-AURA-

Anđeli, Aura, Channeling, Svetlosno telo, Vibracija tela, "Neobjašnjive" pojave, Slučajnost, Znakovi, Borjevi, Imena i njihovo značenje i uticaj

"Malo" znači da ove pojave nisu obavezno nešto što je neobjašnjivo, nego samo da moramo pomalo da naslućujemo kako funkcionišu
Krijesnica

Re: -AURA-

Post by Krijesnica »

Jelena, boju najlakše i najjasnije vidim kod sebe, i nekoliko osoba koje su mi jako bliske. S njima sam najviše povezana i konstantno imam uvid u njihove osjećaje i razmišljanja, pa vjerojatno zato najlakše registriram tu finiju energiju. Kod ostalih ljudi uglavnom vidim bijele ili žute obrise oko cijelog tijela, oko glave i u području trećeg oka uvijek plavo/tirkizno. To je onako generalno, ali uvijek ima nekih anomalija, ovisno o vanjskim okolnostima i stanju drugih osoba. Par puta sam bila u stanju vidjeti svih sedam boja u auri jedne osobe i to je nešto najljepše što sam ikad vidjela. Znala sam vidjeti i vlastite čakre, a u zadnje vrijeme sve češće primjećujem cijela energetska tijela (eterično, mentalno i astralno).

Mogla bih unedogled... :lol: Ne znam što da kažem, nikad mi nije dosadno, za mene je svijet jako šaren, prepun boja koje je nemoguće likovno dočarati :)
pozitiva

Post by pozitiva »

joooj divno divno divno :P :P :P :P :P
divne li teme
i iam mnogoooo na ovom forumu a ja ne stizem do svih
a danas sam odlucila da podelim sa Vama
da i ja vidim aure
ne znam kako nekako sam to oduvek mogla ali od kad pre par meseci od kad meditiram,od kad sam imala reiki tretman, upoznala se kako energija funkcionise i sve skupa ja vidim aure mnogo jasnije i preciznije
reciimo kod jedne osobe videla sam iznad glave kao svetlecu loptu zlatne zute boje
dok recimo kod Margarite master reiki metode 15 februara ja sam videla kako je njena aura oko nje pocelom telu, oko celog njenog bica oko 2 metra unaokolo bledo ljubicaste svetlo svetlo svetlo ljubicaste boje i da nam pravolinijski salje nergiju svakom od nas!
predivno iskustvoooo!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
I Leci odusevila me je tvoja prica o tvom iskustvu
Zato sam dosla do zakljucka sve je moguce ako nemamo strah ili sta vec da to probamo!
Samo napred svima koji zele istraziti sbe i svoje granice
Shvatila sam da ovaj zivot nema granicaaaaaaaaaaaaa
Juhu! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Krijesnica

Post by Krijesnica »

Hahahahah kako me uvijek nasmiju tvoji izljevi pozitivnosti! Nevjerojatna si!

Baš je prekrasno kad čovjek počne osvještavati energiju oko sebe... Tek tada počinješ shvaćati koliko svi međusobno utječemo jedni na druge! Ne bih svoje sposobnosti mijenjala ni za što...nekima je mučenje kada sjede i gledaju u prazno, ne znaju kud će sa sobom...a meni sve uvijek puno boja, ma ne može mi biti dosadno mi da hoću!!

Baš si me podsjetila kako sam ja na početku samo viđala aure na rubovima ljudi i predmeta....ali s vremenom sam ju počela viđati u 3D, tj. vidim ju kako prožima čovjeka i širi se skroz oko njegovog tijela :) Huuu, koliko mi se puta znalo desiti da krajičkom oka vidim neki zeleni predmet...onda pogledam u njega i shvatim da sam ja vidjela auru, jer predmet ima jarku crvenu boju, hehehe... Svijet je predivan :D
jelena

Post by jelena »

Woow pozitiva odlično.Samo nastavi tako pozitivno i širi svoju pozitivu na nas..

Krijesnica wrote: Huuu, koliko mi se puta znalo desiti da krajičkom oka vidim neki zeleni predmet...onda pogledam u njega i shvatim da sam ja vidjela auru, jer predmet ima jarku crvenu boju, hehehe... Svijet je predivan :D
To se meni stalno događa da budem u sobi i vidim prateće boje predmeta i kad se saberem sve je po starom.Kao da sam zavirila u drugu dimenziju.Ili gulim krompir i vidim parcijalnim vidom da mi je ruka indigo boje pa se malo satresem i vidim da je sve u redu.Samo se u sebi nasmijm.Baš čarobno.
Danijela
leci

Post by leci »

