al moram da opet kazem nesto

, mozda samo shvacena i malo pogresno, Aurora, nikog ne treba ''motkom terati'' da se promeni, samo da si uverena da ce oni sami od sebe da se promene, svojevoljno, vremenom, pored tebe tako divne.... Pa i da se ni malo ne promene , u tvojim ocima hoce - tako se ponasa i stvari po meni vidi iole ''probudjena osoba'',ona se nikada nebi separatisara od nekadasnje okoline. Tako da je po meni, otpisivanje ljudi koji nisu, jel'te ,dovoljno "osvesceni'' i da ih obrisemo sa liste okruzenja-cista budalastina... ali svako ima svoje misljenje!!! Znaci, ne teras nikog nista, samo se ponasas da su oni onakvi kaki bi ti volela, promenis svoje vidjenje njih i sve se promeni, i oni se vremenom promene...
po meni jednom prijatelj je zauvek prijatelj i tako je oduvek- OBOZAVAM SVE MOJE RAZNOLIKE PRIJATELJU !
PS. ZNACI ONDA I VAS OVDE !
:*
ja sam se super slagala sa jednom drugaricom i zivela sa njim 3 godine videla sam je kao divnu osobu, kada sam promenila na par meseci vidjenje o njoj ona se promenila (ili mozda nije) , nije doslo do sukoba, ali smo razdvojile stanove i udaljile se,sada smo ok. tada sam skontala u cemi je stvar, ta osoba ce biti onakva kakvom je ja vidim, i kad je najgora i kad je najbolja na svetu- ja to kreiram.
pozdravcic svima-koliko vas ima !!!