Podrska jedni drugima

Moć misil, kako misliti pozitivno, kako izgraditi zdrav stav, sumnja, ljubav, ljubav prema sebi, zahvalnost
Mila

Re: Podrska jedni drugima

Post by Mila »

Narode, ja na ovoj temi necu pisati nista konkretno, ali znajte da sam i emocijama i energijom uz svakoga od vas :zdravica: .
Lekcija je uvek voleti sebe.
DenVik

Post by DenVik »

Hej, draga moja...hehehe, sad ćeš, opet da vidiš kako ovaj "naš" ZP radi ko švajcarski sat.
ono što daješ-to primaš, a ti si nam slala šlepere ljubavi ovih dana :ruzha:
Samo ,kao keva kevi-to je najnormalniji osećaj koji imaš i zamisli-normalna si :pardon: ..obećavam neću ti to više nikad reći.
Znam ja da mi svi ovde mislimo da smo malo mimo sveta...ali eto, ponekad smo i normalni..
Ali, evo, Pozitiva nam javlja kako je porodica stigla lepo, lako i bezbedno na svoje odredište, kako je ćera to sve lepo prespavala i uživala u putu..vreme u G je fenomenalno( ni previše vruće,fino, taman, more mirno i toplo), a ja mislim da ću stići na žurke koje Pozitiva pravi ovih dana( pardon, opet, khm..to su naše grupe za podršku) :drugari:
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
pozitiva

Post by pozitiva »

E sad sam se rasplakala od ovog naleta podrske
Hvala vam
Upravo gledam svoju ceru dok spava,kako je predivna,andjeo mali :)
Hvala vam :)
Hvala DV :) :) :)
leci

Post by leci »

Dobro jutro ili dobar dan dragi narode, svejedeno, ali želim vam ispunjen i poseban dan!
DenVik divna podrška dušice jedna draga našoj Pozitivi, jer naša Pozitiva proživljava svoju promenu, he he he , jel tako pozitiva, srce jedno?
pozitiva

Post by pozitiva »

Da,draga moja leci
Da
Provaljena sam :oops: :mig: :totalnolud:
Ovo je sada moj veeeeliki zivotni zadatak :)
I prozivljavam ga sad zajedno sa vama
Hvala vam jer ste uz mene
To mi mnogo znaci
Sve vas volem !!!!! :veselica:
sarah

Post by sarah »

Pozitiva uživaj samo...sve je onako kako treba biti, i sve se odvija u tvoju korist, samo opušteno i baš mislim da će ti prijati vreme samo za sebe :)
leci

Post by leci »

Tako je Sarah, i Pozitiva će se uveriti da je život dobronameran prema njoj, ćerki i svim članovima puta. Oni su bezbedni i sigurni u svakom mogućem smislu, i tako to uistinu jeste!ImageImageImage
Monja

Post by Monja »

Pozitivice, šaljem ljubav Image

Sve je u savršenom redu Image
Nema tog delanja koje može da nadomesti neusaglašenost energija. - Abraham
pozitiva

Post by pozitiva »

Dv, sarah, mila, leci, monja i jaspis i jo, i svi koji su bili uz mene ovih dana :ruzha: :ruzha: :ruzha: :ruzha:
da vas obavestim da su mi upravo javili da su bezbedno stigli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Image
pocinje zuuuuuuuuuuurkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :ludiranje: :ludiranje: :ludiranje: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica:

Image

zivot me voli
i ja volim njega
univerzum me voli
hvala podrsci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Image
jaspis

Post by jaspis »

Jeee Pozitiva odlicno da je put dobro prosao ;)
Vidjet ces, tih par dana ce ti bez njih proci za tren oka,. Sad se okreni sebi, uh kad pocnu raznorazna cuda da se dogadaju i nova iskustva imat ces nam o cemu pricati...

I vec kad sam tu, mislite malo i na mene...
Da ne kukam, samo cu ukratko:
Idem danas u grad, prelazim cestu, zeleno, znam jer je zvucni semafor, i pokupi auto mene i Foksy :O
Mislim dobro smo, covjek odma izaso, prepo se vise od mene mislim, pita jel treba zvat hitnu jel treba ovo ili ono, a pristojan neki covjek, normalan, ja rekla da ne treba nista, kaze da me jednostavno nije vidio i da mu je ovo prvi takav slucaj a vozi vec 40 godina...
Otisla ja dalje svojim putem kako sam i krenula, fora je u tome da sam inace znala po glavi vrtit strahove od tih auta jer inace zbilja voze ko blesavi, ovo mi je bila lekcija, mislim covjeku sam se zahvalila ;) on na dupe skoro pao mislio valjda da nisam normalna :D ali dobro, znam ja zasto sam mu rekla hvala..
Ocito je doslo vrijeme da osvijestim taj strah i te misli u glavi i njihove negativne posljedice, sad malo kasnije opet idem u grad i vec me sad s jedne strane lovi panika a druga strana mozga sapce afirmacije kako sam sigurna i kako uspjesno stizem na svako odrediste...
Mogu ja to znam i znam da se nije ovo desilo bez razloga ali eto znacit ce mi ak pomislite koji put na mene makar malo ;)
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
Post Reply