Ostvarivanje želje "puštanjem"
Re: Želje i ostvarenje želja
Procitah sve ove postove, ali mi nije jasno na koji nacin da stvorimo to ocekivanje da ce se zelja ispuniti? Na koji nacin se stvara vera da cemo uspeti? I gde se ta nesvesna, ali ipak postojeca namera nalazi kada privucemo nesto sto ne zelimo?
Lekcija je uvek voleti sebe.
Nisam pronasla video sa tim nazivom . Molim te, ako ti nije problem, kad budes mogla i setis se, posalji ga. A ja cu jos malo da "procesljam", mozda uspem. Hvala u svakom slucaju.
PS. Kako ovaj Zakon radi, upravo sam pronasla video koji si spominjala, i stvarno sam imala jaku zelju da ga pronadjem .
PS. Kako ovaj Zakon radi, upravo sam pronasla video koji si spominjala, i stvarno sam imala jaku zelju da ga pronadjem .
Ono što mene buni jeste kako otpustiti one jako vazne zelje, nama velike i mnogo bitne. Nemam problema s privlacenjem i manifestacijom manjih i znam da univerzum ne pravi razliku izmedju malih i velikih zelja nego to radimo mi ali znam i da ako se grcevito drzim zelje da stvaram otpor prema njenom ostvarenju, logično, ali mislim da ja nesvjesno sabotiram manifestaciju tih meni vaznih i velikih zelja jer na njih ne znam "zaboraviti" i pustiti ih u potpunosti.
Kako se vi nosite s tim, šta primjenjujete i kako uspjevate ? Svaki savjet bi mi dobrodošao.
Kako se vi nosite s tim, šta primjenjujete i kako uspjevate ? Svaki savjet bi mi dobrodošao.
Praznici su u nama!
Ja mislim da nije smisao u tome da "zaboravimo" te zelje, nego da treba da pronadjemo nacin da se oslobodimo otpora u vezi njih; da pronadjemo nacin da promenimo uverenja o tome. Ja se dosta interesujem za psihologiju, i saznanja koja sam godinama prikupljala su me dovela npr. do nacina na koje sam otpustila najvise oganicavajucih uverenja u oblasti samopouzdanja.
Znas kako, meni su se uvijek ostvarivale želje o kojima nisam pretjerano razmišljala i za koje se nisam vezala. Poželim, proživim, osjetim sve kao da se desilo, pustim i idem dalje. Na taj način sam mislila kad sam napisala zaboraviti, više onako osloboditi.... Kad proživim manifestaciju prije nego se ona u stvarnom životu desi moja želja kao želja nestaje jer sam se dovela u stanje uma kao da je već ostvarena i nemam više potrebu željeti to. Uspjeva mi u svemu osim u većim i meni važnijim životnim željama. I ne znam kako pobjediti taj otpor koji nastaje jer se zbog njihove važnosti suviše zavežem za njih
Praznici su u nama!
Mozda onda nije stvar otpora, nego jos uvek nije doslo pravo vreme za manifestaciju.
Od prije mozda tri mjeseca kad sam pogledala video zapis o ostvarenju zelja,tog dana sam bila tako srecna zbog spoznaje da sam to ja i da ja to mogu! sljedeceg jutra ustala sam sa zeljom i sa vizualizacijom to je toliko bilo snazno toliko uvijrljivo da sam istog dana to dozivljela,ostvarenje moje zelje Ali poslijetoga naslijedio je neki sok i milion pitanja u meni,i pomalo sumnjicivo za mene(sta kako dali je to to idt.) Moje saznanje je da ja tad nisam bila svijesna da to zapravo radi,i jos k tome nespremna... Moja zelja za dalje je bila odbacena ,sad radim na sebi sa uvijerenjem onim istinskim da ja to mogu,na moju radost jako se dobro osijecam i uzivam u svojim preljepim osijecajima,zelju koju sam sad istu pozeljela je malo na cekanju ,jer ovaj put zelim da to bude onako kako treba da docekam svijesno i nadasve zahavlno!! Jer sam sad svijesna da zelju koju mi zazelimo toliko snazno da se ona ostvaruje,ali ipak trebamo biti spremni da je istinski prihvatimo,tako sam sretna u svom procesu i pronalazenju sviju vas ,koje sam nekad zeljela da mi se pojave u zivotu jer je moja podsvijest znala da postoji to nesto tako divno,spznaja!!!!!!!!!!