Afirmacije

Abraham, Pleiadians, EFT, Vizuelizacija, Audio knjige, Meditacija, Afirmacije, Silva metod, Tehnike za privlačenje novca, Binauralni zvuci
Član 257

Re: Afirmacije

Post by Član 257 »

Krijesnica wrote:Ako se još dvoumiš, pokušaj s bacanjem novčića. Ona fora - ako ispadne glava, biram prvu opciju, ako je pismo, biram drugu. Zanimljivo je da u trenutku kad se novčić bude okretao u zraku, u tebi će se javiti nada da se okrene na jednu stranu. Tada ćeš znati što zapravo želiš, bez obzira kako se novčić okrenuo.
Vrhunsko razmisljanje pravog pobednika-bice 'nako kako ja kazem! Aj lakj it.
Inace Krijesnice ove afirmacije ''moj izbor je sreca...moj izbor je radost...'' usle su u moju sveskicu omiljenih afirmacija. Bas se tako osecam ovih dana da mi zaista same izlaze iz usta. Pride ja sam pocela i da ih pevam. Vise ih ne izgovaram. :svekul:
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Stars

Post by Stars »

Krijesnice, problem kod mene je cesto sto ja znam sta zelim ali nisam sigurna da li je to dobro za mene, zapravo to sto zelim mi donese trenutno zadovoljstvo ali kasnije se pokaze kao lose po mene, pa se moje dvoumljenje svodi na "razbijanje glave" da li je moja zelja dobra ili losa po mene :nempojma:
Krijesnica

Post by Krijesnica »

Stars, sve, ali apsolutno sve vezano za materijalni svijet je prolazno, i donosi prolazno zadovoljstvo. Koju god ti odluku donijela, ona će te usrećiti samo na neko vrijeme. Stoga ne razbijaj glavu previše, odaberi ono što te privlači. Univerzum stvara kroz tebe, a želja je alat koji potiče stvaranje. Ako nešto želiš, onda to učini, jer je želja jezik kojim Univerzum progovara kroz tebe i potiče stvaranje.

Jedino vječno zadovoljstvo koje postoji je u tvom srcu i ono je prisutno bez obzira na sve. Stoga je svako zadovoljstvo vezano za nešto prolazno, također prolazno. Odaberi što god želiš, i uživaj dok traje.
Aurora3

Post by Aurora3 »

Ljudi pomagajte, dajte mi neku afirmaciju koja otklanja lijenost za sva vremena.

Kruzi u Svijetu mit da su Crnogorci lijeni...izgleda da je istinit, :shok: iako sam se ja tjesila da se ne odnosi i na pripadnice tkv. ljepseg pola. :) :)
Griva

Post by Griva »

Ametyst, Zika je lepo objasnio svrhu afirmacija. Sigurno je da su one samo rezervoar energije koju treba da upijemo kako bismo smogli snage i motivacije da stignemo do cilja koji je kljuc nase srece za kojom svi tragamo. Ja sam za njih prvi put cula od kada radim 'u' jednoj firmi gde itekako brinu o licnom razvoju pojedinca i trebalo mi je vremena da shvatim kako afirmacije deluju, a sustina je "da smo ono sto mislimo",tj. onakvi smo kakve su nam misli i privlacimo takve LJUDE , DOGADJAJE I STVARI.
Ja sam prebrodila mnoge teskoce i uspela da ocuvam porodicu a sada i moja karijera napreduje, istina, na prvi pogled ne bas u pravcu u kom sam mislila da zelim, no, ponekad od brezuljka ne vidimo planinu ka kojoj se krecemo a ja sam je upravo ugledala nedavno i presrecna sam. Tako da, ljudi, OTVORITE OCI I OSMOTRITE DOBRO OKO SEBE, BACITE POGLED STO DALJE IZA BRDA, TAMO SE MOZE KRITI VASE BOGATSVO...Ja sada imam sjajnu porodicu i radim posao koji ce mi omogucava da ostvarim sve svoje ciljeve.
Ipak, kad smo kod cilja, treba nauciti postaviti cilj, i ja sam zahvalna svojoj firmi sto mi je u tome pomogla. to je bilo upravo kao u "Tajni", ne znas kako, ali saznaces usput , privucices ono sto je potrebno. I zaista, otkrila sam ovaj posao sama iako se on prenosi medju poznatim ljudima, ja sam ga pronasla tragajuci i verujuci da postoji nesto tako mocno cega cu ja biti deo. Mi smo jedna ogromna porodica koja se siri sve vise i sve brze po svetu, iznad svega puna ljubavi, razumevanja, empatije i pozitive. Svakoga dana gledamo da prevazidjemo prethodnog sebe i pomognemo drugima da i oni ucine isto i ostvare sa nama svoje snove.
Svima zelim da istraju u menjanju sebe na bolje, jer, tako ce nam svima biti lakse i lepse da zivimo skladno jedni kraj drugih! :ruzha: :bravo: :andjeo:
Pandora

