Pa ono sto ja mislim zbog cega se tako osjecam je da imam osjećaj da sam napravio nesšto loše nešto što nisam smio napravitijaspis wrote:Strijelac, jesi li promatrao malo svoje osjecaje u tom trenu, znas li zbog cega se tako osjecas?
Afirmacije
-
Re: Afirmacije
- Dreamcatcher
Eh Strijelac, nikak da ti odgovorim a mislim da imam iskustva sa istim problemcicima kao i ti, medutim da ne brljam tu pisat cu tamo na temi o privlacenju novca da me gazda nebi grdio
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
malo da se podsetimO
za one koji su zaboravili i one koji nemaju vremena da ponovo i ponovo i ponovo sami slusaju vinine videe
http://www.youtube.com/watch?v=4glzkRAu-W8
afirmacije+vizualizacije i ogledalo
mocno oruzje
ponavljanje je majka znanja
zato eto nije na odmet
ponoviti
za one koji su zaboravili i one koji nemaju vremena da ponovo i ponovo i ponovo sami slusaju vinine videe
http://www.youtube.com/watch?v=4glzkRAu-W8
afirmacije+vizualizacije i ogledalo
mocno oruzje
ponavljanje je majka znanja
zato eto nije na odmet
ponoviti
tako je Pozitivaaaa ja sam sinoć nakon duuugo vremena opet slušala Vinine videe. usnula sam slušajući, i onda sam skinula slušalice, i obećala si da ću danas nastaviti, i pronaći za temu ogledala, (taj sam još htela).
i sad čitam ti nas podsećaš hihi povezani li smo
i sad čitam ti nas podsećaš hihi povezani li smo
Bez sale smo povezane ja sam do sada slusala Vinu i eto dodjoh na forum ...kad ono...ja stalno zapravo kaskam i vrlo cesto hocu nesto da kazem i kao da mi neko izvlaci reci iz usta te isto pre mene " kaze" pa ja cesto onda i odustanem, da se ne ponavljamo.Volim vas drage
Užasno sam lijena da pišem afirmacije na papir, pa ću ih za danas napisati ovdje...
_______
Ja jesam ljubav. Ja jesam mir. Ja jesam blaženstvo. Ja jesam mudrost. Ja jesam radost. Ja jesam život. Ja jesam vječnost. Ja jesam beskraj.
Ja jesam koja jesam.
Ja pronalazim mir, ljubav i radost unutar sebe. Ja sam manifestacija životne ljepote i radosti življenja. Ja sam savršeni prikaz svog istinskog Ja.
Ja volim i prihvaćam sebe takvu kakva jesam. Ja volim svoje tijelo, i moje tijelo voli mene. Odašiljem ljubav u sve stanice moga tijela.
Stanice moga tijela, radujte se! Stanice moga tijela, volim vas! Stanice moga tijela, hvala vam!
Ja prihvaćam iscjeliteljsku energiju ljubavi koju mi daje Univerzum. Ja sam iscijeljena. Ja sam oličenje mentalnog, emocionalnog, fizičkog i duševnog zdravlja.
Ja sam uravnotežena. Ja sam potpuna. Ja sam dovoljna.
Ja sam sigurna. Ja imam podršku Univerzuma, u svakom trenutku i svim okolnostima. Osjećam se sigurno u svijetu. Sve moje potrebe su ispunjene.
Osjećam snažno unutarnje vodstvo. Ja vjerujem svojem vodstvu. Ja sam vidovito, intuitivno biće. Ja vidim i osjećam istinu.
Moje srce širi zdrave vibracije. Ja volim. Ja sam voljena. Ja osjećam ljubav koja mi prilazi iz svih smjerova.
Ja sam odraz hrabrosti. Bez straha se suočavam sa svim izazovima.
Ja odabirem čuda. U potpunosti se prepuštam životu i njegovim iznenađenjima.
Ja sam moć mira. Moja moć privlači. Moja moć ima utjecaja na živote drugih ljudi. Ja sam podrška i potpora. Ja slušam. Ja pomažem.
Ja osjećam svoju božansku prirodu.
Ja sam savršena, baš takva kakva jesam. Volim sve na sebi. U potpunosti se prihvaćam.
Ja privlačim zdrave ljudske odnose. Moje veze su nježne, zaigrane i prepune ljubavi.
Uvijek imam sve što mi treba. Poput magneta, ja privlačim ljubav, zdravlje i bogatstvo u svoj život.
Ja otpuštam svoje blokade i dopuštam da radost uđe u moj život. Otvorena sam sa iscjeliteljsku energiju ljubavi.
JA SAM SVJETLOST!
_______
Ja jesam ljubav. Ja jesam mir. Ja jesam blaženstvo. Ja jesam mudrost. Ja jesam radost. Ja jesam život. Ja jesam vječnost. Ja jesam beskraj.
Ja jesam koja jesam.
Ja pronalazim mir, ljubav i radost unutar sebe. Ja sam manifestacija životne ljepote i radosti življenja. Ja sam savršeni prikaz svog istinskog Ja.
Ja volim i prihvaćam sebe takvu kakva jesam. Ja volim svoje tijelo, i moje tijelo voli mene. Odašiljem ljubav u sve stanice moga tijela.
Stanice moga tijela, radujte se! Stanice moga tijela, volim vas! Stanice moga tijela, hvala vam!
Ja prihvaćam iscjeliteljsku energiju ljubavi koju mi daje Univerzum. Ja sam iscijeljena. Ja sam oličenje mentalnog, emocionalnog, fizičkog i duševnog zdravlja.
Ja sam uravnotežena. Ja sam potpuna. Ja sam dovoljna.
Ja sam sigurna. Ja imam podršku Univerzuma, u svakom trenutku i svim okolnostima. Osjećam se sigurno u svijetu. Sve moje potrebe su ispunjene.
Osjećam snažno unutarnje vodstvo. Ja vjerujem svojem vodstvu. Ja sam vidovito, intuitivno biće. Ja vidim i osjećam istinu.
Moje srce širi zdrave vibracije. Ja volim. Ja sam voljena. Ja osjećam ljubav koja mi prilazi iz svih smjerova.
Ja sam odraz hrabrosti. Bez straha se suočavam sa svim izazovima.
Ja odabirem čuda. U potpunosti se prepuštam životu i njegovim iznenađenjima.
Ja sam moć mira. Moja moć privlači. Moja moć ima utjecaja na živote drugih ljudi. Ja sam podrška i potpora. Ja slušam. Ja pomažem.
Ja osjećam svoju božansku prirodu.
Ja sam savršena, baš takva kakva jesam. Volim sve na sebi. U potpunosti se prihvaćam.
Ja privlačim zdrave ljudske odnose. Moje veze su nježne, zaigrane i prepune ljubavi.
Uvijek imam sve što mi treba. Poput magneta, ja privlačim ljubav, zdravlje i bogatstvo u svoj život.
Ja otpuštam svoje blokade i dopuštam da radost uđe u moj život. Otvorena sam sa iscjeliteljsku energiju ljubavi.
JA SAM SVJETLOST!
Krijesnice, svetlosti jedna divna!
Predivno si ovo napisala, ali prekrasno. Neizmerno sam uživala čitajući!
Predivno si ovo napisala, ali prekrasno. Neizmerno sam uživala čitajući!
Predivno Krijesnice, fali mi ovdje like kao na faceu
hvala ti
hvala ti
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
Krijesnice, divno! Mislim da ću ove afirmacije koje si napisala snimiti sebi i slušati pred spavanje.
Hvala ti. Grlim te!
Hvala ti. Grlim te!
Uspjeh i sreća me prate u stopu!