Ostvarivanje želje "puštanjem"

Abraham, Pleiadians, EFT, Vizuelizacija, Audio knjige, Meditacija, Afirmacije, Silva metod, Tehnike za privlačenje novca, Binauralni zvuci
Mila

Re: Želje i ostvarenje želja

Post by Mila »

Procitah sve ove postove, ali mi nije jasno na koji nacin da stvorimo to ocekivanje da ce se zelja ispuniti? Na koji nacin se stvara vera da cemo uspeti? I gde se ta nesvesna, ali ipak postojeca namera nalazi kada privucemo nesto sto ne zelimo?
Lekcija je uvek voleti sebe.
mima

Post by mima »

.
Last edited by mima on 06 Feb 2013, 14:02, edited 1 time in total.
mima

Post by mima »

.
Last edited by mima on 06 Feb 2013, 14:02, edited 1 time in total.
Mila

Post by Mila »

Nisam pronasla video sa tim nazivom :oops:. Molim te, ako ti nije problem, kad budes mogla i setis se, posalji ga. A ja cu jos malo da "procesljam", mozda uspem. Hvala u svakom slucaju.

PS. Kako ovaj Zakon radi, upravo sam pronasla video koji si spominjala, i stvarno sam imala jaku zelju da ga pronadjem :lol: :lol: :lol:.
mima

Post by mima »

.
Last edited by mima on 06 Feb 2013, 14:06, edited 2 times in total.
Nina

Post by Nina »

Ono što mene buni jeste kako otpustiti one jako vazne zelje, nama velike i mnogo bitne. Nemam problema s privlacenjem i manifestacijom manjih i znam da univerzum ne pravi razliku izmedju malih i velikih zelja nego to radimo mi ali znam i da ako se grcevito drzim zelje da stvaram otpor prema njenom ostvarenju, logično, ali mislim da ja nesvjesno sabotiram manifestaciju tih meni vaznih i velikih zelja jer na njih ne znam "zaboraviti" i pustiti ih u potpunosti.
Kako se vi nosite s tim, šta primjenjujete i kako uspjevate ? Svaki savjet bi mi dobrodošao.
Praznici su u nama!
Mila

Post by Mila »

Ja mislim da nije smisao u tome da "zaboravimo" te zelje, nego da treba da pronadjemo nacin da se oslobodimo otpora u vezi njih; da pronadjemo nacin da promenimo uverenja o tome. Ja se dosta interesujem za psihologiju, i saznanja koja sam godinama prikupljala su me dovela npr. do nacina na koje sam otpustila najvise oganicavajucih uverenja u oblasti samopouzdanja.
Nina

Post by Nina »

Znas kako, meni su se uvijek ostvarivale želje o kojima nisam pretjerano razmišljala i za koje se nisam vezala. Poželim, proživim, osjetim sve kao da se desilo, pustim i idem dalje. Na taj način sam mislila kad sam napisala zaboraviti, više onako osloboditi.... Kad proživim manifestaciju prije nego se ona u stvarnom životu desi moja želja kao želja nestaje jer sam se dovela u stanje uma kao da je već ostvarena i nemam više potrebu željeti to. Uspjeva mi u svemu osim u većim i meni važnijim životnim željama. I ne znam kako pobjediti taj otpor koji nastaje jer se zbog njihove važnosti suviše zavežem za njih
Praznici su u nama!
Mila

Post by Mila »

Mozda onda nije stvar otpora, nego jos uvek nije doslo pravo vreme za manifestaciju.
nera

Post by nera »

Od prije mozda tri mjeseca kad sam pogledala video zapis o ostvarenju zelja,tog dana sam bila tako srecna zbog spoznaje da sam to ja i da ja to mogu! sljedeceg jutra ustala sam sa zeljom i sa vizualizacijom to je toliko bilo snazno toliko uvijrljivo da sam istog dana to dozivljela,ostvarenje moje zelje :D Ali poslijetoga naslijedio je neki sok :o i milion pitanja u meni,i pomalo sumnjicivo za mene(sta kako dali je to to idt.) Moje saznanje je da ja tad nisam bila svijesna da to zapravo radi,i jos k tome nespremna... Moja zelja za dalje je bila odbacena ,sad radim na sebi sa uvijerenjem onim istinskim da ja to mogu,na moju radost jako se dobro osijecam i uzivam u svojim preljepim osijecajima,zelju koju sam sad istu pozeljela je malo na cekanju ,jer ovaj put zelim da to bude onako kako treba da docekam svijesno i nadasve zahavlno!! Jer sam sad svijesna da zelju koju mi zazelimo toliko snazno da se ona ostvaruje,ali ipak trebamo biti spremni da je istinski prihvatimo,tako sam sretna u svom procesu i pronalazenju sviju vas ,koje sam nekad zeljela da mi se pojave u zivotu jer je moja podsvijest znala da postoji to nesto tako divno,spznaja!!!!!!!!!!
Post Reply