Šta trenutno ČITATE ?
Re: Šta trenutno ČITATE ?
Ja volim da resavam sudoku. Mislim da se bas koncentrisem na brojeve.
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Ah, volim i ja al nikad ne rijesim, igram na iphonu od prijatelja, onda se razljutim pa telefon bude u opasnosti uzaasna sam...
Nego da ne skrecemo s teme, ocetel jos koju audio knjigicu da dignem na jumbo ili dropbox?
Na pamet mi pada Dr Nick, Radovi na putu uspeha, to su kratke pricice tj savjeti za svakodnevan zivot, dosta se poklapa sa ZP
Mislim to je bas audio knjiga cita ziv covjek..
Onda imam od Malahova Ciscenje organizma i tako jos par interesantnih...
Al pitam da ne radim ako nikog ne interesira...
Nego da ne skrecemo s teme, ocetel jos koju audio knjigicu da dignem na jumbo ili dropbox?
Na pamet mi pada Dr Nick, Radovi na putu uspeha, to su kratke pricice tj savjeti za svakodnevan zivot, dosta se poklapa sa ZP
Mislim to je bas audio knjiga cita ziv covjek..
Onda imam od Malahova Ciscenje organizma i tako jos par interesantnih...
Al pitam da ne radim ako nikog ne interesira...
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
Jaspis ispisao sam par brojeva i probao 2,3 dana da se koncentrisem, sada sam prekinuo jer sam radio jednu drugu metodu, hoću prvo da vidim njene rezultate.
Što se tiče audio knjiga Malahova imam u pisanoj formi, i pročitao sam je, a ovu drugu ako ti nije teško postavi.
Clan 257
Što se tiče audio knjiga Malahova imam u pisanoj formi, i pročitao sam je, a ovu drugu ako ti nije teško postavi.
Clan 257
Uf, Rusi su odlični i opasni, u pozitivnom smislu.
Meni se popravila koncentracija u relativno kratkom roku, ali ja ne donosim sud bez najmanje tri meseca, o bilo čemu.
Meni se popravila koncentracija u relativno kratkom roku, ali ja ne donosim sud bez najmanje tri meseca, o bilo čemu.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Interesuje me da li je neko počeo da radi vežbe iz Kursa o čudima? Kakva su iskustva?
Inače, "Bez granice" Kena Vilbera je fenomenalna knjiga i svima je toplo preporučujem.
Inače, "Bez granice" Kena Vilbera je fenomenalna knjiga i svima je toplo preporučujem.
Upravo čitam Josepha Murphya - Snaga svemira u vama. Kad god osjetim pad energije, kao što osjećam već nekoliko dana, pronalazim spas u njegovim riječima. Ne znam zašto njegove knjige imaju tako snažan utjecaj na mene. Već nakon par pročitanih stranica ja pronalazim mir.
Murphy je zakon.
Molim prisutne da ne promakne bilo koja knjiga od Jozefa Murphya, kao što se to meni desilo. Mada sam ja mišljenja da knjige same pronalaze svoj put do nas kad je vreme za to.
Za to hvala Zdenki.
Ali, hvala i našem Miši, Džek Kenfild" Kljuć za primenu Zakona privlačenja", sažeto, lepo, sve obuhvaćeno šta već radimo.Kao podsetnik, treba je imati. Knjiga nije za početnike.
Molim prisutne da ne promakne bilo koja knjiga od Jozefa Murphya, kao što se to meni desilo. Mada sam ja mišljenja da knjige same pronalaze svoj put do nas kad je vreme za to.
Za to hvala Zdenki.
Ali, hvala i našem Miši, Džek Kenfild" Kljuć za primenu Zakona privlačenja", sažeto, lepo, sve obuhvaćeno šta već radimo.Kao podsetnik, treba je imati. Knjiga nije za početnike.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Kod nas u knjižnici imaju tek par knjiga od Murphyja, ali nastojat ću da pronađem ostale na internetu. Ima nešto veliko u tom čovjeku.
Hvala na prijedlogu za knjigu, dokopat ću se i nje.. ZP mi je poznat, nadam se da ću se snaći u knjizi.
Hvala na prijedlogu za knjigu, dokopat ću se i nje.. ZP mi je poznat, nadam se da ću se snaći u knjizi.
Od Marfija sam citala „Aktivirajte moc podsvesti“,knjiga je odlicna.
Od danas citam Trazi i dobices.
Od danas citam Trazi i dobices.
Berislav Kosier Beli potop