Ametyst, Zika je lepo objasnio svrhu afirmacija. Sigurno je da su one samo rezervoar energije koju treba da upijemo kako bismo smogli snage i motivacije da stignemo do cilja koji je kljuc nase srece za kojom svi tragamo. Ja sam za njih prvi put cula od kada radim 'u' jednoj firmi gde itekako brinu o licnom razvoju pojedinca i trebalo mi je vremena da shvatim kako afirmacije deluju, a sustina je "da smo ono sto mislimo",tj. onakvi smo kakve su nam misli i privlacimo takve LJUDE , DOGADJAJE I STVARI.
Ja sam prebrodila mnoge teskoce i uspela da ocuvam porodicu a sada i moja karijera napreduje, istina, na prvi pogled ne bas u pravcu u kom sam mislila da zelim, no, ponekad od brezuljka ne vidimo planinu ka kojoj se krecemo a ja sam je upravo ugledala nedavno i presrecna sam. Tako da, ljudi, OTVORITE OCI I OSMOTRITE DOBRO OKO SEBE, BACITE POGLED STO DALJE IZA BRDA, TAMO SE MOZE KRITI VASE BOGATSVO...Ja sada imam sjajnu porodicu i radim posao koji ce mi omogucava da ostvarim sve svoje ciljeve.
Ipak, kad smo kod cilja, treba nauciti postaviti cilj, i ja sam zahvalna svojoj firmi sto mi je u tome pomogla. to je bilo upravo kao u "Tajni", ne znas kako, ali saznaces usput , privucices ono sto je potrebno. I zaista, otkrila sam ovaj posao sama iako se on prenosi medju poznatim ljudima, ja sam ga pronasla tragajuci i verujuci da postoji nesto tako mocno cega cu ja biti deo. Mi smo jedna ogromna porodica koja se siri sve vise i sve brze po svetu, iznad svega puna ljubavi, razumevanja, empatije i pozitive. Svakoga dana gledamo da prevazidjemo prethodnog sebe i pomognemo drugima da i oni ucine isto i ostvare sa nama svoje snove.
Svima zelim da istraju u menjanju sebe na bolje, jer, tako ce nam svima biti lakse i lepse da zivimo skladno jedni kraj drugih!