partner

Odnos, komunikacija, interakcija sa ljudima oko nas. Kako, šta, zašto? Mame, tate, braće, sestre, prijatelji, poznanici, partnerke, partneri, žene, muževi, kolege...
Linda

Re: partner

Post by Linda »

Rasplet? Hm, pa samo sto nije ;)
Sve sam iskreirala, ostalo je samo da dozvolim da zakon dopustanja ucini svoje. Bez sumnji, bez straha, neverice, nestrpljenja...
Pozz, Linda
nasmijano Sunce

Post by nasmijano Sunce »

@Linda,kako ide :) Kako napredujes? :)
Danas je najljepsi dan u mom zivotu!
"Always look for brihter side of life"

"My endless possibilities has the whole world opened for me cause I'm lovin' life"
Linda

Post by Linda »

Sunasce, kako napredujem? Nikako! Procitaj sta sam napisala u prethodnoj temi, iznad ove...Mozda bih se bolje osecala kad bih mogla da prihvatim vezu sa nekim ko je mnooogo ladji od mene, ali ne mogu....Toliko sam htela da se moja srodna dusa pojavi, a kad sam konacno shvatilaa ko je on, sokirala sam se...smrc :roll:
nasmijano Sunce

Post by nasmijano Sunce »

Previse razmisljas..to je..
Tvoja srodna dusa je na putu ka tebi. Meni ovaj ne mirise na s.dusu..
Bez srodne duse ne mozes da dises,a ti bzovoga itekako mozesi ukljucila si razum.. Ma,ti ces da izgubis glavukad se tvoja ljubav pojavi!

A dje je sad? Mozda je u kolima i sad se vozi prema tvom gradu,planira da dodje zbog posla,ali nikako da krene.. A ti ga lijepo zamisljaj i on dolazi!
Samo shvati sve kao igru. Nemoj poslije ovoga,sto si privukla mladjega,da pristupis ozbiljno narednim tehnikama:)

Ako je jedan stigao,dolazi i drugi brzinom svjetlosti!
:*
Danas je najljepsi dan u mom zivotu!
"Always look for brihter side of life"

"My endless possibilities has the whole world opened for me cause I'm lovin' life"
Linda

Post by Linda »

Nasmijano Sunasce, svidja mi se tvoj nacin razmisljanja! :P Cmok, Linda
blomster

Post by blomster »

Pozdrav
Ja trenutno cupkam u mestu,o cemu se radi,zapravo sam u vezi 5 godina ,nisam zadovoljan vezom ,partnerom.Skoro sam procitala Vinin post o kontrasima i jako mi se svideo,zapravo to mi pomaze da znam sta tacno zelim, mislim na vezu sa parterom. Ja zivim sa deckom vec 4 godine ,pokusala sam da promenim neke stvari sto sam i uspela ,tj. uspela sam da se urade neke stvari za koje je on bio nemaran lenj,ali nisam uspela da promenim njega iako to sto zelim od njega ja posedujem,mislim na odgovornost,rad ,pozrtvovanost ...E sada jednim delom kao gajim nadu da ce on da se promeni i postane moj idealni partner a drugim delom vizualiziram drugog muskarca, i skroz sam se zaljubila u njega iako ga ne znam :D
Taj osecaj da imam nekoga ko mi odgovara da sam zaljubljena mi bas pomaze da budem srecna i inspirativna ta nepoznata osoba mi daje motiv,koji nemam kod sadasnjeg decka.E ali kako zavrsiti vezu sa sadasnjim deckom,kada sam negde stvorila iluziju da je on savrsen a nije ,kada ima ta misao da imam nekoga pored sebe u starosti kao prvog i jedinog,nadam se da me razumete i kako raskinuti kada on tvrdi da ga me voli da ja preterujem u trazenju puno cega.Mozda zvuci puno glupo ali ja mislim da ako odem od njega on ce biti nesposoban da brine o sebi da radi na sebi,ja sam to uzela kao moju odgovornost ,osecam sazaljenje da nekoga ne povredim,pitam se sta ce on kada ja odem ,pa on nece raditi stvari koje su bitne.Da li ga volim ,hm definitivno da imam neka osecanja,ali sam i nezadovoljna funkcionisanjem veze.Pricala sam njih milion puta al ne vredi.Sta da radim da on sam preuzme korake i shvati da je bolje da se razidjemo na kojoj vibraciji da budem.
Izvinite na opsirnosti posta ,al mozda jos neko ima slican problem pa mozemo doci do resenja.
Suncokret

Post by Suncokret »

