-AURA-

Anđeli, Aura, Channeling, Svetlosno telo, Vibracija tela, "Neobjašnjive" pojave, Slučajnost, Znakovi, Borjevi, Imena i njihovo značenje i uticaj

"Malo" znači da ove pojave nisu obavezno nešto što je neobjašnjivo, nego samo da moramo pomalo da naslućujemo kako funkcionišu
jelena

-AURA-

Post by jelena »

Aura je vidljivo isijavanje energije oko nekog fizičkog tela koje nosi određene informacije o samom telu, tj. energetskim procesima u njemu. Dakle, sve što je živo, tj. svako telo koje ima neko subatomko kretanje (živu energiju) mora da ima i svoje elektromagnetno isijavanje koje kada snimimo vidimo kao spektar boja. Najbolji primer Aurealnog viđenja je na magnetnim polovima kada se pojavljuje Aurora Borealis ili Polarna svetlost. Deca do pete godine života takođe mogu da vide aure drugih ljudi, životinje gotovo ceo svoj život. Razlog tome je posedovanje malog magnetnog receptora ispod hipofize u mozgu koji se zove pinealna žlezda (glandula pinealis, epifiza ili šišarčica), koja je naš magnetni detektor, tj. prepoznaje magnetna isijavanja drugih, a u narodu nazivana Šesto čulo ili treće oko. Pogledajte decu i usporedite njihovo ponašanje u prisustvu ljudi koji negativno ili pozitivno isijavaj.
KO OD VAS JE U STANJU VIDETI AURU?
Danijela
jelena

Re: -AURA-

Post by jelena »

Ja mogu videti auru koja se kreće oko ljudi desetak centimetara,vidim čisto zračenje malo se nadziru neke boje ali nisu jasne.Interesuje me ima li neko da jasno vidi boju?
Danijela
nacafaca94

Post by nacafaca94 »

Al je kul, to sto mozes da vidis. Ja sam oduvek zelela da mogu nesto natprirodno sto drugi ne mogu, al mi nije uspevalo, cak sam probala meditacijom, al ne vredi...
Mina u Sreci

Post by Mina u Sreci »

Ja mogu.
Samo...ja ne vidim bukvalno kao sto mnogi zamisljaju polje boja oko osobe, tj...ne vidim fizickim ocima, nego hmmm...to je tesko objasniti.
Recimo, vidim osobu i mogu da opisem njenu energiju kroz svih 5 cula...Visio, Audio, Dodir, Miris, Ukus...da joj dam takozvane kvalitete. Ja i prilazim samo osobama cija mi aura prija a cesto mi se desilo da i meni neko pridje iz istog razloga. Kad se "ubacim na neciju frekvenciju" mogu i prilicno tacno da mu kazem kako bi mogao da primeni auru. Desilo mi se i da sam kod nekih osoba videla ogromnu promeni u auri nakon velikih dogadjaja u njihovim zivotima. Kad neko sa veoma jakom aurom udje u prostoriju, mogu da ga osetim i ako ga ne vidim i mogu da kazem ko je to. Posmatala sam jednom prilikom energiju u prostoriji dok je jedan moj ucitelj radio jednu vezbu sa jednim prijateljem. Tom prilikom je on tog prijatelja uvio u svoju auru i prakticno mu pored reci, svoja znanja prenosio i na energetskom nivou.
Mina u Sreci

Post by Mina u Sreci »

nacafaca94 wrote:Al je kul, to sto mozes da vidis. Ja sam oduvek zelela da mogu nesto natprirodno sto drugi ne mogu, al mi nije uspevalo, cak sam probala meditacijom, al ne vredi...
To nije nista natprirodno, cak veoma prirodno. Samo nisi svesna toga, iako to "culo" vec koristis.
Samo treba samo znati sta da vezbas. Meni je trebalo mozda mesec, dva od kad sam skapirala koji deo onoga sto sam vec radila je gledanje aura. U tome mi je pomogao jedan iskusni bioenergeticar.

Evo ti jedna vezba.
Izaberi dve, tri osobe koje znas. nadji priliku da ih posmatras u grupi (recimo u skoli ili na predavanjima) tako da oni nisu svesni toga da ih posmatras.
I onda smiri um i kreni da "osecas" tu osobu kao da zelis da je oslikas bojama, zvukovima, mirisima, ...
Opisi sebi njene kvalitete...recimo toplo, hladno, bistro, glatko, veliko, spicasto, providno, sveze, krivo, pravo, zemljano, vatreno, kao pesak, kao metal, kao andjeosko krilo, kao cokolada....
I sto se vise udubis u tu igru, vise ce ti informacija stizati...treba par minuta da se ubacis u flow

Zanimljivo je...sto vise informacija "citas" sve ce ti biti teze da ih prebacis u reci. Pocece da ti dolaze ideje, slike, melodije...nemoj da te to frustrira.
Osecaj je isti kao kad uzmes neku velicanstvenu sinfoniju i pocnes da je opisujes recima.Frustrirajuci na pocetku mozes da opises maksimalno 5% dozivljaja. E taj unutrasnji dozivljaj koji samo ti znas...to je aura.

