Na čemu si zahvalna u ovom momentu???

Danas ti je rođendan? Na čemu si zahvalna? Kako si počela? Predstavi se :)
Član 257

Re: Na čemu si zahvalna u ovom momentu???

Post by Član 257 »

I ja bih se zahvalila tvome sinu Miši zvanom Majk što je odgovarao na moja pitanja iako nije blede veze imao ko sam sad pa ja. Zahvalna sam DenVik što je čuvala informaciju dok nismo saznali da se oporavljaš jer nisam htela da pišem negativne vesti, da ne bi ljudi usmeravali pažnju na to. Zahvalna sam joj jer je njena prva rečenica kao reakcija na moje vesti bila:''Kakva je to veličina od čoveka,želja za životom i životna energija!'' Osećalo se u vazduhu da svi misle na tebe Žiko. Doduše, nisam ja kriva što imam super moćnu tajnu službu. Zahvalna sam bila danu kad si se javio na faceu prvi put i lično otkucao poruku. Zahvalna sam jer tu bolest i te operacije koje si ti preživeo su ravne čudu. I ti to, Murate, jako dobro znaš. :bravo:
Zahvalna sam jer poznajem nekog kao što si ti i što si moj uzor volje za zivotom.
Zahvalna sam i nekom na forumu ko je prvi spomenuo da si u bolnici, ne secam se vise ko je to bio, jer sam otad pocela da te zamisljam veselog i čilog. Znaš li ti da sam ja mislila da je tebi pozlilo od onih svinjskih dokolenica što si jeo. :lol: ? Reko', ode čovek, sit i srećan na onaj svet! :veselica:
Ja bih sada opičila jednu poslovicu mog burazera Olivera Frljića, nekog režisera, koji je u svojoj dvanaestoj godini napisao na zidu svoje sobe vlastitu poslovicu koja je glasila:''Što duže živiš kraće si mrtav.'' :rofl: :rofl: :rofl:
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Zika

Post by Zika »

Jos jednom od srca hvala Zdenka i taodje i DV. Privilegija je imati takve prijatelje.
52.jpg
52.jpg (96.05 KiB) Viewed 647 times
najzad

Post by najzad »

Evo ja ti se Ziko vrlo rado pridruzujem, :drugari: :zdravica: obzavam sve navedeno a i razumem te potpuno, iako nisam kao ti udaljena kilometarski ipak kao svima nama u rasulu pofale te "vazne stvarcice" i znamo jos vise da ih cenimo kada tesko dolazimo do njih. Imam ovde priliku da kostam raznorazne delicije i ( na tome sam veoma zahvalna) to iz raznih zemalja se nadje posto se organizuju takozvani inostrani vikendi (uvek druga drzava, pa tako redom i sve iz nase bivse) na gradskoj velikoj zatvorenoj pijaci. Na taj se nacin upoznaje kultura, klopa i pice, muzika, ponekad i ples, obicno se nude i raznorazni rucni radovi kao suveniri itd.
najzad

Post by najzad »

Zahvalna sam da mi se pruza mogucnost i da imamo vremena tako da me sin pocevsi od danas obucava za upotrebu operativnog sistema Linux. :D
Zahvalna sam na njegovom velikom strpljenju i sto s' ljubavlju saradjujemo a ja lako ucim, pamtim i uzivam svo vreme :D :D
isidora28

Post by isidora28 »

E, ovako. Ja zaista imam veliku potrebu da podelim sa vama jedan dogadjaj na kome sam zaista zahvalna. Imam rodjake koji inace zive u Americi i resili su da dodju u Srbiju na par dana, nesto kao odmor. Ono na cemu sam zaista zahvalna je poklon, odnosno pokloni koje su mi doneli. Dobila sam kesu puno svacega koja je bila dosta teska ali nisam znala sta je u njoj. Kada sam pogledala imala sam sta i da vidim. Bukvalno je sve sto sam ikada zelela bilo u toj rozoj kesi :veselica:
Sminka, pregla za kosu, iPod (ovo me je najvise obradovalo), slatkisi i pare :mig: . Neke stvari sada moram da naglasim i dame ce me sigurno razumeti. Sminka: BB cream ( L'oreal), true match powder, eyelineur intense ( L'oreal), liquid powder ( L'oreal), eyepen ( L'oreal), waterproof gel liner ( L'oreal), i jos mnogo toga.....pegla je Braun-a i nju sam zaista dugo zelela da dobijem i konacno je imam. Sta drugo reci osim " Hvala ti Univerzume sto me volis i sto me obasipas izobiljem, Hvala ti" :lol:
LIFE IS MUCH LARGER THAN BIRTH AND DEATH, FAILURE AND SUCCESS. YOU ARE THE UNBLEMISHED, PURE, ETERNAL SELF. KNOWING THIS, YOU WILL WALK LIKE A KING!
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