Nisam bila u slicnoj situaciji, pa je mozda bolje da cutim :mig:
ali ovo nije fiilmska ljubav (kako bih ja to nazvala) koliko se meni cini,
ne cini te srecnom, cim ti razmisljas i zapetljavas se, i mozgas, jok,
ne bih ja rekla da to treba odrzavati. Neko mi je skoro rekao, da trazim mnogo,
i da tako nikad pravog momka necu naci, i da spustim kriterijume al ja se ne dam :D
Ovo ti samo krade pozitivnu energiju a to ljubav ne radi. Eto.
Moras da poradis na odlucnosti, shvatila si sta zelis sad kreni ka tome.
Nije jednostavno kako sam ja napisala, razumem ja too, ovako se i ja smotam,
i ne umem da se odmotam od previse razmisljanja, kako cu sad, povredicu nekoga,
vratice mi se, sta ce pomisliti, sebicna sam, dza buu, tralalala.
Ne znam da mi nije malo negativna porukica, dodacu
ZIIIVOT JE LEEP, sreca, sreca radost, da se zna :veselica:
:ruzha:
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

Pozdrav blomster :)
Prva i najbitnija stvar je zaista da se osećaš "in love" :) Ah, ah ta ljubav :D
Prosto je smešno na čega sve pristajemo pod imenom ljubav. Ljubav je ljubav ne treba od nje praviti obaveze. Ako se s nekim ne voliš zaista zaboravi na sve ostalo. Ljubav treba da bude svakodnevna radost što si s partnerom s kojim jesi. Sve ostalo je da izvineš sranje :D
Vina i ja svaki dan se volimo sve više i više ali baš u onom najosnovnijem obliku ljubavi a to je da si srećan što je neko uopšte pored tebe, bez toga da neko treba nekog da menja i oblikuje, a kamoli da izigrava dadilju :)
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
blomster

Post by blomster »

Pozz hvala vam sto ste mi odgovorili,znaci ta podrska pogotovo kada neko ima problema sa odlucnoscuSve zna da bude veliki problem mislim na nezadovoljstvo sa funkcionisanjem veze,jer se sve to ogleda i u drugim stvari a,cini mi se kada bi imala pravu vezu da bih daleko vrednija bila,sto nije opravdanje da ne budem i sada,jesam al to ide teze.A i kada duze vremena provedete u nekoj vezi onda se stopite sa njom i pocnete da prihvatate lose stvari.E to je problem veliki .Mislim da je danas shvatio da sam zaista ozbiljna u vezi raskida jer je do sada mislio da sam samo ljuta na njega i onda sam se zapitala kako toznajuci da sam ljuta ti i dalje furas po svome.
Htela sam jos nesto dodati a to je da mi je receno od strane partnera hm da se ispravim bivseg :) kada sam ga pitala sta je lose u vezi sa mnom on mi je rekao to sto pravim od njega nesto sto nije.... Za sada mi je najbitije da ostanem odlucna u nameri da ne pokleknem radi sazaljenja,straha.... Jer zivim sa njim i trebace vremena malo vise dok se fizicki ne razidjemo,finansije malo koce....Al nadam se da ce se do nove godine sve iskristalisati.
Hvala Vam jos jednom pisite slobodno,sta cini jednu vezu normalnu,ako se moze reci ,jer kao sto sam rekla taj kontras mi pomaze da malo bolje saglem situaciju.
PS-ne kukumacem zelim samo ozbiljno i odraslo da postupim :D
Suncokret

Post by Suncokret »

Spoygg wrote: Vina i ja svaki dan se volimo sve više i više ali baš u onom najosnovnijem obliku ljubavi a to je da si srećan što je neko uopšte pored tebe, bez toga da neko treba nekog da menja i oblikuje, a kamoli da izigrava dadilju :)
Kaaakav divan opis :D

Ti si u sustini shvatila sta zelis, ali si neodlucna i treba ti neko da ti kaze sta treba da uradis, a sama to najbolje znas.
Meni to vise lici na naviku, jer da je ljubav ne bi se ti toliko bavila ovom temom i verovatno bi ga prihvatila onakvog
kakav zaista jeste (uz malo gundjanja, toga uglavnom ima ;) ).
Mani se toga, problem je ovo, problem je ono, nemaa problema :veselica: , samo budi srecna, i radi ono sto te cini srecnom,
i stvari ce doci na svoje.
I sve je lepo sada, u ovom trenutkuu, znas kaad je Nova godiinica :D
Saljem ti pozitivnu energiju, i podrsku, toliko mogu, i samo napreed u nove pobede, ahahah :veselica: :veselica: :veselica:
:ruzha:
Post Reply