Podržite svoju ljubav

Moć misil, kako misliti pozitivno, kako izgraditi zdrav stav, sumnja, ljubav, ljubav prema sebi, zahvalnost
Gagili

Re: Podržite svoju ljubav

Post by Gagili »

Hej, hvala ti puno :zdravica: Za sliku a i za savet :))) :ruzha:
Pokušaću nekako da utičem na nju da veruje sebi, da voli sebe, i da prihvata podršku.
Btw, da, ona mene uvek uvek podrži. Kad kog mi je to potrebno. Ali mi je kao što rekoh krivo kada ja to ne mogu njoj da priuštim. Ne osećam se baš prijatno.
Sve u svemu, shvatio sam i hvala ti puno :-*
puno pozdrava
I'm thinking about
All the things
I'd like to do
In my life
I'm a dreamer
A distant dreamer
Dreaming far away from today

Duffy >> Distant Dreamer <<
Mila

Re: Podržite svoju ljubav

Post by Mila »

Ja sam sada u periodu kada, izmedju ostalog, i ovo treba da naucim. Naime, moj dragi je poceo da radi nesto sto je meni bezveze, ali... Ja znam da on voli da se krece, upoznaje razlicite ljude, ubija ga sedenje kod kuce itd. Setih se Vininog videa da treba podrzati partnera i onda kada nam se njegova ideja ne dopada i u potpunosti se slazem sa tim (naime, ovo sto radi ne skodi nikome, da ne bude zabune :lol: ). Nisam uspela da prevalim preko usana da je to super i da ima moju punu podrsku (jer iako znam da je to za njega dobro, i dalje ne mislim da je super). Ali ovog puta sam se suzdrzala od negodovanja i prosto cu ga pustiti da to radi, bez ikakvog uplitanja (osim ako on sam to pozeli). Dosta od mene za pocetak, ranije bih samo graknula kako je to glupost i kako ne zelim uopste da slusam o tome :oops: .
Lekcija je uvek voleti sebe.
Post Reply