovara, te ju zamjenjuje uvjerenjima o obilju na svim razinama. Naročito se odnosi na zdravlje i materijalno bogatstvo. Ovom rječju potvrđuješ da će se manifestirati uvjerenje o bogatstvu koje si utiskuješ u podsvijest. Kada bi ju morali doslovno prevesti, značila bi nešto u smislu: "Obilje, u meni i izvan mene".
NAMAHA je završetak svake istočnjačke molitve, a ona znači potvrdu da se stapaš s onime što si izgovorio i prihvaćaš to kao svoju stvarnost.
OM je početak svake molitve u istočnjačkoj kulturi, ona se smatra prvom rječju iz koje je sve nastalo, Božanskom rječju "Ja Jesam".
BRZEE govori kako je stvarnost rezultat onoga što se nalazi u podsvijesnom umu, a ova riječ poništava svu oskudicu u svijesti osobe koja ju izgovara, te ju zamjenjuje uvjerenjima o obilju na svim razinama. Naročito se odnosi na zdravlje i materijalno bogatstvo. Ovom rječju potvrđuješ da će se manifestirati uvjerenje o bogatstvu koje si utiskuješ u podsvijest. Kada bi ju morali doslovno prevesti, značila bi nešto u smislu: "Obilje, u meni i izvan mene".
NAMAHA je završetak svake istočnjačke molitve, a ona znači potvrdu da se stapaš s onime što si izgovorio i prihvaćaš to kao svoju stvarnost.
Hvala Krijesnice
A kad prodje tih 40 dana ponavljanja mantre sta onda, da li treba posle nekog vremena da ponovimo postupak?
Om ili Aum je mantra za sebe i povoljan pochetak. Slova Aum predstavljaju tri bozhanstva: Brahma, Vishnu, Shiva ; tri svijeta: Bhuh, Bhuvah, Suvah ; tri Vede: Rig, Yajur, Sama i tri stanja: Budnost, snovi i stanje dubokog sna. Om simbolizira sve : sredstva i cilj zhivota, istinu, materijalno, duhovno,i pruzha velik utjecaj na duh i tijelo. Sa Om pochinje vechina Vedskih molitvi. To je u stvari obrachanje Bogu, Stvoritelju svega.nikola wrote:A jel znate sta znaci to sto izgovarate?
Brzee- Tezhnja ka vechem bogastvu, boljem zdravlju, vishoj svijesti. Brzee mijenja uvjerenje uma, i razbija oskudicu u svijesti osobe koja izgovara mantru. U bukvalnom prevodu znachi : "Izobilje, u meni i izvan mene". Samo izgovaranje rijechi Brzee je mochno. Pa kome je mrsko da govori Om Brzee Namaha, mozhe samo Brzee ))
Namaha- tako zavrshava vechina Vedskih molitvi, a znachi da si odan onome shto si izgovrio, da prihvatash to i da se stapash sa izgovorenim.))
Znash kako, ja msilim da je to individualno, kako ko osjecha. Ja chu npr. svaki dan da mantram, jer mi odgovara, tako da i ne brojim danelajka wrote:A kad prodje tih 40 dana ponavljanja mantre sta onda, da li treba posle nekog vremena da ponovimo postupak?