WoW !!! isidora :)
kako dobar poklon O.O !!
ne znam iskreno da li mi se vise dopada tvoj ili Zikin
Takođe sam zahvalan što sam pronašao radnju gde sam kupio makedonski sir, kačkavalj, ajvar, pečenu papriku (salata u ulju i sirćetu), sremsku kobasicu, napolitanke, halvu, ratluk, kiki bonbone i još po nešto.
dopadaju mi se oba !!! podjednako <3
odusevljena sam :shok:

ja sam zahvalna na tome sto sam danas ugrabila priliku tj. zakazala mesto u skoli stranih jezika iako je bas guzvancija za mesto u grupi.
a vise od toga sam zahvalna sto cu izleciti svoje sada nebitne traume iz osnovne i srednje skole u kojima sam bila totalni anti talenat za jezike i nekadasnji glavni komicar u razredu kada je trebao da se odgovara na engleskom ili ruskom- ako je neko uveseljavao te casove to sam bila ja koja ama bas nista nije znala da izgovori :D samo dobar dan i dovidjenja :)
jeste da sam tada mogla da zbog neopravdanih zavrasim na letnjem razrednom ispitu ali sada to tako nece biti ;)

e pa, evo mene ...!!! eto me u grupi sa gomilom nepoznatih ljudi razlicitih godina , dal ce biti smesno ne znam ali zabavno hoce ;)
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
isidora28

Post by isidora28 »

Jovana, ja iskreno verujem da si ti u potpunosti sposobna i dovoljna pametna i vredna da savladas zeljeni jezik. Nemoj da te brine tvoje nekadasnje poznavanje tog jezika jer ti si ovde da bi ucila. Zelim ti puno uspeha :andjeo:
LIFE IS MUCH LARGER THAN BIRTH AND DEATH, FAILURE AND SUCCESS. YOU ARE THE UNBLEMISHED, PURE, ETERNAL SELF. KNOWING THIS, YOU WILL WALK LIKE A KING!
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

joooooooj HVALA :) :andjeo:
pocinjem bez predznanja jezik koji za sada ne poznajem :) iz pocetka :)
hvala ti na divnim recima :ruzha:
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
DenVik

Post by DenVik »

Želim da se zahvalim divnim dušama ovog foruma, jer sam imala malo naporan period iza:
Hvala Članu, na podršci i zasmejavanju, uvek i svuda :veselica: , Leci, Jo, Pozitivi, Taniti, Krijesnici, Mišu, Spoyggu-ovo su bile privatne podrške.
ovaj forum mi je doneo kvalitetne ljude i ljudice i ja ne nameravam da odustanem od njih.
Hvala Najzad, Sarah, Žiki, Tanjuši, Gagici na textovima koji su mi prijali ali i zasmejavali kad je trebalo.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Monja

Post by Monja »

I ja želim da vam se zahvalim, predivni ljudi, na vašoj mudrosti koju nesebično delite. Mnogo ste uradili za mene, doprineli ste da počnem da se na pravi način razvijam. Pored vas sam počela da naslućujem šta sve mogu, da uradim, da budem... To je zaista neprocenjivo... Ne želim biti sladunjava, nije moj stil... ali nekako me uvek dirnete u tu "tačku" ... Mnogo volim da vas čitam, više da čitam nego da pišem...ali tu sam, svaki dan...ne bih mogla drugačije...

Hvala vam svima :drugari:
Nema tog delanja koje može da nadomesti neusaglašenost energija. - Abraham
Post Reply