Post by Pandora »

Pozdrav svima.Duhovnost mi je oduvek bila najbitnija jer smatram da smo mi i duhovna bica-kreacija samoga Boga.Sve ovo sto se ovde objavljuje upoznala sam pre par godina sa knjigom Otac Tadej-Kakve su ti misli takav ti je zivot-tad nista nisam shvatala ali bilo je potrebno da prodjem kroz odredjene situacije koje su bile bolne za moju dusu da bih sada razumela i shvatila,,Medjutim kako je ovo sve ucenje kroz ceo zivot jer misli ne mozemo kontolisati jer nismo roboti ali mozemo ih sagledati na sasvim drugaciji nacin i ne dozvoliti da kreiraju nase raspolozenje.,a afirmacije su odlicne za to.Imam nedoumicu,radim ih izvrsno vreme,ostvarenje jos nisam dozivela evo na primer za posao jer sam nezaposlena,verovatno nesto pogresno radim..Da napomenem da proces oprostaja je u toku i stalno to radim jer ima puno toga sto sebi treba da oprostim..dusevno se dobro osecam ali jos nema rezultata..posao i ljubav..Znam da kod nekoga ide sporije kod nekoga brze al nisam nasla posao i sto se tice ljubavi svoju srodnu dusu..da napomenem da juce sam uradila da sam sve negativno stavila na papri i sebi oprostila za sve i posle taj papir unistila i osecala jedno veliko olaksanje kao kamen da mi je pao sa duse,,,ali..zanima me vasi saveti,,svima zelim lepu noc :andjeo:
tanjusa

Post by tanjusa »

Pandora, da li se osjećaš kao da već imaš posao i idealnog partnera? Razmisli o tome kakva si, kako se osjećaš, ponašaš kad to što želiš imaš? Meni je počelo da pali kada sam se opustila skroz i uspjela da dok afirmišem osjetim radost.
Uspjeh i sreća me prate u stopu!
Sunna

Post by Sunna »

Aurora, ja mislim da su najbolje afirmacije protiv lenjosti one u kojima afirmises svoju snagu, sposobnost, da zasluzujes uspeh i tako to. Uglavnom smo lenji zato sto imamo manjak samopouzdanja, tj ne verujemo da cemo imati uspeha u onome sto nameravamo da uradimo. Ja tako sto mi je veca knjiga da moram da nauchim sve vise odlazem jer osecam da nema nade da je spremim :geek: eto, tvrdim da nije to karakterna osobina, kao lenji smo na tatu, dedu, crnogorce bla bla :zdravica:
Aurora3

Post by Aurora3 »

Sunna, hvala. Vidis, u pravom trenutku je stigao ovaj odgovor, i ovo tvoje vidjenje stvari. Pogodila si tacno u sredinu mete. Podsjeti me da sam zapustila samu sebe u duhovnom smislu u posljednje vrijeme. Hvala tiii!!! :* :*
Srećica

Post by Srećica »

A i ja nisam ovde bila neko vreme trudila sam se da se ne zapustim u duhovnom smislu ni u bilo kom drugom :mrgreen:
Imam svoju unutrašnju lepotu koja privlači druge!
Post Reply