Pa kad kažem "zatvoreno" pri tome mislim "zatvoreno za informacije". Nijedna čakra ne može biti u potpunosti zatvorena jer bi to značilo da si mrtav.
A nepotrebne informacije su one koje tebi u tom trenutku ne mogu koristiti bez obzira što ih znaš, jer nisu ni na koji način vezane za tebe ili ih naprosto ne želiš znati. Ja sam u jednoj od svojih vizija predvidjela smrt. Pritom nisam imala pojma čija je smrt u pitanju. Tek tri tjedna kasnije, kad sam se našla na sprovodu, uočila sam detalje koje sam vidjela u viziji, ali prije samog događaja nisam mogla znati o kome se točno radi. Vizije su često metaforične i treba ih znati čitati. Na primjer, to je za mene bila nepotrebna informacija jer ni na koji način nisam mogla znati o kome se radi i tako nisam mogla utjecati na situaciju.
Poruke kroz treće oko dobivaju se i u snovima. Ako netko sanja događaj koji mu se ostvari dan ili dva kasnije, može biti siguran da je treće oko prilično aktivno.
Ako moja iskustva mogu iole pomoći nekome da se nauči služiti trećim okom, rado ću ih podijeliti s vama. Recimo, sama sam osmilila jednu vježbicu koju sam nazvala "špijuniranje", s tim da nikome ne predlažem da špijunira osobu, naročito ako ona to ne zna. Ja sam vježbu dvaput uspješno izvela, i obje osobe su bile upozorene da ću to učiniti.
Dakle, treba doći do meditativnog stanja, stanja duboke opuštenosti. Poza nije bitna, ja sam legla na bok kao da idem spavati. Prebaci fokus na treće oko kako bi se osjetio pritisak na čelu. Potom prati boje koje vidiš. U samom centru počet će se otvarati mali plavi ekrančić. Gledaj u njega dok ti ne postane kristalno jasan. Potom odaberi jednu osobu. Neka ti ona sad bude u centru pažnje. Mentalno izgovaraj njezino ime i prezime. Budući da je tu jako bitan osjećaj, treba pobuditi osjećaje koje imate prema toj osobi. Dakle, postižete frekvenciju te osobe. To inače dolazi spontano, ako mislite o nekom koga volite, u vama se smjesta budi osjećaj ljubavi. Na plavom ekranu pojavit će se slika zamišljene osobe u sadašnjosti. Znači možete točno vidjeti što ta osoba radi trenutno. Meni je oba puta uspjelo, i to sam potvrdila time što sam navela neke detalje, tipa boju majice koju je nosila.
Ponavljam, izvoditi ovo samo za vježbu. Ako ste imalo upoznati s Karmom, nećete se zezati s ovom tehnikom