Evo jednog primera "pokusaja" da opisem auru jednog prijatelja kog sam skoro upoznala. Aura je jaka i prodorna, bistra izvorska voda, pomalo crna (ali ne tuzna vec jasna u izrazavanju), dosta tamno plava, sa zelenim linijama. Stabilna, mirna, sa nijansom svetloplave kao nebo, koja nosi energiju lecenja...u oblasti ruku svetlo i dosta zute...zute koja leci...oko glave pomalo neke zice, koja blokira protok od gore na dole, magla oko desnog ramena, svetlo koja pada na njegovo teme naginje ka levoj strani. Bistro, sveze jutro u planini, cvrsta potpora, pomoc, inteligencija koja leci, bistrina u emocijama i misljenju...staklo, providno, lepo, kristal, tamno plavo koje se preliva u kristalu u belo.

Sad vidis na sta sam mislila?
Kad sam to ispricala prijatelju on je prvo spustio vilicu do poda...a onda mi rekao da zaista ima lekovite ruke i da nisam prva koja mu to kaze. Zatim ima poremecaj misica tako da mu je lice pomalo nakrivljeno na jednu stranu a i rame takodje. Shvatio je veoma dobro bistrinu o kojoj sam pricala i primetio da mu nedostaje narandzaste, crvene, i zute u energiji.

Interesantno zar ne?
jelena

Post by jelena »

(nacafaca94)
Videti auru nije teško nučiti, sve se sa vežbom može postići ,evo ti link za jednu knjigu u kojoj imaš neke vužbe pa možeš probati.
http://slobadidi.files.wordpress.com/20 ... i-auru.pdf
Ja sam vežbala sa krugovima(videćeš ima sve opisano u knjigi)te krugove sam nacrtala obojila i zaljepila na vrata kad god sam imala priliku gledala sam u njega da razvijem i desnu stranu mozga.
Sve je opisano u knjizi videćeš svideće ti se.
Također sam vežbala na raznim predmetima u boji (pošto je sve vibracija tako i na kamenu,lopti,vazni itd..možemo videti vibraciono polje koje isijavaju)recimo uzmem loptu ružičastu i gledam u nju sa blago ukositim očima,pozadina treba biti bele ili crne boje i vidi se jasno isijavanje zelene boje (to joj je prateća boja )tako možeš uzeti bilo koji predmet u boji vaznu,čašu itd...i vežba gledanja u dlan je super videćeš u knjigi ti je sve objašnjeno.
Danijela
jelena

Post by jelena »

-MINA-
Jako mi se dopada tvoj način čitanja aura,i ja na neki način osetim tuđe aure recimo mogu osetiti dali je neko dobar tada osetim toplinu prijatnost mogla bi satima biti u blizini te osobe bez da reč progovorimo,a ako je neko frustriran osetim nelagodu, hladnoću,haprosto se naježim neznam kako bi to drugačije objasnila.
A ti to potpuno drugačije doživljavaš kroz boje,mirise,oblike jako mi se sviđa tvoja intuicija vidi se da si jako dobra u čitanju aura. Jako mi se dopada tvoja vežba probati ću je.
VELIKU PUSU VAM ŠALJEM HVALA VAM ŠTO STE SE JAVILI NA OVU TEMU JAKO ME INTERESUJU DRUGA ISKUSTVA.
Danijela
nacafaca94

Post by nacafaca94 »

MINA I JELENA, hvala na instrukcijama, probacu, ali nzm koliko ce mi vremena biti potrebno da savladam... Prilikom upoznavanja ljudi, naprosto osetim da li mi neko odgovara ili ne... mozda je to aura :)
jelena

Post by jelena »

DA to je aura.Aura je vibracija tela i ti jednostavno osećaš da tvoja vibracija tela ne odgovara vibraciji te druge osobe.
Naprosto kad na ulici prođeš pored neke osobe možeš osetiti njegovo negativno zračenje, vaše aure se dodiruju i osetiš te negativne vibracije i sav se naježiš.
Međutim aure se menjaju u zavisnosti od raspolođenja osobe- njegovih misli.
Danijela
jelena

Post by jelena »

Evo pogledaj emisiju NA RUBU ZNANOSTI sve će ti biti jasno
http://www.youtube.com/watch?v=P9ToapE89fc
Danijela
Post Reply