bioenergija

Abraham, Pleiadians, EFT, Vizuelizacija, Audio knjige, Meditacija, Afirmacije, Silva metod, Tehnike za privlačenje novca, Binauralni zvuci
tasa

Re: bioenergija

Post by tasa »

hvala vam svima..oporavak ce trajati, a ja cu se truditi da vas obavestavam o napretku..joooooooooooooj jako sam srecna i uzbudjena i jedva cekam da mogu sebi da zavezem kosu, pocupam obrve, okupam se sama, razvucem pitu, presadim moje divno cvece, vozim biciklo...ma svasta nesto !!!!
DenVik

Post by DenVik »

Taso, samo napred. Ja saljem ljubav, zamisljam da si onakva kakva zelis da budes. Eh, saljem tamo neke signale u Afriku, a imam tebe ovde :D . Odmah se ispravljam veceras, kad budem meditirala( pomolicu se za tebe), nije to bas ni molitva ali to je neki moj nacin. A ti si vec na dobrom putu.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
jelena

Post by jelena »

Samo napred taso uz tebe smo svi.Evo zamišljam te kako voziš biciklo i osjećaš povjetarac u svojoj kosi.
Punooo te volim i šaljem veeliiikuuu PUSU.
Danijela
pozitiva

Post by pozitiva »

DRAGA TASA, DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIVNOOOOOOOOOOOOOOO!
SAMO TAKO NASTAVI!!!!!!!!!!!!
SALJEM TI PUNO, PUNI, PUNO POZITIVNE ENERGIJE
Vidim ja da cemo ti i ja zajedno plesati za par meseci
Veruj i sve je moguceeeeeeeeeee, juhu :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Krijesnica

Post by Krijesnica »

tasa wrote:jao dragi moji..pocela sam da mrdam palac na desnoj ruci, koji je mrtav vec neko vreme...otoci sa tela , nogu, ruku su spali iako su tu vec godinu dana .. ne idem na tretman, lezim kuci u krevetu, rade mi na daljinu u dogovoreno vreme...saljem vam link ljudi koji rade na meni po metodi Zdenka Domancica

http://biozdravlje.net/

a na you tubu imate mnogo snimaka vezanih za rad Zdenka Domancica
nemojte cekati da se razbolite da bi ste iskusili neverovatnu dobrobit ove metode...prvo sto se oseti posle nekoliko sati nakon 1. dana terapije je neverovatna sreca i raspolozenje
Jako mi je drago čuti da se bolje osjećaš :) Moje pozitivne misli su s tobom!
Felisiti

Post by Felisiti »

tasa wrote:hvala vam svima..oporavak ce trajati, a ja cu se truditi da vas obavestavam o napretku..joooooooooooooj jako sam srecna i uzbudjena i jedva cekam da mogu sebi da zavezem kosu, pocupam obrve, okupam se sama, razvucem pitu, presadim moje divno cvece, vozim biciklo...ma svasta nesto !!!!
Iskreno se radujem zbog tebe! :)
Izveštavaj nas i dalje kako ti je, odnosno da ti je sve bolje i bolje jer verujem da će tako i biti! :)
tanita

Post by tanita »

Izdvojila bih ovu izuzetnu knjigu, pa ko bude zainteresovan... Iako je stručna literatura jako je prijemčiva za svakog čitaoca, te je stoga toplo preporučujem:

Barbara Ann Brennan- isceliteljske ruke ili u originalu ,,Hands of light,,

http://www.scribd.com/doc/22575742/Barb ... -Koje-Lece
mandragora

Post by mandragora »

Hm..da podelim s vama:

znam da svako poseduje bioenergiju, da je kod nekog aktivna, negde "uspavana", a kod nekog blokirana.
Meni se ona "razmrdala" posle par reiki tretmana, koje mi je radila dobra drugarica, pa mislim da je i njena ljubav, dobrota i energija
svemu tome doprinela.
Dakle: klasika(po onome što sam malo pročitala o ovoj temi)-kad stavim ruke iznad npr. glave ljudima, oni osećaju jaku toplotu (kao da imaju kapu ili da su na suncu-kako neki rekoše).
Kad položim ruke na telo, osećaju postepeno smirivanje nekog bola ili ukočenosti. Posle toga im se spava, omamljeni su ili lepo umireni.
Ovo sam radila samo na prijateljima i porodici, nisam neko ko radi tretmane. Ruke mogu da mi budu i hladne, ali je ljudima toplo kad su blizu.
Kad pod rukama osećam hladnoću, nekako znam da tu treba energije. Kad osećam na nadlanici, onda se osoba "zatvorila" i ne želi (svesno ili nesvesno) da primi energiju.
Sve ovo mi je lepo, zabavlja me, ali jako malo znam o svemu tome. Volela bih da proširim svoje znanje i da eventualno, mogu da pomažem ljudima.
Ako neko zna nešto, kako se podučiti svemu tome, bila bih neizmerno zahvalna. Bilo da je u pitanju video klip ili knjiga. Čitam Brenanovu, ali za sad me njena kvantna fizika baca u očajanje :pardon:
Puno vas sve volim i šaljem pozitivnu energiju (iz ruku i glave)! :)
jjelena122

Post by jjelena122 »

Postovani,
Ne znam kome se obracam, jer skoro da nikad nisam ucestvovala u forumima. Sada me je muka naterala, pokusavam mami da pomognem. Prezivela je pad niz stepenice, u bolnici je, doktori nece da prognoziraju nista. Svakog dana je bolje, pa neka su to minijaturni pomaci. Ipak, jos je sve sveze. Videla sam nesto o gospodinu Zdenku Domancicu, ali ne znam kako da dodjem do njega. Mama i ja smo u Sloveniji, dosle smo na sahranu, a inace smo iz Srbije, i u nekom momentu cemo se tamo vratiti. A ja bih pokusala sve, samo da joj nekako pomognem. Inace, ona je veliki borac, svi nasi rodjaci i prijatelji misle na nju i veruju u nju, ali ja zelim jos nesto da ucinim. Bojim se posledica, mada sad ne dozvoljavam sebi da se trujem, jer njoj treba i moja pozitivna energija!
Molim Vas za bilo kakvu pomoc!
Hvala Vam!
Post Reply