Ne znam da li si nekada probala da meditiraš otvorenih očiju. To je jako zanimljivo, jer tada boje dobiju čarobnu moć. Probaj pa ćeš videti o čemu ti govorim.
Puno te pozdravljam Jelena.
Image
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

ja sam spontano pokusala da meditiram otvorenih ociju i videla sam oko sebe zutu boju (nesto ako da se nalazim u energetskom klupku )
ne razumm se puno u ovu temu ...
pa sam htela da pitam da li je to mozda boja moje aure?
ako bi neko mogao da mi odgovori ... dacu jos detalja ako treba da bi se ustanovilo tako nesto :* hvala unared
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Krijesnica

Post by Krijesnica »

Možda bi mogla još koji detalj dodati, jer se može desiti da ti se počelo otvarati treće oko tokom meditacije, što je inače popraćeno pojavom boja (ponajprije žuta boja, a zatim plava u sredini). No to može i varirati, kod nekih se ljudi pojavljuje i zelena, narančasta, crvena, tako da je teško odrediti.

Da li se ta boja micala u prostoru? Jesi li ju vidjela kao da je na nekim mjestima gušća, a na nekima rjeđa, ili je bila jednako raspoređena? Je li boja stajala na mjestu ili je izgledala kao da se miče kroz prostor?
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

da osecam otvaranje treceg oka tokom meditacje vec duze vreme (par meseci)

micala se u prostoru , bila je kao mnogo konaca u zamrsenom klupku ,znaci onda bila je neravnomerno rasporedjena , u visini ociju gusca ...
posto sam u tom trenutku bila u kupatilu prvi put kada sam to uocila(koje je belo potpuno) pomislila sam da nije mozda to bila sijalica koja je bila upaljena pa da vidim njene zrake...
kasnije sam ustanovila da pojavi tog zutog klupka, obicno predhodi to sto vidim par tacaka pred ocima tacno ispred sebe (skoro uvek rasporedjene isto ima ih 5-6)
pomislila sam da nije u pitanju moj vid (ali ja odlicno vidim i na daljinu i blizinu)
i sada mi se to desava ponekada da vidim prvo tih par tacaka (koje se pomeraju) i onda nakon toga kada se malo skoncentrisem i stanem pored bele povrsine vidim to zuto kao energetsko polje , ne znam sta je
sve ovo se desava iznenada ... i tako i nestane
kada kazem iznenada, mislim na one trenutke kada u tisini ''gledamo u prazno'' a misli nestanu potpuno (znas o cemu se radi ) a i mi nestanemo sa tog mesta potpuno na par minuta
mislim da cu pokusati sledeci put da na papiru nacrtam taspored tih tackica (mada je tesko jes su kao truncice u vazduhu al nekako prozirne ,drugaciji je raspored zavisno iz kog ugla se gleda, nacrtacu iz svog ,ako uspem da ih uhvatim )

hvala ti unapred Krijesnice
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
pozitiva

Post by pozitiva »

Krijesnica wrote:Hahahahah kako me uvijek nasmiju tvoji izljevi pozitivnosti! Nevjerojatna si!

Baš je prekrasno kad čovjek počne osvještavati energiju oko sebe... Tek tada počinješ shvaćati koliko svi međusobno utječemo jedni na druge! Ne bih svoje sposobnosti mijenjala ni za što...nekima je mučenje kada sjede i gledaju u prazno, ne znaju kud će sa sobom...a meni sve uvijek puno boja, ma ne može mi biti dosadno mi da hoću!!

Svijet je predivan :D
jelena wrote:Woow pozitiva odlično.Samo nastavi tako pozitivno i širi svoju pozitivu na nas..
hvala drage moje uvek uvek uvek i uvek samo pozitiva, juhu
leci wrote:Ne znam da li si nekada probala da meditiraš otvorenih očiju. To je jako zanimljivo, jer tada boje dobiju čarobnu moć. Probaj pa ćeš videti o čemu ti govorim.
Puno te pozdravljam Jelena.
Image
joj leci , ja jesam, predivno, predivno, predivno iskustvo :P :P :P :P :P
hvala vam svima sto ste ovde kako bih znala da nisam luda, jer nemam s km da pricam o ovome, kad im bilo sta pomenem gledaju me belo
juhu
moja druga porodica me razume
juhu
ima neko ko me razume
jeeeeeeeeeeeeeej
nisam luda ahhahahahahahahahahahaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) :P
hvala vam svima
leci

Post by leci »

Draga Pozitva,ne čudi se, mi jesmo sada pomalo ludi i to je u redu, jer smo zaboravili svoje istinsko postojanje, pa i ne možemo biti baš "celi", ali osvešćavajući svoje zablude, "ludila", vraćamo se Kristalnoj bistrini istinskog znanja, mudrosti, ljubavi.

Dakle, jesmo po malo ludi, i to je ok, ha ha ha ali je i zabavno, jer ovo je vrhunska igra Božanskog. :D
Pozdravljam sve prisutne i šaljem velik zagljaj.
Post Reply