Podrska jedni drugima
Re: Podrska jedni drugima
Narode, ja na ovoj temi necu pisati nista konkretno, ali znajte da sam i emocijama i energijom uz svakoga od vas .
Lekcija je uvek voleti sebe.
Hej, draga moja...hehehe, sad ćeš, opet da vidiš kako ovaj "naš" ZP radi ko švajcarski sat.
ono što daješ-to primaš, a ti si nam slala šlepere ljubavi ovih dana
Samo ,kao keva kevi-to je najnormalniji osećaj koji imaš i zamisli-normalna si ..obećavam neću ti to više nikad reći.
Znam ja da mi svi ovde mislimo da smo malo mimo sveta...ali eto, ponekad smo i normalni..
Ali, evo, Pozitiva nam javlja kako je porodica stigla lepo, lako i bezbedno na svoje odredište, kako je ćera to sve lepo prespavala i uživala u putu..vreme u G je fenomenalno( ni previše vruće,fino, taman, more mirno i toplo), a ja mislim da ću stići na žurke koje Pozitiva pravi ovih dana( pardon, opet, khm..to su naše grupe za podršku)
ono što daješ-to primaš, a ti si nam slala šlepere ljubavi ovih dana
Samo ,kao keva kevi-to je najnormalniji osećaj koji imaš i zamisli-normalna si ..obećavam neću ti to više nikad reći.
Znam ja da mi svi ovde mislimo da smo malo mimo sveta...ali eto, ponekad smo i normalni..
Ali, evo, Pozitiva nam javlja kako je porodica stigla lepo, lako i bezbedno na svoje odredište, kako je ćera to sve lepo prespavala i uživala u putu..vreme u G je fenomenalno( ni previše vruće,fino, taman, more mirno i toplo), a ja mislim da ću stići na žurke koje Pozitiva pravi ovih dana( pardon, opet, khm..to su naše grupe za podršku)
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
E sad sam se rasplakala od ovog naleta podrske
Hvala vam
Upravo gledam svoju ceru dok spava,kako je predivna,andjeo mali
Hvala vam
Hvala DV
Hvala vam
Upravo gledam svoju ceru dok spava,kako je predivna,andjeo mali
Hvala vam
Hvala DV
Dobro jutro ili dobar dan dragi narode, svejedeno, ali želim vam ispunjen i poseban dan!
DenVik divna podrška dušice jedna draga našoj Pozitivi, jer naša Pozitiva proživljava svoju promenu, he he he , jel tako pozitiva, srce jedno?
DenVik divna podrška dušice jedna draga našoj Pozitivi, jer naša Pozitiva proživljava svoju promenu, he he he , jel tako pozitiva, srce jedno?
Da,draga moja leci
Da
Provaljena sam
Ovo je sada moj veeeeliki zivotni zadatak
I prozivljavam ga sad zajedno sa vama
Hvala vam jer ste uz mene
To mi mnogo znaci
Sve vas volem !!!!!
Da
Provaljena sam
Ovo je sada moj veeeeliki zivotni zadatak
I prozivljavam ga sad zajedno sa vama
Hvala vam jer ste uz mene
To mi mnogo znaci
Sve vas volem !!!!!
Pozitiva uživaj samo...sve je onako kako treba biti, i sve se odvija u tvoju korist, samo opušteno i baš mislim da će ti prijati vreme samo za sebe
Tako je Sarah, i Pozitiva će se uveriti da je život dobronameran prema njoj, ćerki i svim članovima puta. Oni su bezbedni i sigurni u svakom mogućem smislu, i tako to uistinu jeste!
Nema tog delanja koje može da nadomesti neusaglašenost energija. - Abraham
Dv, sarah, mila, leci, monja i jaspis i jo, i svi koji su bili uz mene ovih dana
da vas obavestim da su mi upravo javili da su bezbedno stigli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pocinje zuuuuuuuuuuurkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zivot me voli
i ja volim njega
univerzum me voli
hvala podrsci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da vas obavestim da su mi upravo javili da su bezbedno stigli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pocinje zuuuuuuuuuuurkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zivot me voli
i ja volim njega
univerzum me voli
hvala podrsci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeee Pozitiva odlicno da je put dobro prosao
Vidjet ces, tih par dana ce ti bez njih proci za tren oka,. Sad se okreni sebi, uh kad pocnu raznorazna cuda da se dogadaju i nova iskustva imat ces nam o cemu pricati...
I vec kad sam tu, mislite malo i na mene...
Da ne kukam, samo cu ukratko:
Idem danas u grad, prelazim cestu, zeleno, znam jer je zvucni semafor, i pokupi auto mene i Foksy :O
Mislim dobro smo, covjek odma izaso, prepo se vise od mene mislim, pita jel treba zvat hitnu jel treba ovo ili ono, a pristojan neki covjek, normalan, ja rekla da ne treba nista, kaze da me jednostavno nije vidio i da mu je ovo prvi takav slucaj a vozi vec 40 godina...
Otisla ja dalje svojim putem kako sam i krenula, fora je u tome da sam inace znala po glavi vrtit strahove od tih auta jer inace zbilja voze ko blesavi, ovo mi je bila lekcija, mislim covjeku sam se zahvalila on na dupe skoro pao mislio valjda da nisam normalna ali dobro, znam ja zasto sam mu rekla hvala..
Ocito je doslo vrijeme da osvijestim taj strah i te misli u glavi i njihove negativne posljedice, sad malo kasnije opet idem u grad i vec me sad s jedne strane lovi panika a druga strana mozga sapce afirmacije kako sam sigurna i kako uspjesno stizem na svako odrediste...
Mogu ja to znam i znam da se nije ovo desilo bez razloga ali eto znacit ce mi ak pomislite koji put na mene makar malo
Vidjet ces, tih par dana ce ti bez njih proci za tren oka,. Sad se okreni sebi, uh kad pocnu raznorazna cuda da se dogadaju i nova iskustva imat ces nam o cemu pricati...
I vec kad sam tu, mislite malo i na mene...
Da ne kukam, samo cu ukratko:
Idem danas u grad, prelazim cestu, zeleno, znam jer je zvucni semafor, i pokupi auto mene i Foksy :O
Mislim dobro smo, covjek odma izaso, prepo se vise od mene mislim, pita jel treba zvat hitnu jel treba ovo ili ono, a pristojan neki covjek, normalan, ja rekla da ne treba nista, kaze da me jednostavno nije vidio i da mu je ovo prvi takav slucaj a vozi vec 40 godina...
Otisla ja dalje svojim putem kako sam i krenula, fora je u tome da sam inace znala po glavi vrtit strahove od tih auta jer inace zbilja voze ko blesavi, ovo mi je bila lekcija, mislim covjeku sam se zahvalila on na dupe skoro pao mislio valjda da nisam normalna ali dobro, znam ja zasto sam mu rekla hvala..
Ocito je doslo vrijeme da osvijestim taj strah i te misli u glavi i njihove negativne posljedice, sad malo kasnije opet idem u grad i vec me sad s jedne strane lovi panika a druga strana mozga sapce afirmacije kako sam sigurna i kako uspjesno stizem na svako odrediste...
Mogu ja to znam i znam da se nije ovo desilo bez razloga ali eto znacit ce mi ak pomislite koji put na mene makar malo
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.